ЕМИЛ написа:Единственото хубаво е ,че ще има и по-лоши песни от тази на Мирко
Колкото и смешно да звучи,миналата година имаше по-лоши песни и от тази на Красимир Аврамов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Единственото хубаво е ,че ще има и по-лоши песни от тази на Мирко
turbogena написа:Страшен певец е Спиро![]()
Angoff написа:Madridist написа:Синьо сърце написа:Аз не разбрах какъв е тоз странен конкурс с един изпълнител?Кой го избра,що за фарс беше цялата работа?Не стига,че вие като настъпан,ами и водолаз отгоре на всичко!Пак за смях ще станем там-миналата година онзи бастун,сега пък розов водолаз-че чак пък ни карат да гласуваме с sms?Че то това по-зле от комунизъм,това си е жива *******ия!
Миналата година като се избираше да не беше по-добре. Човекът-глас закара всички степни вълци на Червения площад с виенето си.
![]()
![]()
Респект човек паднах да се хиля
![]()
![]()
![]()
Колкото до Миро ... ми какъвто ще да е важнтото е че има глас и е талантлив и има много важно сценично излъчвне и печели публиката...не съм чувал песента и сега ще се поправя
Туй не е сигурно....Въобще се чудя кога сме правили нещо на тоя конкурс и как винаги от всичко най-кьопавото отива тамЕМИЛ написа:Единственото хубаво е ,че ще има и по-лоши песни от тази на Мирко
Шмъркан,той 3 пъти по-хубаво пееspartaka написа: кой искате да ви сложат да пее![]()
![]()
spartaka написа:Незнам какво гледате,колко разбирате ама повечето се изказвате неподготвени,какво не харесвате на Миро,човека има глас,перфектен,няма да се излагаме,влага всичко от себе си в песните,не виждате ли,че сякаш очите му се смеят като пее,прави го с удоволствие,това е най-добрият избор и регламента е перфектен и гърците го правят така вече няколко години,що се отнася до песента,аз лично гласувах за нея,много ми харесва,хореографията е добра и да сигурно няма да мсе в топ 5,но съм сигурен,че ще бъдем на финала,а конкурса си е чисто политически и всеки си гласува на регионален принцип,съседа за съсед си или за този който говори неговият език,цялата евровизия е нещо сбъркано,но нашата песен си е хубава и не на последно място.българска е .........айде стига сте плюли,келе.и,бахти рядко се дразня ама тука прекалявате кой искате да ви сложат да пее![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: goshev и 52 госта