delqnski47 написа:bobonikolov написа:delqnski47 написа:bobonikolov написа:delqnski47 написа:bobonikolov написа:Какви драсканици тук аз и някои други потребители от край време повтаряме, че Москва и Санкт Петербург НЕ са цяла Русия и за да видите истинската картина трябва да отидете на няма даже и 20 км от там и ще видите реалността. Москва и Петербург са градове-витрини, създадени още от времето на царска Русия за да покажат един илюзорен образ на тая държава. В тия два града живеят руските политици, руските олигарси и техните семейства. И тия, които ги виждаш на тоя клип да баш такива. Общо тия два града формират 10 процента от населението на Русия. Останалите 90 живеят съвсем различен живот, който няма нищо общо с тоя в клипа. И то в негативен аспект. Тая статия ти показва едно важно нещо- все повече богати руснаци си изнасят капиталите от иначе цъфтящата според вас руска икономика. Би трябвало да ти е близко до акъла,че когато капиталите започнат да напускат една страна положението икономически е катастрофално. А вие си вярвайте в дядо Коледа щом мерилото за успех на една икономика е, че някой може да си купи кока кола….
А кой ти каза че само в Москва и Санкт Петербург е така, а не и в останалите им големи градове? Да не се окаже че и в други градове е така? Ходил си там ли? А, да, момент.... така пише в "WALL STREET journal". Щом е така, така е, какво да се говори повече.
Както каза Доналд Туск вчера- какво изобщо ти обяснявам. Ти си си заел някаква твоя позиция и каквото и да ти говоря е все тая, така че няма смисъл….
Доналд Туск моля ти се...
Дай нещо на Урсула Фон дер Лайен. Има ли?
Е тва е. Такива нещастници да са ти пример за политика. Няма да забравя как Ердоган се изгаври с оная пача горе и оня италианския олигофрен Мишел какъв беше там когато двамата отидоха на килимчето при него и ефендито каза на оная да седне на диванчето по далече.. и никаква реакция!
Е от тогава си казах че по големи нещастници от лидерите на Еврогейския съюз няма. Путки и половина на дела.
Туск го каза по адрес на Орбан, заради който на Полша се бавят едни плащания за 800 млн евро от ЕС. Буквално това, което каза беше, че няма нужда да разговаря с Орбан, защото той вече е заел проруска позиция и независимо какво му каже това няма да се промени, а не че ми е някакъв пример. Но един път да съм съгласен с теб. Ако ЕС имаше лидери с топки сега война нямаше да има. Беше достатъчно още 2014 година да се дадат оръжия на украинците или да се пратят сини каски там както в Кипър и нещата за Путин приключваха.
И тва как го реши, че ако не се било пратило оръжие на тая дата ами на другата, ситуацията щеше да е различна
Щеше да е различна, защото тогава пред Путин щеше да има само един път и това щеше да е директен конфликт с останалите държави. А вярвай ми дори той няма топки за това. И щеше да го възпре. Донецк и Луганск щяха да останат отцепени, а той дори нямаше да си помисля да анексира Крим. Истината е, че тогава всички лидери в ЕС му целуваха краката заради евтините суровини и не им пукаше за нищо друго. Както се казва всичко е бизнес….