Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Аз не знам дали някой си е отварял статията, ама в 99% от нея се говори за проблемите на немската икономика. Дъста разбирас е извадил единствения пасаж, който му е удобен :lol: . Да не отваряме въпроса колко хлъзгав показател е бвп-то.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
За немската икономика четем цяла зима апокалипсиси, накрая нещата опират до 0,2%, което е дори под статистическите грешки. Може да е в застой, но не е в упадък.
За мен е важно мнението на обикновените хора там как живеят и как им се отразява всичко, а не статии в български интернет медии.
За мен е важно мнението на обикновените хора там как живеят и как им се отразява всичко, а не статии в български интернет медии.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
Ми явно добре живеят местните хора, щото управляващите получиха много слаба оценка на скорошните извънредни избори .....
И не, не е в застой, а в упадък. Когато масово се планират затваряния на заводи и съкращения на персонал, явно нещата не вървят никак добре.
И не, не е в застой, а в упадък. Когато масово се планират затваряния на заводи и съкращения на персонал, явно нещата не вървят никак добре.
THE G.A.M.E написа:Къде съм го писАл т'ва, за "разпада на части" ? :lol:bubka написа:По-добре слушай какво ти разправят по-умните хора във форума, че още чакаме сбъдване на прогнозата ти за разпадане на Русия на части и още много подобни.
Инак, прогнозите за разпад на Русия, не са мои.
Е, айде сега да не ровим по мненията назад - то не беше разпад на Русия, сриване, щяла да бъде изолирана за десетилетия напред (вече САЩ и Русия си говорят) и още десетки такива. Досега не съм видял да си познал и 10-15% от всички прогнози, дето си писал. То не е само до това да напишеш какво ти се иска и какви фантази имаш, а горе-долу да може да се ориентираш в реалната ситуация, дори тя да не те кефи. Затова ти казвам слушай хората, дето познахме за повечето от нещата.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Голяма трагедия се е случила в Кочани, Северна Македония. Бог да прости загиналите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Тази поне не се крие и е писала директно на "шефа" си
Diana Șoșoacă също писа на Владимир Путин, след като кандидатурата й за президент беше отхвърлена. „Опасността не е отминала“
Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/alegeri-prezident ... ie-3160009
-
Нищо, бъди спокоен, до изборите са допуснати само правилни кандидати, до един слуги на статуквото ..... демокрацията победи. Точно както комунизмът побеждаваше преди години ....
Dust написа:Тази поне не се крие и е писала директно на "шефа" сиDiana Șoșoacă също писа на Владимир Путин, след като кандидатурата й за президент беше отхвърлена. „Опасността не е отминала“
Тръмп не се крие, та тая ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Dust написа:Тази поне не се крие и е писала директно на "шефа" сиDiana Șoșoacă също писа на Владимир Путин, след като кандидатурата й за президент беше отхвърлена. „Опасността не е отминала“
С тия идиотии с празни чували с болетини , дето са преброявани а липсват, как е изборният процес?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
ReBorn1982 написа:Ми явно добре живеят местните хора, щото управляващите получиха много слаба оценка на скорошните извънредни избори .....
A защо пък да не е в упадък?
За последната година близо 500 000 емигранти са напуснали Германия, което е нещо нечувано, защото такова нещо досега не е било от почти 100 години. С цели 50% годишно растат престъпленията на мигрантите към германците.
Към 10 000 са сексуалните престъпления на мигрантите върху германците всяка година. Само в първите 6 месеца те извършват около 150 000 престъпления. Тия няма как да се изгонят по друг начин, освен чрез икономически сътресения.