Ужасен ден за копейковците от козяк. Еврото разширява границите си.
Произвеждали сме Москвичи :lol: Страшен пример за качество, което си задължен да закупиш :lol: Москвичи сме произвеждали :lol: Москвичи, брат :lol: Заски произвеждали ли сме :lol: Не, не, не мога, не :lol:
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Soulen написа:Делянски е хлъзгав, ще намери как да ги оправдае винаги. А може и просто да е член и да захлебва по някакъв начин :)
Така и на мен нито веднъж не ми отговори дали е член на ИТН. Ествествено, че приключват. Както приключват и БСП. Корнелия колкото и лоша и некадърна да беше, тия са на светлинни години от нея. Тоя Зафиров е такова мазно и противно копеленце.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
-
Казвам, че целият режим беше нефелен, а икономиката - куха.Drunken_Master написа:Викаш... бай Тошо е виновен за хиперинфлацията, а не политическата измет след 1989-а, която ни докара до там?
И това се доказа нагледно в рамките буквално на 24 часа, след рухването на "желязната стена" и след отказите на СССР и редица страни в СИВ, вече да изпълняват задълженията си по договорите.
И питам аз... Що тази толкова "невероятна" и "супер-качествена" родна продукция, не намери излаз на богатите западно-европейски пазари ?
Аааа, чеки, сетих се, понеже сме "православни-славяни", мръсните западняци искат да ни унищожат !! :? :lol:
Drunken_Master написа:Каква демократична държава. Приемаш еврото в държава, където населението е настроено негативно към него. Демокрация, права, свободи и тоблерони.
Населението? Ама всички ли или какво?
Тези ли точно трябваше да питаме? А време да за питане имахте почти 30 години, ама тогава бяхте тихички.
https://streamable.com/3ar6q7
Радиото слушала наш'та дърта комунистка и знаела всичко.
Drunken_Master написа:По-горе не е ли написано!? Или!? Синоними ли са? Предния път ми подскочи като написах, че Русия е икономически донор на Европа. Личи си, че четеш с разбиране...
Ти негов гласоподавател ли си? Щото гледам, че яростно го браниш.
Не браня Киро, а напротив - многократно съм казвал, че Киро не трябва да говори публично защото прави много гафове, но това при Бойко Василев не беше точно такъв - Киро просто се изрази леко двусмислено и Копейката веднага го захапа. Смисълът на казаното бе, че за 70 години левът е девалвирал толкова, че са се наложили 3 деноминациии -1952, 62, 99 ( всъщност са 4, като първата е през 1947) и реално са задраскани общо 6 нули. Но ти разбира се отново нямаше грам идея за какво говориш, .... просто пусна тук нещо от друг форум, за което реално си хал-хабер - нито си гледал Киро, нито си разбрал какво казва.
А Россия няма как да бъде икономически донор на Европа, защото икономиката и е в пъти по-слаба. Русия, както приляга на една развиваща се страна, може да бъде само донор на природни ресурси за икономически и технологично по-развити държави и дотам.
По твоята логика излиза, че Русия в момента е донор на Китай :))))))
Нека не подхващаме темата отново, защото пак ще ти лъсне голия з@дник.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
Ти, лично, не-веднъж си изтъквал, че си ОК финансово, както и семейството ти, и близките ти.Drunken_Master написа:А "демократите" какво произведоха? Дебили, предполагам?
На какво го отдаваш това, на соца и "братска русия" ?
- cskarcheto92
- Контакти:
tiamat написа:Red_Neck написа:
Дет се вика, ..... Честито! :)))
Евроскептици, матрьошки, мурзилки, копейки и всякакви патрЕотЕ могат спокойно да сгъват цирка :)))
И наздраве! Дано да мине всичко безпроблемно до 1.1.
Те проблемите ще дойдат след тази дата и тогава определено ще бъдат държани отговорни тези педеруги дето не искаха да чуят народа .

-
pomiqrat написа:Ужасен ден за копейковците от козяк. Еврото разширява границите си.
Произвеждали сме Москвичи :lol: Страшен пример за качество, което си задължен да закупиш :lol: Москвичи сме произвеждали :lol: Москвичи, брат :lol: Заски произвеждали ли сме :lol: Не, не, не мога, не :lol:
Спокойно, сега абсолютно нищо не произвеждаме вече, а провинцията опустява и се циганизира. Надявам се сте доволни ....
-
nghcvth написа:Soulen написа:Делянски е хлъзгав, ще намери как да ги оправдае винаги. А може и просто да е член и да захлебва по някакъв начин :)
Така и на мен нито веднъж не ми отговори дали е член на ИТН. Ествествено, че приключват. Както приключват и БСП. Корнелия колкото и лоша и некадърна да беше, тия са на светлинни години от нея. Тоя Зафиров е такова мазно и противно копеленце.
Това ""БСП"" е абсолютно овладяно от Пеевски. Просто ще ги доизтиска като лимон и отиват при КТБ, Булгартабак и всичко останало, до което се е докопал той.
ReBorn1982 написа:pomiqrat написа:Ужасен ден за копейковците от козяк. Еврото разширява границите си.
Спокойно, сега абсолютно нищо не произвеждаме вече, а провинцията опустява и се циганизира. Надявам се сте доволни ....
Нищо :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.