Българската песен на Евровизия?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Българската песен на Евровизия?

Мнениеот LaRgO » 01 мар 2010 21:34

ЕМИЛ написа:Единственото хубаво е ,че ще има и по-лоши песни от тази на Мирко 8-)

Колкото и смешно да звучи,миналата година имаше по-лоши песни и от тази на Красимир Аврамов :)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 01 мар 2010 21:55

Страшен певец е Спиро :lol: :mrgreen:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Bengals
Контакти:

Мнениеот Bengals » 01 мар 2010 22:05

turbogena написа:Страшен певец е Спиро :lol: :mrgreen:

Определено ;) :)
Подкрепете България на http://www.clickclickclick.com

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2010 22:21

Angoff написа:
Madridist написа:
Синьо сърце написа:Аз не разбрах какъв е тоз странен конкурс с един изпълнител?Кой го избра,що за фарс беше цялата работа?Не стига,че вие като настъпан,ами и водолаз отгоре на всичко!Пак за смях ще станем там-миналата година онзи бастун,сега пък розов водолаз-че чак пък ни карат да гласуваме с sms?Че то това по-зле от комунизъм,това си е жива *******ия!

Миналата година като се избираше да не беше по-добре. Човекът-глас закара всички степни вълци на Червения площад с виенето си.

:lol: :lol: :lol: Респект човек паднах да се хиля :lol: :lol: :lol:

Колкото до Миро ... ми какъвто ще да е важнтото е че има глас и е талантлив и има много важно сценично излъчвне и печели публиката...не съм чувал песента и сега ще се поправя :)

по-добре отколкото ония от кафе и тоя човека глас!а че тука самото предване в България е под всякаква критика няма спор!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 01 мар 2010 23:03

Илиян ако отиде ще ги разбие, ама не
Изображение Изображение Изображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 01 мар 2010 23:08

От къде го измислиха този циркаджия Миро :twisted:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 01 мар 2010 23:32

ЕМИЛ написа:Единственото хубаво е ,че ще има и по-лоши песни от тази на Мирко 8-)
Туй не е сигурно....Въобще се чудя кога сме правили нещо на тоя конкурс и как винаги от всичко най-кьопавото отива там :x

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 01 мар 2010 23:43

Незнам какво гледате,колко разбирате ама повечето се изказвате неподготвени,какво не харесвате на Миро,човека има глас,перфектен,няма да се излагаме,влага всичко от себе си в песните,не виждате ли,че сякаш очите му се смеят като пее,прави го с удоволствие,това е най-добрият избор и регламента е перфектен и гърците го правят така вече няколко години,що се отнася до песента,аз лично гласувах за нея,много ми харесва,хореографията е добра и да сигурно няма да мсе в топ 5,но съм сигурен,че ще бъдем на финала,а конкурса си е чисто политически и всеки си гласува на регионален принцип,съседа за съсед си или за този който говори неговият език,цялата евровизия е нещо сбъркано,но нашата песен си е хубава и не на последно място.българска е .........айде стига сте плюли,келе.и,бахти рядко се дразня ама тука прекалявате кой искате да ви сложат да пее :o :evil: :evil:
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 01 мар 2010 23:49

spartaka написа: кой искате да ви сложат да пее :o :evil: :evil:
Шмъркан,той 3 пъти по-хубаво пее 8-)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 мар 2010 10:20

spartaka написа:Незнам какво гледате,колко разбирате ама повечето се изказвате неподготвени,какво не харесвате на Миро,човека има глас,перфектен,няма да се излагаме,влага всичко от себе си в песните,не виждате ли,че сякаш очите му се смеят като пее,прави го с удоволствие,това е най-добрият избор и регламента е перфектен и гърците го правят така вече няколко години,що се отнася до песента,аз лично гласувах за нея,много ми харесва,хореографията е добра и да сигурно няма да мсе в топ 5,но съм сигурен,че ще бъдем на финала,а конкурса си е чисто политически и всеки си гласува на регионален принцип,съседа за съсед си или за този който говори неговият език,цялата евровизия е нещо сбъркано,но нашата песен си е хубава и не на последно място.българска е .........айде стига сте плюли,келе.и,бахти рядко се дразня ама тука прекалявате кой искате да ви сложат да пее :o :evil: :evil:

При всички случаи от музика разбирам повече от тебе.Миро никога не е имал и няма да има глас за повече от рециталчета в Спартакус.И щом я харесваш песента радвай ѝ се,но не си налагай мнението-ще плюя когото и когато аз реша,според правилата на форума.Миро е некадърник,песента е лигава,мазна и за нищо не става,освен за вече споменатита рецитали.Точка.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Свободна зона”