Ми, не, едвали реват за това, че родината им е пратена девета глуха относно спорта, обаче със сигурност не им е приятно, че стотици хиляди руснаци загубиха пари, имоти, имидж, влияние и т.н. в чужбина.bubka написа:Да, аз съм сигурен, че има сериозно ПОКАЧВАНЕ в употребата на антидепресанти сред руското население, затова, че няма да играят на Европейското. Реват по цял ден хората там.
Абе ние бтв класирахме ли се на Европейското, че щото нали твърдиш, че като Русия не е фактор ние ще цъфнеме и вържеме и ще се класираме ли скоро?
За съжаление покрай олигарсите изгоряха и хиляди нормални руснаци.
Да, това не беше особено законно, но то и нахлуването в суверенна Държава, за чиято цялост освен всичко друго си и гарант, едвали е особено законно.
Да не говорим колко държавни активи бяха блокирани... Повярвай ми, от Кремъл последното, което искат е, да са китайска кОвра.
Но Западът ги принуди, и сега продават на занижени цени основни свои ресурси.
С настояща Русия, като "велика сила", е свършено.
Вече нямат влияние в нито един световен аспект, в нито една зона.
Инак, руското влияние в България никак не е приключило, за съжаление.
Ако беше, сега нямаше да има руско посолство у нас, както и руска собственост.
Всички руски активи у нас ( включително и имоти ) щяха ( и трябва, не е късно ) ... Да бъдат иззети в полза на Държавата.
А всяка руска пропаганда, да попада под ударите на закон и съответно да завършва с ефективни финансови и други присъди.
Когато това се случи ( надявам се един ден да се ) ... Само тогава България ще има шанс да е нормална и просперираща Държава.