Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pomiqrat » 18 фев 2025 19:55

fcb_bg написа:
pomiqrat написа:
icko65 написа:
pomiqrat написа:Защо да не се казва Аспарух?

Тъпак...ми що да не се казва Крум..

А защо не Тервел

Дай направо да нахакаме 35 летища в столицата да са доволни всички.

Да направим референдум с всички владетели, възрожденци, военни герои, революционепи, олимпийски златни медалисти и носители на Златна топка.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 фев 2025 20:00

pomiqrat написа:
fcb_bg написа:
pomiqrat написа:
icko65 написа:

А защо не Тервел

Да направим референдум с всички владетели, възрожденци, военни герои, революционепи, олимпийски златни медалисти и носители на Златна топка.

На ся остана и за това пари да се пръскат, бах тая София.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 фев 2025 20:02

Радев му свършва мандата и определено му се политиканства. От далече си полага някакви основи на репутация и рейтинг, които в последно време доста паднаха.
Другите ти болежки и сърбежи не ме вълнуват. Дали е путиняк ми е все тая, така или иначе от него като президент нищо независи, освен да издава чак укази за сменя името на летище. Че летището с какво се различава от централна гара, да издаде и за нея един указ.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 18 фев 2025 20:03

Списаревски не е никак лоша идея - герой, таранил самолетите на англосаксонските прасета. И е много вероятно единственият ни досега свестен президент да одобри идеята. Ще има и завоалирано послание, но тъпият Запад едва ли ще го разбере.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 фев 2025 20:06

Dust написа:Радев му свършва мандата и определено му се политиканства. От далече си полага някакви основи на репутация и рейтинг, които в последно време доста паднаха.
Другите ти болежки и сърбежи не ме вълнуват. Дали е путиняк ми е все тая, така или иначе от него като президент нищо независи, освен да издава чак укази за сменя името на летище. Че летището с какво се различава от централна гара, да издаде и за нея един указ.

Ми на гарата не ,,каца,, нищо от света и Европа..И то със субсветлинната скорост на БДЖ
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 фев 2025 20:07

fcb_bg написа:
pomiqrat написа:
fcb_bg написа:
pomiqrat написа:
icko65 написа:

А защо не Тервел

На ся остана и за това пари да се пръскат, бах тая София.

Летището се използва от цяла България. Мислех, че е на концесия за 35 години и работа на конзисионера е как да го кръщава. Сигурно има нещо в договора и чехльо може да го кръщава според настроението си.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 фев 2025 20:08

Гарата беше образно казано. Летището не е ли "частно" в момента, все пак държавата не оперира с него?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 фев 2025 20:08

Значи за нац.стадион по футбол няма претенции ..за летището има..Що?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 фев 2025 20:10

Dust написа:Радев му свършва мандата и определено му се политиканства. От далече си полага някакви основи на репутация и рейтинг, които в последно време доста паднаха.

Колко му е паднал рейтинга и кой е с по-висок от неговия?
Институция? Политик от когото зависи нещо?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 фев 2025 20:11

icko65 написа:Значи за нац.стадион по футбол няма претенции ..за летището има..Що?

Националния стадион един ден ще се казва с друго име и в това съм абсолютно сигурен.
Аз пък искам да се смени името на най-високия връх на Балканския полустров и да се казва връх Левски.
pomiqrat написа:Летището се използва от цяла България.

Цяла не, но половин да. Североизточна България не ползва летището в София. Централна южна и югоизточна също. По-скоро процентът ползващи го от тези региони не е голям

Върни се в “Свободна зона”