Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Войната в Украйна
Каква пропаганда? То вероятно и 20% от населението не вярва изобщо на украинските ръководители... Аз доколкото знам рейтинга на Зеля е бил изключително нисък и преди началото на войната. Населението няма как и да иска резултати, понеже те виждат с очите си, за какво иде реч. Да искаш е едно, а да го постигнеш е нещо съвсем друго. Доказателството го бях постнал преди няколко дни, но естествено поста ми изчезна безследно. Как народа реагира на изказването на Зеленски за малкото жертви в конфликта... и то в медия като УНИАН, дето е украинския еквивалент на ТАСС.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:Кви източници, то има стотици хиляди клипове в интернет... Ако следиш войната, ще си напълно наясно с всичко това. И то не е задължително, виждаме хора от тоя форум, дето дори и това не го знаят (не визирам теб). И изобщо... тая държава е абсолютно загубена кауза. Във всяко едно отношение. Аз колкото повече следя конфликта, толкова повече заставам зад руснаците. Тия управляващи Украйна са напълно болни мозъци, не случайно Шарий постоянно ги гаври в Телеграм канала си, а той самият е украинец.
Аз с теб ли говоря или с интернет? Ти се опитваш да докажеш някаква теза и пускаш някакъв текст. Когато пускаш текст, който не е авторски е нужно да приложиш източник. Не да кажеш "ходи си го търси из нета".
Не ми каза, коя е тази мобилизация, която е доброволна?
И да, не случайно нямам телеграм и не следя канали нечии канали.
Иначе аз от началото не съм за урките, а съм против ватниците. Важното е ватниците да загубят, а какво ще стане с урките е все тая.
п.с Между другото, ватниците имат много място, ако се сключва "сделка" трябва да им набутат арабите от газа и WB :lol: Да си направят още една чечня : ) Амаа зад урал, да им е по трудно идването към Европа : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Drunken_Master
- Контакти:
Thsmith написа:Не да кажеш "ходи си го търси из нета".
Ми в България нямаме медии за да ти дам източник от тук, "Америка за БГ" е завзела всички медии у нас.
Thsmith написа:Не ми каза, коя е тази мобилизация, която е доброволна?
Тоя тъп въпрос, в каква връзка е с темата, че украинците се берат от улиците?
Thsmith написа:И да, не случайно нямам телеграм и не следя канали нечии канали.
И да, не случайно не знаеш и какво се случва в Украйна...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:Thsmith написа:Не да кажеш "ходи си го търси из нета".
Ми в България нямаме медии за да ти дам източник от тук, "Америка за БГ" е завзела всички медии у нас.Thsmith написа:Не ми каза, коя е тази мобилизация, която е доброволна?
Тоя тъп въпрос, в каква връзка е с темата, че украинците се берат от улиците?Thsmith написа:И да, не случайно нямам телеграм и не следя канали нечии канали.
И да, не случайно не знаеш и какво се случва в Украйна...
- Значи нямаш източник, а копираш нечие мнение в телеграм? :roll: Има ли някъде по света медии или всички, които не са .ру и не са анонимни, не са медии и не отразяват "правилно събитията"? Или поне някой еквивалент на Шок, Уикенд, Сън и тн?: )
- Как и къде трябва да се мобилизират хора? По дърветата ли да ги събират?
- Знам точно толкова, колкото ми е нужно и колкото ме интересува. И не базирам впечатленията си на телеграм.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Какво се занимаваш с този болен русофил? Не го ли виждаш как се извърта както му е удобно. Цитира някакви неща взети от някъде из телеграм каналите на някакви рибари, ловци и прочие и той го смята за достоверно. Достатъчно е само текст да му напишат и той е готов да вярва и ако му кажат, че от на Путин фекалиите става кайма за кюфтета той е готов да повярва дори да ги опита.
Сега ти казва, че имало било стотици видеа за нещо си, ама точно когато не му е изгодно не гледа такива видеа въобще. Както за севернокорейците му даваме видеа от фронта, снимки и прочие и той не та не и продължава да твърди, че няма такива там. Пълен малоумник е този, а да не говорим че спора ви тръгва от "новина", която в Русия е закон от ден първи на войната. Арестуват, глобяват и пращат хора на фронта само ако говорят против войната.
Точно той да ти казва, че си нямаш на идея какво ставало там и да не се изказваш неподготвен е върха на цинизма. Точно той е такъв и много пъти сме му го казвали и сме го хващали по бели гащи. Той не следи въобще нещата, а следи каквото види из руските телеграм канали, сайтове и прочие. Той не се информира въобще, той попива попагандата без да го усеща, защото не чете, не гледа и от другата страна на събитията и руските въобще не ги подлага на съмнения. Понеже някакви рибари му казали така и на тях се вярвало, а се доказа на че този просволут рибар е един от пропагандистите на Путин. В началото на войната беше друг и казваше нещата как са и от двете страни, ама бързо му затвориха устата и сега говори само удобната за руснаците истина.
Сега ти казва, че имало било стотици видеа за нещо си, ама точно когато не му е изгодно не гледа такива видеа въобще. Както за севернокорейците му даваме видеа от фронта, снимки и прочие и той не та не и продължава да твърди, че няма такива там. Пълен малоумник е този, а да не говорим че спора ви тръгва от "новина", която в Русия е закон от ден първи на войната. Арестуват, глобяват и пращат хора на фронта само ако говорят против войната.
Точно той да ти казва, че си нямаш на идея какво ставало там и да не се изказваш неподготвен е върха на цинизма. Точно той е такъв и много пъти сме му го казвали и сме го хващали по бели гащи. Той не следи въобще нещата, а следи каквото види из руските телеграм канали, сайтове и прочие. Той не се информира въобще, той попива попагандата без да го усеща, защото не чете, не гледа и от другата страна на събитията и руските въобще не ги подлага на съмнения. Понеже някакви рибари му казали така и на тях се вярвало, а се доказа на че този просволут рибар е един от пропагандистите на Путин. В началото на войната беше друг и казваше нещата как са и от двете страни, ама бързо му затвориха устата и сега говори само удобната за руснаците истина.
- Drunken_Master
- Контакти:
JimBeam написа:Точно той да ти казва, че си нямаш на идея какво ставало там и да не се изказваш неподготвен е върха на цинизма. Точно той е такъв и много пъти сме му го казвали и сме го хващали по бели гащи.
Верно? И кога си ме хващал "по бели гащи"? Я ми дай един пример? ЕДИН...

JimBeam написа:Какво се занимаваш с този болен русофил? Не го ли виждаш как се извърта както му е удобно. Цитира някакви неща взети от някъде из телеграм каналите на някакви рибари, ловци и прочие и той го смята за достоверно. Достатъчно е само текст да му напишат и той е готов да вярва и ако му кажат, че от на Путин фекалиите става кайма за кюфтета той е готов да повярва дори да ги опита.
Само де те поправя за едно, болен путинофил с два грама мозък.
Смити пак го е завъртял на шиш и то милото се оправдава и от десет кладенеца вода носи.
Ама цитат от Кулеба-ц.
Тва е като оня виц от едно време:
В един съветски колхоз решили да прожектират филм и с цел да се продадат повече билети било написано на входа на столовата: "Филмът е шведски, сексуален и се казва "Баба дала на войника!" Когато филма започнал се оказало, че не бил шведски, а съветски, не бил сексуален, а социален, и не се казвал :"Баба дала на войника", а "Балада за войника!"... :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Да обобщим, след неверния цитат, споменаването на превод, който нямаше нищо общо с първоначалния цитат и липсата на източник, сега говорите как хипотетично ще се реагира ако въпросния пъпеш дойде да се подпише под някоя от думите и как видиш ли те няма да бъдат приети? :lol: Това е някаква паралелна реалност ми се струва.
:lol: :lol:
Малко като обясненията за тагарев, който казал как нямало да пращаме войници някъде си и тук се коментираше, че явно ще пращаме понеже иначе нямало причина да го казва и се въртяха какви ли не теории, говореше са за призовки, роднини, познати, повиквателни и какви ли не глупости.
Просто изобщо не мислите преди да репостнете някой текст, а след това не искате да си признаете в каква яма сте паднали поради прибързаност и се вкарвате в страшни филми.
:lol: :lol:
Малко като обясненията за тагарев, който казал как нямало да пращаме войници някъде си и тук се коментираше, че явно ще пращаме понеже иначе нямало причина да го казва и се въртяха какви ли не теории, говореше са за призовки, роднини, познати, повиквателни и какви ли не глупости.
Просто изобщо не мислите преди да репостнете някой текст, а след това не искате да си признаете в каква яма сте паднали поради прибързаност и се вкарвате в страшни филми.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Приятеля ти и батальона, в който служи върнаха ли се от фронта или се превърнаха в статистика на загинали или безследно изчезнали
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Няма смисъл да замусорявате излишно чата, видеото с интервюто на Кулеба го има навсякъде, дори в пропагандистките укросайтове.
https://antikor.com.ua/ru/articles/7502 ... e_vignette
Който не разбира украинската литературна норма, да не се мъчи, достатъчно е да прослуша последните десетина секунди от видеото.
https://antikor.com.ua/ru/articles/7502 ... e_vignette
Който не разбира украинската литературна норма, да не се мъчи, достатъчно е да прослуша последните десетина секунди от видеото.