Никой не коленичи само пред Бог, повечето хора коленичат пред страха.Бог не може да бъде нищо повечето от това пред което се е представил ,никой не може да бъде повече от това което е и тук идва бунта на Луцифер, той просто не се събразява с очакванията към него. Прави каквото иска, другите обясняват причината.Много хора ще намерят извинение за действията му, но в сърцето си ще знаят, че го правят от любо
https://www.youtube.com/watch?v=CQ8upgC2ThA
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Furious_Monk
- Контакти:
Петият сезон е безобразно тъп.Драмата от логиката, отиде в страха.Колко слабо.Мислех си ,че съм пропуснал нещо сериозно.Действието замъглява съзнанието.
Анчелоти.
Анчелоти.
-
Ще ме накараш да го изгледам пак. :lol:Furious_Monk написа:Петият сезон е безобразно тъп.Драмата от логиката, отиде в страха.Колко слабо.Мислех си ,че съм пропуснал нещо сериозно.Действието замъглява съзнанието.
Кой беше 5-тият сезон... Там, историята със "СЦИЛА" дето вече избягали от Панама, ги наема нЕква организация ?
В последния сезон Скофилд се оказа жив

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Помияр, тъпотията ти гони тази на Иван, Джимбо и останалите анимационни герои.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Furious_Monk
- Контакти:
Този , които се оказва, че е жив... манипулация на човешкото съзнае е контролът над болката, която преживяват за любимият им герой..
Не нужно да е жив, важното е да е силен.Хората не мислят за бъдещето, те искам момента.
Не нужно да е жив, важното е да е силен.Хората не мислят за бъдещето, те искам момента.
Анчелоти.
Анчелоти.
- Furious_Monk
- Контакти:
и сега какво? Мнението ми винаги е съществувало, както и твоя страх.
Искал съм да избягам от истината, но тя винаги ме е настигала, не бягай, а слушай.
Когато видиш истината, тогава разбираш кой си ти... човек, който може да се развие в по-добра посока, или човек който се възползва от неговата слабост и когато истината е грозна и я приемеш такава каквато е , тогава значи и и че ти си такъв.
Искал съм да избягам от истината, но тя винаги ме е настигала, не бягай, а слушай.
Когато видиш истината, тогава разбираш кой си ти... човек, който може да се развие в по-добра посока, или човек който се възползва от неговата слабост и когато истината е грозна и я приемеш такава каквато е , тогава значи и и че ти си такъв.
Анчелоти.
Анчелоти.
pomiqrat написа:В последния сезон Скофилд се оказа жив
Недей, че електората на костя, няма да разбере тази смешка. Ей го нхвхжц пръв се е припознал
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Drunken_Master
- Контакти:
nghcvth написа:Помияр, тъпотията ти гони тази на Иван, Джимбо и останалите анимационни герои.
Ти само виж, на какви тъпотии се хили.

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".