Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pomiqrat » 04 юни 2025 18:17

Ужасен ден за копейковците от козяк. Еврото разширява границите си.

Произвеждали сме Москвичи :lol: Страшен пример за качество, което си задължен да закупиш :lol: Москвичи сме произвеждали :lol: Москвичи, брат :lol: Заски произвеждали ли сме :lol: Не, не, не мога, не :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 04 юни 2025 18:17

Soulen написа:Делянски е хлъзгав, ще намери как да ги оправдае винаги. А може и просто да е член и да захлебва по някакъв начин :)

Така и на мен нито веднъж не ми отговори дали е член на ИТН. Ествествено, че приключват. Както приключват и БСП. Корнелия колкото и лоша и некадърна да беше, тия са на светлинни години от нея. Тоя Зафиров е такова мазно и противно копеленце.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юни 2025 18:49

Drunken_Master написа:Викаш... бай Тошо е виновен за хиперинфлацията, а не политическата измет след 1989-а, която ни докара до там?
Казвам, че целият режим беше нефелен, а икономиката - куха.
И това се доказа нагледно в рамките буквално на 24 часа, след рухването на "желязната стена" и след отказите на СССР и редица страни в СИВ, вече да изпълняват задълженията си по договорите.
И питам аз... Що тази толкова "невероятна" и "супер-качествена" родна продукция, не намери излаз на богатите западно-европейски пазари ?

Аааа, чеки, сетих се, понеже сме "православни-славяни", мръсните западняци искат да ни унищожат !! :? :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 04 юни 2025 18:51

Drunken_Master написа:Каква демократична държава. Приемаш еврото в държава, където населението е настроено негативно към него. Демокрация, права, свободи и тоблерони.

Населението? Ама всички ли или какво?
Тези ли точно трябваше да питаме? А време да за питане имахте почти 30 години, ама тогава бяхте тихички.
https://streamable.com/3ar6q7

Радиото слушала наш'та дърта комунистка и знаела всичко.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 юни 2025 18:53

Drunken_Master написа:По-горе не е ли написано!? Или!? Синоними ли са? Предния път ми подскочи като написах, че Русия е икономически донор на Европа. Личи си, че четеш с разбиране...

Ти негов гласоподавател ли си? Щото гледам, че яростно го браниш.

Не браня Киро, а напротив - многократно съм казвал, че Киро не трябва да говори публично защото прави много гафове, но това при Бойко Василев не беше точно такъв - Киро просто се изрази леко двусмислено и Копейката веднага го захапа. Смисълът на казаното бе, че за 70 години левът е девалвирал толкова, че са се наложили 3 деноминациии -1952, 62, 99 ( всъщност са 4, като първата е през 1947) и реално са задраскани общо 6 нули. Но ти разбира се отново нямаше грам идея за какво говориш, .... просто пусна тук нещо от друг форум, за което реално си хал-хабер - нито си гледал Киро, нито си разбрал какво казва.

А Россия няма как да бъде икономически донор на Европа, защото икономиката и е в пъти по-слаба. Русия, както приляга на една развиваща се страна, може да бъде само донор на природни ресурси за икономически и технологично по-развити държави и дотам.
По твоята логика излиза, че Русия в момента е донор на Китай :))))))
Нека не подхващаме темата отново, защото пак ще ти лъсне голия з@дник.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юни 2025 18:57

Drunken_Master написа:А "демократите" какво произведоха? Дебили, предполагам?
Ти, лично, не-веднъж си изтъквал, че си ОК финансово, както и семейството ти, и близките ти.
На какво го отдаваш това, на соца и "братска русия" ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 04 юни 2025 19:15

tiamat написа:
Red_Neck написа:Изображение
Дет се вика, ..... Честито! :)))
Евроскептици, матрьошки, мурзилки, копейки и всякакви патрЕотЕ могат спокойно да сгъват цирка :)))

И наздраве! Дано да мине всичко безпроблемно до 1.1.

Те проблемите ще дойдат след тази дата и тогава определено ще бъдат държани отговорни тези педеруги дето не искаха да чуят народа .

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 юни 2025 19:19

pomiqrat написа:Ужасен ден за копейковците от козяк. Еврото разширява границите си.

Произвеждали сме Москвичи :lol: Страшен пример за качество, което си задължен да закупиш :lol: Москвичи сме произвеждали :lol: Москвичи, брат :lol: Заски произвеждали ли сме :lol: Не, не, не мога, не :lol:

Спокойно, сега абсолютно нищо не произвеждаме вече, а провинцията опустява и се циганизира. Надявам се сте доволни ....

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 юни 2025 19:21

nghcvth написа:
Soulen написа:Делянски е хлъзгав, ще намери как да ги оправдае винаги. А може и просто да е член и да захлебва по някакъв начин :)

Така и на мен нито веднъж не ми отговори дали е член на ИТН. Ествествено, че приключват. Както приключват и БСП. Корнелия колкото и лоша и некадърна да беше, тия са на светлинни години от нея. Тоя Зафиров е такова мазно и противно копеленце.

Това ""БСП"" е абсолютно овладяно от Пеевски. Просто ще ги доизтиска като лимон и отиват при КТБ, Булгартабак и всичко останало, до което се е докопал той.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 юни 2025 19:34

ReBorn1982 написа:
pomiqrat написа:Ужасен ден за копейковците от козяк. Еврото разширява границите си.

Спокойно, сега абсолютно нищо не произвеждаме вече, а провинцията опустява и се циганизира. Надявам се сте доволни ....

Нищо :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”