Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Drunken_Master » 13 апр 2024 23:59

Thsmith написа:Да де, някой предпочитат и се припознават в Бай Ганьо, предпочитат такива образи, а не някой интелигентен, успял и с някакви принципи. По-добре да си известен като натискаш на секретарки и като паразит на държавна издръжка... цял живот.

Мда... Той Росен Плевнелиев направо блестеше с интелект. Помня, когато рекламираше някакви американски автомобили, оня дори не можа, да разбере, откъде се отваря вратата на автомобила... Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 14 апр 2024 00:03

Президентът няма кой знае какви властови лостове, освен когато има политическа криза с поредица от избори, когато се назначават служебни правителства. Но това са временни обстоятелства. Така че кой е президент все тая, поне докато все още сме парламентарна република. Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

InformationChannel
Контакти:

Мнениеот InformationChannel » 14 апр 2024 00:31

fcb_bg написа:Тоя, дето опъна телени огради и прати армията да я охранява срещу газещи европейски граници МЪЖЕ, докато Меркел ги насърчаваше да газят национални и общоевропейски закони и разпоредби? Тоя ли?

Те и поляците имат опънати телени огради и не приемат бежанци ама както виждаш не говорят против ЕС. И ги приемат доста по-сериозно от колкото Орбан.

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 14 апр 2024 19:46

Просто КирчУ счупи тъпомера при Лора Крумова, толкова глупости изрече, че се хващам за главата.

Първо каза, че иска поне около 1 000 000 гласа на предстоящите избори за неговата партия, защото Баце и Шиши щели да се "съобразяват" с него. Значи, пак иска да са заедно в сглобка, но ПП-ДБ да колят и бесят, а ГЕРБ и ДПС да са техни патерици с поддържаща символична роля в управлението. Всичко това прозвуча като тийнейджърски каприз. Да припомня, че дори когато изгряха, ПП не са имали повече от 500 000 гласа, а оттогава са само надолу, но КирчУ сега след всички корупционни и контрабандни скандали се е размечтал за 1 милион гласове подкрепа.

Второ, КирчУ се изяви и като един пишман международен и геополитически "разбирач", заявявайки гръмко, че "хусите всъщност са преоблечени руснаци".

Повтарям, нямало никакви хуси, това били руснаци, преоблечени като хуси.
Последна промяна от Colonelcassad на 15 апр 2024 14:06, променено общо 2 пъти.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 14 апр 2024 20:24

Този тъпунгер всеки път, когато си отвори устата, се излага като кифладжия. Неотдавна обясняваше как Шиши и Бойко вече не били част от "задкулисието", щото били "на първия ред в парламента" и "не могли да си го позволят вече", сега явно пак станаха "мафия" и "задкулисие" .....

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 14 апр 2024 20:51

Кирчо, още когато обясняваше за "петата колония" на Русия в България, трябваше да е ясно на всички, че мисленето не му е силната страна.
П.п. А това за мафията и задкулисието по спомени май каза, че сега разликата била, че сега всички са на първия ред. Уникален.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 14 апр 2024 21:29

Преди време пък пукналия вече комуноид костадин чакъров обясняваше как сме направили СССР наша колония и че дори руснаците се оплаквали от нас, че ги използваме, хахаха...
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 14 апр 2024 21:33

nghcvth написа:Кирчо, още когато обясняваше за "петата колония" на Русия в България, трябваше да е ясно на всички, че мисленето не му е силната страна.
П.п. А това за мафията и задкулисието по спомени май каза, че сега разликата била, че сега всички са на първия ред. Уникален.

Да де, били на първия ред и вече не могли да си позволят да дирижират скрито нещата .... което не знам как точно им пречи де, но явно не съм толкова умен, не съм завършил Харвард ....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 апр 2024 22:36

Тези дни един приятел ми каза нещо много интересно, над което не се бях замислял. Разправях му как в казармата бях избягал 3.5 километра с пълно бойно снаряжение, без пауза. Бяха ни обещали отпуск. Не ни го дадоха, разбира се. А днес, 20 годин и кусур след това, не мога да извървя толкова без да спра поне 2-3 пъти. Поне. И той ми каза: "Нашите поколения, които сме ходели в казарма, всички сме правили неща, които сме надхвърляли себе си". Или нещо подобно. А аз даже не съм бил в казарма, като казарма. Бях "висшка" след началото на нулите, шест месеца. Като детски лагер някакво. Даже караул не съм давал. Стрелял съм 20-ина пъти, включително любимите ми нощни стрелби с трасиращи куршуми. Но бях щабна рота, което е скатавка. Но има нещо вярно, че казармата изкарваше от теб неща, де не си знаел, че ги можеш. Физически. Инак там прекарах прасешкия грип. Убеден съм. 24 часа бях в несвяст. Но не в болница. Хвърлиха ни в едно мазе. И... няма нужда да разправям. Дадоха ни едни индийски хапчета, които поне мен ме вдигнаха на крака след 24 часа. Много странно. Така и не им запомних името. Помня единствено надписа Made in India и това, че бяха на билкова основа. И бяха големи таблетки.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 апр 2024 01:45

Това всичко защо го написа? Да опишеш с какви глупости са ви занимавали, как си щял да ритнеш камбаната или защо онези "почивки" ти се виждат нещо добро?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”