Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
На мен акаунтът ми в Меджик издържа около месец и половина. Опитах се да го направя максимално балъшки, ама явно съм се полакомил накрая. Тъкмо викам "айде, трябва вече да са ми махнали мерника на нов потребител" и бам лимит, допълнителни верификации и пр. Имат подводен камък в общите условия по спомен- май 10 работни дни им е разглеждането на всеки документ, а както знаем, поне 7-8 могат да ти изискат. Ако не друго, след удостоверение за банкова сметка или настоящ адрес, някоя такава тъпотия, чаках точно 10 работни дни, писах им доста културен имейл и след 2 часа ми бяха освободили парите, но не се знае дали някой няма да го накарат да чака с месеци.
Magic-a е доста сочен . Ама и аз съм с лимити там. Но преди да ме лимитират, бях много доволен. Всеки месец променяха нещо и предлагаха ново. Верификацията е много тегава, но си заслужава определено. Вече не съм вътре и не знам как са в момента.
Съвет от опит : пипайте внимателно и ще изкарате няколко месеца спокойно и ще си заслужава. Имат винаги по няколко активни оферти и ако ги мислите добре - резултати са страхотни.
Съвет от опит : пипайте внимателно и ще изкарате няколко месеца спокойно и ще си заслужава. Имат винаги по няколко активни оферти и ако ги мислите добре - резултати са страхотни.
Ами щом бонус за колонка дават нещо от рода на 5 % отгоре за 3 мача,а за бетбилдър (което си е пак колонка) - 40 % няма как да няма стойност.Но за момента спрях всичко онлайн.
След като ме лимитираха освен всички БГ и руски ( и то по няколко пъти ) и няколко други, пък и някой забраниха БГ окончателно, да направим малко развойна дейност заедно!? Моля, спамете темата с читави international букита и бонусите им?! Аз съм с много добри впечатления от gg.bet
-
- Контакти:
Колеги, да попитам, някой работил ли е с бетинг брокер? Доколкото разбирам това са хора, които слагат залози от твое име през техни акаунти в голям брой букита. Писах на Спортмаркет да ги питам за ранно изплащане, но те ми казаха, че залозите се уреждат след приключване на събитието, което е странно, защото ако те използват свои легитимни акаунти, би трябвало да могат да се възползват от него. Казаха, че няма проблем да арбитрираш през тях, ако си откриеш коефиценти или да си контрираш коефиценти на букмейкъри, в които ти си имаш регистрация с тяхните. Както бях казал, нов съм и тепърва се запознавам с тънкостите, така че не ме съдете. :)
Levski_United написа: Доколкото разбирам това са хора, които слагат залози от твое име през техни акаунти в голям брой букита
Виж, трябва да четеш повече. МОжеш да започнеш от тук:
https://arbusers.com/general-talk-about ... gents-f67/
За да ги използваш пълноценно и безпроблемно, ще трябва да знаеш тънкостите на занаята. За момента - не са за теб. Тези entities имат НУЛЕВА ТОЛЕРЕАНТНОСТ към всякакви съмнителни практики, каквито сте свикнали с българските букита. Бонус абюзинг, мултиакаунтинг, фунд пасинг, съмнителни мачове - за подобно провиненение и/или дори съмнение от тяхна страна се сбогуваш завинаги с парите си. И колкото и учтиво да им пишеш, никой няма да ти помогне.
-
- Контакти:
Tvorecizo написа:
Виж, трябва да четеш повече. МОжеш да започнеш от тук:
https://arbusers.com/general-talk-about ... gents-f67/
Аз затова питам, нали форумът е за взаимопомощ. Мен ме интересуваше основно ранното изплащане, а както казах, Спортмаркет ми казаха, че нямало проблем да си арбитрирам при тях. Още не съм скочил в дълбокото, затова искам да събера максимално инфо, преди да го сторя.
Това е и последното нещо което изобщо ще ти отговоря, защото е безсмислено както виждаш.
Въпроса ти за ранното и брокерите е абсолютно лаишки. И ако не знаеш отговора - проблема е твой, ти нямаш нужния опит/знания.
https://www.pinnacle.com/betting-resour ... chchjayz9m
Брокерите са услуги от съвсем различен тип, дават ОГРОМНО ВАЛЮ, но то е от друго естество и не е за тебе, към този момент. Затова ти дадох линковете - ДА ЧЕТЕШ, за да разбереш какво всъщност са брокерите и какво предлагат, какви проблеми решават.
Алтернативата ти е да изчетеш ОТ-ДО линковете в предния пост и да видиш всяко второ мнение нагледно на "незнаещите" като тебе, които реват със заключени акаунти по брокерите, горките те. Да си вземеш поуките, и да разбереш за себе си какви точно искаш да ги вършиш. Защото от арбитриране до арибтриране има ОГРОМНА РАЗЛИКА. АКо не я схващаш - ще си платиш за урока с пари.
Въпроса ти за ранното и брокерите е абсолютно лаишки. И ако не знаеш отговора - проблема е твой, ти нямаш нужния опит/знания.
https://www.pinnacle.com/betting-resour ... chchjayz9m
Брокерите са услуги от съвсем различен тип, дават ОГРОМНО ВАЛЮ, но то е от друго естество и не е за тебе, към този момент. Затова ти дадох линковете - ДА ЧЕТЕШ, за да разбереш какво всъщност са брокерите и какво предлагат, какви проблеми решават.
Алтернативата ти е да изчетеш ОТ-ДО линковете в предния пост и да видиш всяко второ мнение нагледно на "незнаещите" като тебе, които реват със заключени акаунти по брокерите, горките те. Да си вземеш поуките, и да разбереш за себе си какви точно искаш да ги вършиш. Защото от арбитриране до арибтриране има ОГРОМНА РАЗЛИКА. АКо не я схващаш - ще си платиш за урока с пари.
-
- Контакти:
Е, точно това правя и в момента- чета и се интересувам. Въпросът ми е лаишки, защото не съм достатъчно запознат, все пак човек не се е родил научен на всичко. Допреди няколко месеца дори не съм гледал коефицинти- залагах си балъшката на субективното ми мнение за изход на даден пазар и то за спорта. Открих пинизите, започнах да ги използвам, видях, че има начин да изкарваш пари (в моя случай допълнителни, при много хора основен доход) и сега се уча да ги експлоатирам. Благодаря за отговорите, ще продължавам да дълбая, докато открия всички подходящи ниши и ги разработя. Определено не съм се засилил към дълбокото без достатъчно информация.
berata96 написа:http://www.bet.bg
Отдавна не бях ползвал онлайн буки, но това е някаква шега. Никога не ми се е случвало подобно нещо. Чакам по 10-17 секунди за да ми приемат залог (кръгчето където върти) на Висшата лига, Ла лига, Серия А мачове - за 1/х/2. (при-гейм, не на живо). И не говоря за арбитражи, гледам да стоя далече от тях за момента, целта е да подгрея само малко акаунта. ДОри тоя акаунт нарочно го регнах с реалните ми ИП/мака-дреси/браузери, защото имах Еврофутболски на същия компютър, който никога не беше абюзван по какъвто и да било начин.
Да не говорим че нямат никакви бонуси - РИ, 0:0, или подобни. Съпорт - под всякаква критика.