Още по-лошото е, че дебилите дори не се усещат
Не ми се вярва да са чак такива дебили. По всичко изглежда, че унищожаването на европейската култура и население е целенасочено.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Още по-лошото е, че дебилите дори не се усещат
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
NOMER14 написа:Чувам, че в Лидъла цените били вече и в евро.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
NOMER14 написа:Служебното правителство на Софиянски с неговия екип свършиха доста работа. За благодарност българският народ ги прати в историята, но си иска техния ЛЕВ от борда. Малко са психиатрите в България, дааа.
bubka написа:NOMER14 написа:Служебното правителство на Софиянски с неговия екип свършиха доста работа. За благодарност българският народ ги прати в историята, но си иска техния ЛЕВ от борда. Малко са психиатрите в България, дааа.
А ти пък не го искаш, но признаваш, че са свършили добра работа с него. Май ти си този за психиатрията.
NOMER14 написа:bubka написа:NOMER14 написа:Служебното правителство на Софиянски с неговия екип свършиха доста работа. За благодарност българският народ ги прати в историята, но си иска техния ЛЕВ от борда. Малко са психиатрите в България, дааа.
А ти пък не го искаш, но признаваш, че са свършили добра работа с него. Май ти си този за психиатрията.
6 партии в Парламента са за еврото. Това са 78% от депутатите. И техните избиратели ли са психиатрията? Някой път изплискваш легена.
6 партии в Парламента са за еврото. Това са 78% от депутатите. И техните избиратели ли са психиатрията? Някой път изплискваш легена.
Избирателната активност на изборите за парламент на 27 октомври за страната към 20:00 ч. е 38,94%. Това показва обобщената активност на гласуване на Централната избирателна комисия (ЦИК).
Гласували са 2 570 639 души от общо 6 601 262 избиратели.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:А с какво морално право изискват негласуващите да решават въпрос за Еврото? Аз например не съм гласувал и не смятам, че трябва да имам вот в случая след като съм решил да не ми пука.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 31 госта