Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот noo » 06 авг 2023 13:09

THE G.A.M.E написа:Не мога да разбера какъв морал и етика търсим в Държави, чиито мислене е имперско ?
Ма, що САЩ пртавили така, пък Русия онака, а Китай еди какво си ... :lol:
Те са го правили преди, правят го и сега, ще го правят и за в бъдеще.

Нас не би трябвало да ни касае и да губим енергия в това - Кой крив, кой-прав !
Ние трябва да съдим от собствената си камбанария а тя диктува, Русия и на по късен етап Китай, да бъдат сринати по един или друг начин.
Това е. Простичко е и само прости хора не го схващат.
Ние сме срещу тях, те са срещу нас.
Не конкретно срещу България, а срещу алиансите и светът, с който ние се асоциираме.
Тук сега не ми излизайте - "Ама аз не искам в НАТО и ЕС", или "Мен никой не ме е питал с кой искам да съм, или да не съм"... За разлика от преди 89-та, границите са отворени, който не му харесва НАТО-вска и про-западно ориентирана България, маРШ ! :roll:

Тъкмо ще имате повод да ни натриете носовете, когато БРИКС смажат Западът и наложат райският начин на живот. :mrgreen:

Ти си поданик на България, както и аз, а още поне шест милиона. Та кой си ти, че ще гониш несъгласните с твоето мнение? Или се имаш за Господ Бог? Навремото комунистите мислеха по същия начин. С какво се различаваш от тях. Аман от неграмотници и комплексари.

orkoshiba4a

Мнениеот orkoshiba4a » 06 авг 2023 13:11

Изображение
Медведята кълне, пустосва и ридае в признак на отчаяние. :lol: :mrgreen:
Това може ли да е език на официално държавно лице ? :roll:

Изображение
Украйна официално обявява за зона с военен риск всички руски пристанища в Черно море, считано от 23.08.
Ще се отрази на застраховането и търговското корабоплаване... Ха, да видим сега ще има ли мераклии. 8-)

Забележително е, че година и половина война орките още не могат да приемат и асимилират, че украинците редовно им сипват и им го слагат по всички дупки. :lol:
Оттам са и всички приказки как воюват срещу немци, французи, пиндоси, англичани, поляци... приемането на факта, че украинците ги разбиват (не някой друг), за тях е равносилно на поражение. 8-)
Последна промяна от orkoshiba4a на 06 авг 2023 13:19, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2023 13:18

noo написа:Ти си поданик на България, както и аз, а още поне шест милиона. Та кой си ти, че ще гониш несъгласните с твоето мнение? Или се имаш за Господ Бог? Навремото комунистите мислеха по същия начин. С какво се различаваш от тях. Аман от неграмотници и комплексари.
Драги ми смехурко, никой-никъде не гоня, просто казвам, че за ужас на кремълските кОври, България ще си остане НАТО-вска и про-европейска страна.
Обратното ще е равносилно на смърт за "Третата Българска Държава".

Та, на който не му понася, вместо да грухти, да се изнася ! 8-)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 06 авг 2023 13:22

THE G.A.M.E написа:
noo написа:Ти си поданик на България, както и аз, а още поне шест милиона. Та кой си ти, че ще гониш несъгласните с твоето мнение? Или се имаш за Господ Бог? Навремото комунистите мислеха по същия начин. С какво се различаваш от тях. Аман от неграмотници и комплексари.
Драги ми смехурко, никой-никъде не гоня, просто казвам, че за ужас на кремълските кОври, България ще си остане НАТО-вска и про-европейска страна.

За каква трета българска държава бълнуваш? Отдавна сме територия, която само изпълнява заповедите на посолствоТо. За справка изтеклите записи от Радо Гела, които самите участници не отрекоха. Назначиха си марионетки и ни превърнаха в колония.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 06 авг 2023 13:36

ivan56 написа: Без руски газ, цените на газа са осезаемо надолу, за ужасТ на всички путинофили, които вещаеха Апокалипсис.
Да вадя ли мнения на Ванчето

Пазарът е залят с руски газ рембрандиран като индийски и какъвто се сетиш плюс такъв чрез посредници на борсите. Надявайте се да не се стига до момента, в който наистина няма да има никакъв руски газ под никаква форма.
[offtopic][/offtopic]

orkoshiba4a

Мнениеот orkoshiba4a » 06 авг 2023 14:05

bubka написа:
ivan56 написа: Без руски газ, цените на газа са осезаемо надолу, за ужасТ на всички путинофили, които вещаеха Апокалипсис.
Да вадя ли мнения на Ванчето

Пазарът е залят с руски газ рембрандиран като индийски и какъвто се сетиш плюс такъв чрез посредници на борсите. Надявайте се да не се стига до момента, в който наистина няма да има никакъв руски газ под никаква форма.

И така да е, значи руснаците са им го продали на индийци и други буквално за копейки, че и при нас да е евтин. Т.е. проблемът си е на орките. :lol:
noo написа:
THE G.A.M.E написа:

За каква трета българска държава бълнуваш? Отдавна сме територия, която само изпълнява заповедите на посолствоТо. За справка изтеклите записи от Радо Гела, които самите участници не отрекоха. Назначиха си марионетки и ни превърнаха в колония.

Ако това беше вярно, нямаше България да е страната в източна Европа с най-много медии бълващи руска пропаганда (говоря за нета главно, щото националните тв почти никой не ги гледа, медийната власт се прехвърли в интернет сайтовете+фб). Ако посолството наистина управляваше, нямаше орките да си правят каквото искат в България и телевизии като Алфа и тая на БСП да бълват нон-стоп кремълските опорки. За Лукойол да не отварям дума...

orkoshiba4a

Мнениеот orkoshiba4a » 06 авг 2023 14:18

Изображение
Я, в Рашка бенДзин А95 продължава да върви нагоре - в страната с неизчерпаемите ресурси. :lol: :lol:
Дали това не е вследствие, че продават вече за копейки на китайци, индийци и други, в един момент стомната се чупи. :mrgreen: :geek:

П.С. В съотношение със заплатите излиза горе долу колкото в България. :geek:

orkoshiba4a

Мнениеот orkoshiba4a » 06 авг 2023 14:47

Изображение Изображение
В гр. Джанкой, Крим - бензин и нафта нЕмаме. Само гАзец... :lol:
Обещаващ знак за окупационната логистика. 8-) :geek:
https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1 ... 9061627910

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 06 авг 2023 14:51

THE G.A.M.E написа:Не мога да разбера какъв морал и етика търсим в Държави, чиито мислене е имперско ?
Ма, що САЩ пртавили така, пък Русия онака, а Китай еди какво си ... :lol:
Те са го правили преди, правят го и сега, ще го правят и за в бъдеще.

Нас не би трябвало да ни касае и да губим енергия в това - Кой крив, кой-прав !
Ние трябва да съдим от собствената си камбанария а тя диктува, Русия и на по късен етап Китай, да бъдат сринати по един или друг начин.
Това е. Простичко е и само прости хора не го схващат.
Ние сме срещу тях, те са срещу нас.
Не конкретно срещу България, а срещу алиансите и светът, с който ние се асоциираме.
Тук сега не ми излизайте - "Ама аз не искам в НАТО и ЕС", или "Мен никой не ме е питал с кой искам да съм, или да не съм"... За разлика от преди 89-та, границите са отворени, който не му харесва НАТО-вска и про-западно ориентирана България, маРШ ! :roll:

Тъкмо ще имате повод да ни натриете носовете, когато БРИКС смажат Западът и наложат райският начин на живот. :mrgreen:

То понеже някой не е питал дали е добре да сме в състава на СССР половин век или пък някой все едно се е допитал като смениха националният празник от 9 септември на 3 март. Ей ви го един пример как в момента живеете по-добре и свободно, защото може да направите запитване да се направи ако трябва и референдум, ама през онези години такива неща няма и се решава отгоре и толкова. Каквото спусне Москва нашите като Живков и компания прокарват у нас. Алкохолика на форума най обичаната му опорка по този въпрос е че по онова време се е строило и не знам си какво т.е. за него нямало проблем да сме кукла на конци на Русия понеже се е строило, но сега имало проблем да сме на запада. :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 авг 2023 15:23

Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”