Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Войната в Украйна

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 ное 2023 18:27

bubka написа:Да, аз съм сигурен, че има сериозно ПОКАЧВАНЕ в употребата на антидепресанти сред руското население, затова, че няма да играят на Европейското :lol: . Реват по цял ден хората там.

Абе ние бтв класирахме ли се на Европейското, че щото нали твърдиш, че като Русия не е фактор ние ще цъфнеме и вържеме и ще се класираме ли скоро?
Ми, не, едвали реват за това, че родината им е пратена девета глуха относно спорта, обаче със сигурност не им е приятно, че стотици хиляди руснаци загубиха пари, имоти, имидж, влияние и т.н. в чужбина.
За съжаление покрай олигарсите изгоряха и хиляди нормални руснаци.
Да, това не беше особено законно, но то и нахлуването в суверенна Държава, за чиято цялост освен всичко друго си и гарант, едвали е особено законно.
Да не говорим колко държавни активи бяха блокирани... Повярвай ми, от Кремъл последното, което искат е, да са китайска кОвра.
Но Западът ги принуди, и сега продават на занижени цени основни свои ресурси.
С настояща Русия, като "велика сила", е свършено.
Вече нямат влияние в нито един световен аспект, в нито една зона.

Инак, руското влияние в България никак не е приключило, за съжаление.
Ако беше, сега нямаше да има руско посолство у нас, както и руска собственост.
Всички руски активи у нас ( включително и имоти ) щяха ( и трябва, не е късно ) ... Да бъдат иззети в полза на Държавата.
А всяка руска пропаганда, да попада под ударите на закон и съответно да завършва с ефективни финансови и други присъди.
Когато това се случи ( надявам се един ден да се ) ... Само тогава България ще има шанс да е нормална и просперираща Държава.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 ное 2023 18:31

THE G.A.M.E написа:
bubka написа:Да, аз съм сигурен, че има сериозно ПОКАЧВАНЕ в употребата на антидепресанти сред руското население, затова, че няма да играят на Европейското :lol: . Реват по цял ден хората там.

Абе ние бтв класирахме ли се на Европейското, че щото нали твърдиш, че като Русия не е фактор ние ще цъфнеме и вържеме и ще се класираме ли скоро?
Ми, не, едвали реват за това, че родината им е пратена девета глуха относно спорта, обаче със сигурност не им е приятно, че стотици хиляди руснаци загубиха пари, имоти, имидж, влияние и т.н. в чужбина.
Да, това не беше особено законно, но то и нахлуването в суверенна Държава, за чиято цялост освен всичко друго си и гарант, едвали е особено законно.
Да не говорим колко държавни активи бяха блокирани... Повярвай ми, от Кремъл последното, което искат е, да са китайска кОвра.

Всички руски активи у нас ( включително и имоти ) щяха ( и трябва, не е късно ) ... Да бъдат иззети в полза на Държавата.
А всяка руска пропаганда, да попада под ударите на закон и съответно да завършва с ефективни финансови и други присъди.
Когато това се случи ( надявам се един ден да се ) ... Само тогава България ще има шанс да е нормална и просперираща Държава.

На мен просто ми е много интересно как се обясняваш надълго и нашироко дали и как Русия "гаврена", ама не обелваш нито дума, когато България е гаврена по най-долен начин от настощяите си "партньори" като по въпроса с ветото с Македония, изпълнението на поръчката с Ф-ките, директната намеса и "сглобка" на правителството и т.н.
[offtopic][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 ное 2023 18:48

bubka написа:На мен просто ми е много интересно как се обясняваш надълго и нашироко дали и как Русия "гаврена", ама не обелваш нито дума, когато България е гаврена по най-долен начин от настощяите си "партньори" като по въпроса с ветото с Македония, изпълнението на поръчката с Ф-ките, директната намеса и "сглобка" на правителството и т.н.
Всеки нормален българин би искал негови братя, по кръв, ДНК, или възгледи, да е в организациите, в които е и България.
Поправи ме ако греша, но с досегашната си рестриктивна политика, накарахме ли "Македония" да ни заобича ?
Всъщност, оставянето на тази територия извън НАТО и ЕС, я праща директно в ръцете на наши врагове, като сРъбия и Русия.
От тази гледна точка Западът е прав !

Относно оръжейните сделки ...
Ми, мисля, че всички сме съгласни, че като цяло страната ни се управлява от малоумници и идиоти.
Ма, без значение от партията и "боята", ако не се обслужват частни западни интереси, ще се обслужват такива на Русия и Китай.
Далеч съм от идеята, че сме "любимци" на Западът.
Но хората са наясно, що за подлоги ражда родната политика и гледат те да не се прецакат.

Не знам дали знаеш, но по времето на Царя бяхме сключили супер-изгодна сделка с Щатите, за две ята F18 "Super Hornet" , за около 1.3 млрд. долара.
Преди 20-на години това бе машина, на около 10-на години, тоест се водеше от "най-ново" поколение.
Идвайки на власт Станишев, едно от първите неща, които направи, бе да нулира сделката.
Е, кажи сега, как да ни се вЕрва, да не ни цакат и да не си връзват гащите онези ?? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 ное 2023 19:01

THE G.A.M.E написа:
bubka написа:На мен просто ми е много интересно как се обясняваш надълго и нашироко дали и как Русия "гаврена", ама не обелваш нито дума, когато България е гаврена по най-долен начин от настощяите си "партньори" като по въпроса с ветото с Македония, изпълнението на поръчката с Ф-ките, директната намеса и "сглобка" на правителството и т.н.
Всеки нормален българин би искал негови братя, по кръв, ДНК, или възгледи, да е в организациите, в които е и България....

Това какво общо има с условията, при която следва да бъдат допуснати :? . Или искаш да кажеш, че всеки нормален българин би искал да е принизяван наравно с цигани, бошняци, албанци и какви ли още не като "малцинство" в РСМ. Или пък следва да бъде изпуснат уникален шанс в историята на дадена държава да влязат реалните факти за събитията от преди 44-та :? . Какво общо има едното с другото, че не разбирам.
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 ное 2023 19:21

THE G.A.M.E написа:

Земи чети повече за руски китайски индийски и ирански учени колко са напред и тогава се върни да видим дали ще ръсиш простотии за влияние на Русия в дадена зона.Идея си нямаш колко са напред от ВСИЧКИ други.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Grande_Puyol

Мнениеот Grande_Puyol » 19 ное 2023 19:57

https://twitter.com/GloOouD/status/1726 ... WLS6A&s=19
М2 Брадли гази русня ! Охаааа, стана на свинска кайма... абе направо плоско филе. :lol:
Вероятно очите му изкочиха от орбитите, а оркската му зурла изхвърча на 10 метра... :mrgreen:

https://twitter.com/666_mancer/status/1 ... z0dvQ&s=19
Зажигательная дрононарезка от отряд "Летящ череп": :mrgreen:

Добри попадения - няколко танка, БМП, две САУ Мста-С и прочее...
FPV (камикадзе) дроновете променят правилата на войната ! 8-)
Барса и Лудогорец але, алеее...

Grande_Puyol

Мнениеот Grande_Puyol » 19 ное 2023 20:46

Украинските защитници ликвидираха за денонощие цели два батальона руски окупатори

Изображение

Унищожени са 13 танка и 25 бронирани бойни машини на противника

През изминалото денонощие въоръжените сили на Украйна унищожиха още 1190 руски нашественици, 13 танка и 25 бронирани бойни машини на противника.

Общите бойни загуби на противника от 24 февруари 2022 г. до 19 ноември 2023 г. са приблизително следните:
военнослужещи – около 318 570 (+1190 за последното денонощие) души;
танкове - 5435 (+13);
бойни бронирани машини - 10 166 (+25);
артилерийски системи - 7744 (+18);
РСЗО - 898 (+2) единици;
системи за противовъздушна отбрана - 588 (+2);
самолети - 323 (+0);
хеликоптери - 324 (+0);
дронове - 5755 (+29);
крилати ракети - 1563 (+0);
кораби/катери - 22 (+0);
подводници – 1 (+0);
автомобилна техника и автоцистерни – 10120 (+29);
специално оборудване – 1096 (+6).

https://twitter.com/GloOouD/status/1725 ... AVflg&s=19
Изоставен бляд край Авдеевка посреща съдбата си... Дрона как му пръсна кратуната, шикарно... :lol: :mrgreen:
Последна промяна от Grande_Puyol на 19 ное 2023 21:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 ное 2023 21:55

Grande_Puyol написа:Украинските защитници ликвидираха за денонощие цели два батальона руски окупатори

Изображение

Унищожени са 13 танка и 25 бронирани бойни машини на противника

През изминалото денонощие въоръжените сили на Украйна унищожиха още 1190 руски нашественици, 13 танка и 25 бронирани бойни машини на противника.

Общите бойни загуби на противника от 24 февруари 2022 г. до 19 ноември 2023 г. са приблизително следните:
военнослужещи – около 318 570 (+1190 за последното денонощие) души;
танкове - 5435 (+13);
бойни бронирани машини - 10 166 (+25);
артилерийски системи - 7744 (+18);
РСЗО - 898 (+2) единици;
системи за противовъздушна отбрана - 588 (+2);
самолети - 323 (+0);
хеликоптери - 324 (+0);
дронове - 5755 (+29);
крилати ракети - 1563 (+0);
кораби/катери - 22 (+0);
подводници – 1 (+0);
автомобилна техника и автоцистерни – 10120 (+29);
специално оборудване – 1096 (+6).

https://twitter.com/GloOouD/status/1725 ... AVflg&s=19
Изоставен бляд край Авдеевка посреща съдбата си... Дрона как му пръсна кратуната, шикарно... :lol: :mrgreen:

Как се избиват 1200 човека за 24ч.?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Grande_Puyol

Мнениеот Grande_Puyol » 19 ное 2023 21:59

[offtopic]Изображение[/offtopic]
Самоубил се бляд.
Шикарен коментар: Orc instead of to surrender he killed himself :lol: :lol:

https://twitter.com/region776/status/17 ... e26fQ&s=19

Grande_Puyol

Мнениеот Grande_Puyol » 19 ное 2023 22:14

Орките напредват в обратна посока към матушката. Кринки на левия бряг на Днепър вече не им трябвал. :lol:

Изображение
Гиркин се кандидатира за президент. Ама знае ли че ще играе срещу двойник ? Оригиналният Путин стои в хладилника. :mrgreen:

Романов мяука Зрада...
Прегрупиране/изтегляне на орките от Кринки без бой. :lol:
Изображение

https://twitter.com/markito0171/status/ ... luhdg&s=19
Геноцид над руските УАЗки - Буханки. :lol:
Руснята се жалва, че ВСУ са решили да им избият линейките, за да не могат да извозват ранени. За кратко време загубили 40 Буханки в района на Бахмут. Сега се повтаряло същото в Запорожието. :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”