Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

G_I_G
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот G_I_G » 08 мар 2025 21:04

ReBorn1982 написа:Много ми е чудно какво ти щеше да направиш на мястото на Борис ?! ..... сигурно щеше да ни вкараш във война с нацистка Германия, да изгинат едно 500 000 българи (военни и цивилни) и да бъдем окупирани .... а всички 50 000 български евреи пратени на газови "бани" .....

Точно това щях да направя!
Обявявам формално война, пускам ги и започва яко трепане на хлебарки, особено болшевишки!
Борис запази всички, в това число и червената сган.

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 08 мар 2025 21:06

G_I_G написа:
ReBorn1982 написа:Много ми е чудно какво ти щеше да направиш на мястото на Борис ?! ..... сигурно щеше да ни вкараш във война с нацистка Германия, да изгинат едно 500 000 българи (военни и цивилни) и да бъдем окупирани .... а всички 50 000 български евреи пратени на газови "бани" .....

Точно това щях да направя!
Обявявам формално война, пускам ги и започва яко трепане на хлебарки, особено болшевишки!
Борис запази всички, в това число и червената сган.

И щеше да има разрушена България. Всеки колега историк е съгласен с това.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 08 мар 2025 21:25

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Аз пак не разбрах коя държава е най-пасивният "съюзник" на нацистка Германия .... просто едно име исках ..... но пак разтягане на локуми, ама ние сме били същите като Унгария и Румъния (чутовна лъжа !!!), ама Борис не спасил югославските и гръцките евреи, ама имало някакво законодателство ....

Ква чутовна лъжа, те от Израел му бутнали паметника, а ти пак си вярвай на простотии... Изображение

Чутовна лъжа е да ни приравняваш до Румъния, която изпраща цели армии на фронта в СССР и сама си избива евреите ..... ама какво да ти обяснявам повече .... на един прост въпрос не можа да отговориш.

G_I_G
Контакти:

Мнениеот G_I_G » 08 мар 2025 22:09

Тука виждам много сте се загрижили и плачкате на автоматик за евреите.
Я дайте мнение за евреите в т.нар. "Народен съд", избивали българи, в това число и такива, които са ги спасили?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 09 мар 2025 01:45

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Аз пак не разбрах коя държава е най-пасивният "съюзник" на нацистка Германия .... просто едно име исках ..... но пак разтягане на локуми, ама ние сме били същите като Унгария и Румъния (чутовна лъжа !!!), ама Борис не спасил югославските и гръцките евреи, ама имало някакво законодателство ....

Ква чутовна лъжа, те от Израел му бутнали паметника, а ти пак си вярвай на простотии... Изображение

Чутовна лъжа е да ни приравняваш до Румъния, която изпраща цели армии на фронта в СССР и сама си избива евреите ..... ама какво да ти обяснявам повече .... на един прост въпрос не можа да отговориш.

Отговорих ти. При това няколко пъти. Както сам виждаш, в Израел са му бутнали паметника. Сам си задай въпроса защо.

И пак да повторя - аз никога не съм писал, че царят е бил антисемит. Казвам, че общо-взето му е било през шнура за тяхната съдба. Ако СССР не беше тръгнал, да котраатакува, да не мислиш, че някой щеше да си мръдне пръста за тях.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 09 мар 2025 12:17

Никъде не си отговорил, така и не посочи коя държава е най-пасивният "съюзник" на нацистка Германия.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 09 мар 2025 12:28

ReBorn1982 написа:Никъде не си отговорил, така и не посочи коя държава е най-пасивният "съюзник" на нацистка Германия.

Отговорих ти, ако говорим за непращането на войски на Източният фронт, това си е пасивност. Съгласен съм. Ама аз говоря и за доста други неща, които показват единствено и само "натягане" (доста добре познато в наши дни), само дето ти умишлено ги пропускаш. Извинявай, ама темата на дискусията беше "спасяването на евреите", нали?

Айде, сега ти ми отговори на въпроса... Защо от Израел са съборили паметника на Борис III? Много странно, наистина...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 мар 2025 12:35

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Никъде не си отговорил, така и не посочи коя държава е най-пасивният "съюзник" на нацистка Германия.

Отговорих ти, ако говорим за непращането на войски на Източният фронт, това си е пасивност. Съгласен съм. Ама аз говоря и за доста други неща, които показват единствено и само "натягане" (доста добре познато в наши дни), само дето ти умишлено ги пропускаш. Извинявай, ама темата на дискусията беше "спасяването на евреите", нали?

Айде, сега ти ми отговори на въпроса... Защо от Израел са съборили паметника на Борис III? Много странно, наистина...

Заради нищожни българи подобни на теб.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 мар 2025 12:58

Не че има някакво значение за нас или за нашия велик Цар, но по същата логика може да се попита и "защо са му издигнали паметник в Израел" :lol:
П.с. Това е последното нещо, което има значение за един владетел. Дали в други държави има паметници...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 09 мар 2025 13:00

Правилно, какво значение има за евреите, че в Израел са му бутнали паметника. Все пак там не живеят евреи...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”