Тема за интересни сериали
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за интересни сериали
Изгледах Кметът на Кингстаун. Много мрачен, в стил Батман на Нолан. Хареса ми. Ако бях прочел, че ще има четвърти сезон, нямаше да го гледам.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Някой гледа ли последната серия на Yellowstone. Ще продадат ранчото на някаква измислена цена, за да не плащат данък ли?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Франки Мюниц, Браян Кранстън и Джейн Качмарек се събират отново за нови четири епизода на комедийния сериал "Малкълм", които ще бъдат излъчени в платформата "Дисни плюс", предаде Асошиейтед прес. Това ще се случи 25 години след първите снимки на продукцията. Сериалът се излъчва в продължение на седем сезона от 2000 г.
В разпространеното съобщение се разкрива и причината фамилията да се събере отново: Малкълм и дъщеря му са въвлечени в семейния хаос, когато Хал (в ролята е Кранстън) и Лоис (в ролята Качмарек) искат синът им да дойде на партито по случай 40-годишнината от сватбата им, отбелязва Асошиейтед прес, цитиран от БТА.
Много хубава новина.
Landman не е толкова лош.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Освен дъщерята друго хубано не видях
- Furious_Monk
- Контакти:
Хоумлендър е гавра за представата на Супермен... и хората се забавляват с тази гавра...вярваш в тях и те те предават, защото вече си станал скучен.Интересно е да се търси злото в доброто, а не обратното. Опитвам се да го изгледам сериала, ала ми е тежко да гледам внушенията им. Моето наказание е да гледам секс с октопод, благодаря ти сценаристе.
Това ли се опитват да ни убеждават, че трябва да си психопат за да се бориш с психопата , или просто гонят бързите печалби....извинение за това в което се превръщаш и въпреки това да създаваш герой.
В желанието си да бъдем силни , отричаме човечността и това е начин да се печели.С всичкитге си герои ще се подиграем, само за да ги поставим на по-ниско стъпало от нашето съществуване...
Страданието на тези, които се опитват да създават по-привлекателна представа за живота на следващото поколение.
Най-страшно е да отхвърлиш желанието си да създадеш по-добър свят, само и единствено да оцелееш.
Като се замисля, това е лудост, която се бори срещу природата.
Това ли се опитват да ни убеждават, че трябва да си психопат за да се бориш с психопата , или просто гонят бързите печалби....извинение за това в което се превръщаш и въпреки това да създаваш герой.
В желанието си да бъдем силни , отричаме човечността и това е начин да се печели.С всичкитге си герои ще се подиграем, само за да ги поставим на по-ниско стъпало от нашето съществуване...
Страданието на тези, които се опитват да създават по-привлекателна представа за живота на следващото поколение.
Най-страшно е да отхвърлиш желанието си да създадеш по-добър свят, само и единствено да оцелееш.
Като се замисля, това е лудост, която се бори срещу природата.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Жената на шефа Деми Мур. Чак сега забелязах.
Така се прави сериал с всички изисквания на Холивуд. Хубав сценарий, добри режисьори и актьори https://m.imdb.com/title/tt13111078/