Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 27 юли 2023 01:29

delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа: Точно заради това травестита не успя да го назначи за ПМ.
.

Това изобщо не е вярно.

Ама изобщо : ) Колкото онзи не е плагиат : )

Премиерът и министрите се назначават с мнозинство от Парламента. Или се свалят с мнозинство от Парламента. В случая те не одобриха един добър кандидат по мои лични впечатления. А това кой го е предложил слабо ме интересува, ако той е добър експерт и може да ми свърши работа и мога да го уволня по всяко време.

Премиерът или министрите се назначават от лидера на партията, която има контрол над парламента. Небивалиците как произволни депутати решават нещо, а не следват лидерстката линия.... :lol: :lol: :lol: Мн добре осъзнаваш каква небивалица са.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 27 юли 2023 09:23

THE G.A.M.E написа:Има податки за руска намеса в провалът на Въстанието.
Дали пък точно за това Русия не се е опитвала всячески да съботира всяко едно самостоятелно наше решение и действие !? :roll:

Уникално, и тука вината е на Русия. :lol: :shock: :mrgreen: След като миналата година научих, че Сталин е наредил на американци и британци да бомбардират София сега разбирам, че Русия саботира Априлското въстание. Наистина, невероятни неща можеш да научиш. :lol:
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юли 2023 09:43

nghcvth написа:
THE G.A.M.E написа:Има податки за руска намеса в провалът на Въстанието.
Дали пък точно за това Русия не се е опитвала всячески да съботира всяко едно самостоятелно наше решение и действие !? :roll:

Уникално, и тука вината е на Русия. :lol: :shock: :mrgreen: След като миналата година научих, че Сталин е наредил на американци и британци да бомбардират София сега разбирам, че Русия саботира Априлското въстание. Наистина, невероятни неща можеш да научиш. :lol:

Има податки,че Кирил и Методи са изгонени от България по настояване на Русия!То тогава не е имало Русия,но има податки,че ако е имало Русия по това време със сигурност е щяла да постъпи така!Гадната Русия се е опитала да съботира създаването на Българска азбука,но тогава са се намесили САЩ и са ни помогнали!То тогава не е имало САЩ,но ако имаше щеше да са ни погнали!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 27 юли 2023 10:01

Не е имало Русия тогава, но ФСБ са се върнали назад с машина на времето. Има податки, че Кирил е отровен с новичок, намазали са му гащите (като на Нахални) докато е спял ..... "руските прасета" са виновни за всичко. :idea: :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 юли 2023 11:23

Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
.

Това изобщо не е вярно.

Премиерът и министрите се назначават с мнозинство от Парламента. Или се свалят с мнозинство от Парламента. В случая те не одобриха един добър кандидат по мои лични впечатления. А това кой го е предложил слабо ме интересува, ако той е добър експерт и може да ми свърши работа и мога да го уволня по всяко време.

Премиерът или министрите се назначават от лидера на партията, която има контрол над парламента. Небивалиците как произволни депутати решават нещо, а не следват лидерстката линия.... :lol: :lol: :lol: Мн добре осъзнаваш каква небивалица са.

Така е, това са си страшни небивалици, които не съм казвал.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 27 юли 2023 12:33

ReBorn1982 написа:Не е имало Русия тогава, но ФСБ са се върнали назад с машина на времето. Има податки, че Кирил е отровен с новичок, намазали са му гащите (като на Нахални) докато е спял ..... "руските прасета" са виновни за всичко. :idea: :mrgreen:

То тоя новичок за нищо не става, един не се отрови като хората. Орките са толкова тъпи, че една читава отрова не могат да измислят. :lol: Виж и как Ицката Грозев им бяга по цял свят и не могат да го пипнат.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 27 юли 2023 14:15

Тежък ни е въпросът за некоалицията, но нашият писмовен човек Христо Иванов пише в момента механизма в такива кризисни моменти да можем да заставаме и некоалиционно да обясним нашите решения.

С тези думи Бойко Борисов повдигна вчера завесата за бъдещото (не)коалиционно споразумение между ГЕРБ и ПП-ДБ. Той за първи път застана пред медиите за общо изявление с Христо Иванов и Кирил Петков. Повод станаха разногласия по бюджета между формациите, иначе тримата - също за първи път след лидерска среща, бяха много усмихнати.

:lol: :lol:

Абе нЕма коалиция, не разбрахте ли ??! ...... това е "сглобка", те само ще подпишат НЕкоалиционно споразумение .... да, то прилича на коалиционно, но подчертаваме .... това е НЕкоалиционно споразумение. :mrgreen:

orko_killer

Мнениеот orko_killer » 27 юли 2023 16:08

Това не е коалиция, а принципно решение да има някакво правителство, за да не се отива на 6ти избори за 2 години от което щеше да спечели Израждане... Аз искам да видя само дали ПП-ДБ ще си спазят уговорката за ротацията на премиера след Денков, че Бойко като го знам каква мека Мария е, и понякога прави големи отстъпки за да има мир, като нищо ония почитатели на дъгата да направят някоя магария и да не си спазят обещанието. :roll:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юли 2023 18:12

delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
.

Това изобщо не е вярно.

Така е, това са си страшни небивалици, които не съм казвал.

Значи негласно да приемем, че приемаш реалността и неуспешния опит на травестита да назначи василев за ПМ. 8-)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 юли 2023 19:46

Думата Експерт съответства на думичката Калинка.
В нашата фирма съм се нагледал на нищо неправещи експерти.
Министрите трябва да са политически лица. Какъв експерт може да бъде един 35-годишен пиклЮ.

Върни се в “Свободна зона”