Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Оня от Варна с парка е с най-голям рейтинг. Питай icko65. Може да е от ЕГН-то.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Днес Чехльо за малко да се изпусне: Изгражда се нов световен ред. Реализмът започва да измества невежеството и вече не ме канят на срещите на европейските лидери.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Летището трябва да бъде именувано на героя Димитър Списаревски !
мунчо радев пак се излага. Васил Левски не е подходящо име за летище !
Рашка капут, Буданов салют ! 

icko65 написа:Thsmith написа:Не съм му фен, както и не съм съгласен с него в това отношение. Това обаче по никой начин не променя факта, че беше най-интелигентния ни президент и единствения който е постигнал нещо в живота. Изобщо няма как да става и сравнение с този паразит, който цял живот е лежал по казармите и няма акъл за нещо повече от това да оноди секретарката си в казармата :lol:
Плевнелиев..най- интелигентния..Брат..той две изречения не свързваше. За политика и нормално поведение на президент...дума не може да става.Ти как го хареса..Без думи съм..
Да, не удряше по масата и не приличаше на кварталния идиот/бабанка. Нормално е да не ти харесва.
Eminem написа:Затова, по-скоро не трябваше да се преименува летището, защото не може да се избере една личност. Има всички доводи и да е Аспарух, Кубрат, Тервел, Крум, Списаревски, Христо Ботев, Самуил, Симеон Велики и т.н. и т.н.
А можеше и летище Дуло да го кръстят.
Поне да бяха избрали някакъв славен за България период.
Аз бих заложил на Борѝс III Обединител. Някак си не ми се вижда подходящо да се използва Васил Левски за почти всичко значимо.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Да. Трябва да се обърне внимание и да се почитат всички наши велики исторически личности.
ElCapitano5Puyol написа:Летището трябва да бъде именувано на героя Димитър Списаревски !
Браво, веднъж нещо разумно и от теб :geek: Така е, Списаревски щеше да е много по-удачно име с оглед значимостта му, но пък Левски е най-великата ни фигура. При всички положения е по-добре от Враждебна. Апропо, не е лощо да се преименуват и летищата в Пловдив, Варна и Бургас - например Генерал Вазов за бургаското ще е топ, с оглед посещението му основно на овчоеб албионски уайт траш :lol: А варненското, с оглед наличието на орки - Генерал Колев. За Пловдив може да е Филип Македонски - хем да дразним севернофиромците и маляките, хем той е основал града и има право да се споменава
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- Drunken_Master
- Контакти:
Thsmith написа:Аз бих заложил на Борѝс III Обединител.
Тоя боклук какви заслуги има за България? И какво е обединил по-точно?
Аз пак ще го напиша - по-добре да го кръстят на Христо Йовов, единственият футболист в историята, който по време на мач с Удинезе уцели един Еърбъс. Най-логично е...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Писаревски ще отива на авиобаза Графигнатиево или както там се казва.
Най-високия връх и най-голямата църква да се преименуват с български християнски имена.
Най-високия връх и най-голямата църква да се преименуват с български християнски имена.
Уплашиха се, Бероне, уплашиха се...
Милиционерите от Герб и Военните от Бкп искаха да отрежат законовото увеличение на пенсионерите по Швейцарското правило, за да ги дадат на пагоните. Пуснали новината снощи, но днес талавизиите гракнаха.
Искахте силна ръка, получихме я - хунтаджиите военни от герб и бсп барабар с дерибеите/агите на дръндарския и трубадурите на мутрите итн управляват. Искаха средно да отрежат 30-90 месечно от пенсионер - 1 до 2 банички или кисело мляко на ден, което си е цяла закуска.
Анатема!
Няма да мразиш военните ли?!
Милиционерите от Герб и Военните от Бкп искаха да отрежат законовото увеличение на пенсионерите по Швейцарското правило, за да ги дадат на пагоните. Пуснали новината снощи, но днес талавизиите гракнаха.
Искахте силна ръка, получихме я - хунтаджиите военни от герб и бсп барабар с дерибеите/агите на дръндарския и трубадурите на мутрите итн управляват. Искаха средно да отрежат 30-90 месечно от пенсионер - 1 до 2 банички или кисело мляко на ден, което си е цяла закуска.
Анатема!
Няма да мразиш военните ли?!
И тръгнал Оня Консултативен съвет да прави за вейповете.
К'во ми пука една кощрява млада актриса с какво се дрогира.
К'во ми пука една кощрява млада актриса с какво се дрогира.