Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 18 юли 2023 23:43

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:
Drunken_Master написа:Мда... то да направиш такава идиотска сделка се изисква голям талант. Прав си... А за Нефтохим-а, дето го дадоха на руснаците? Там пак ли е лъжа или? А уж бяха антируски настроени...

Нали ти е ясно, че колкото и пъти да зададеш един и същ въпрос, толкова пъти ще получиш един и същ отговор. След това ще смениш темата и така до след 2 месеца :lol:

Ти не си ми отговарял. Ти ми даваш някакви копи-пейст цитати от стари постове, в които няма нищо вярно. Примерно, това, че рафинерията можела да работи само с руски газ е лъжа, при това лесно се оборва дори. Достатъчно е да направиш две-три кликвания на мишката...
https://zonanews.bg/dokumentite-i-arhiv ... i-neftohim
Историята/нашата си пада по безвкусните повторения.
Костов хариза „Нефтохим“ на руснаците – и после стана русофоб.
Сега Кирчо предизвика газовата криза, но през посредниците си търгува с руски газ, пълни гушите на руснаците – и той е русофоб.
Как ги правите тия евро-атлантически номера?

Петрол бре, петрол.... каква газ. И изобщо не е лъжа към онзи момент. Те дори около санкциите с 20 години закъснения не бяха готови да преработват свестен петрол. Още като си мислеше, че природния газ и газа за автомобили са еднакви си го говорихме това, че не трябва да се включваш по теми по които си прегледал някаква жълтения и хол... имаш мнение.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 19 юли 2023 00:53

На тоя вгъзрожденец григорчо димов добре ще му дойдат 72 часа в ареста, и ще е като обеца на ухото за всички русоидни тикви какво ги чака, ако си мислят че могат да пляскат безнаказано каквото си искат в социалните мрежи. 8-) Може да получи 6 години затвор където ще стане компаньонка на циганите рецидивисти зажадняли за розова плът. :lol:
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 19 юли 2023 01:16

По темата за креслата диляна гайтанджиева, дето орева орталъка как украинците я издирвали да я убиват. :lol: Първо тоя сайт (Миротворец) я е сложил в раздела - проруски пропагандатори и глашатаи на държава спонсорираща тероризма, каквато вече е обявена Русия. Няма как някаква си пикла от България да е сложена със същата степен на значимост като например руски генерал действащ на територията на Украйна и издаващ заповеди за ракетни обстрели на украинските градове и избиване на цивилни, който наистина подлежи на ликвидация и украинските служби действат по ликвидирането на такива. Такива като нея, иво христов, фъфлещия дебил вацев и другите по редичката просто трябва да бъдат депортирани и предадени на украинското правосъдие за последващи действия. И там след като бъде доказана вината им, че оправдават руската агресия над Украйна и избиването на цивилно население, да получат съответните присъди. Такива индивиди нямат място в България. Толкоз.8-) П.С. Тук бих при прибавил и пикаещия във фонтани - румен петков и много други русоидни тумори, които мърсят общественото пространство и живот в България.

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 19 юли 2023 09:34

Друго говорехте когато, уж Путин щял да трови някакъв келеш, "разследващ журналист".
Което пък той сам го разказваше, а иначе информация за това никъде нямаше
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 юли 2023 10:07

https://www.24chasa.bg/mneniya/article/14929900

[offtopic]
В тези дни на проверка всеки журналист трябва да се погледне в огледалото и да се запита: “Дали не съм пуснал кремълския грях в душата си?”. И ако мерне дори най-малката слабост, веднага трябва да се прочисти, да се отрече публично и да се покае, тъй като иде вартоломеева нощ за враговете на евро-атлантическите ценности.

Времето се сгъстява. Миналата седмица украинската посланичка за малко да уволни председателката на Съвета за електронни медии Соня Момчилова, защото отказала да свали от ефира Волгин или поне да го преименува на Мисисипин. Откога, питам аз, СЕМ си въобрази, че е назначен да защитава журналистите? После посолството сгълча президента Радев, тъй като изтървал забранената думичка “мир”. Без да го назовава поименно наистина, но после синята легенда Спас Гърневски го разкри и призова към “импийчмънт”, дано не е нещо сексуално.

Твърди се и че имало някакъв черен украински списък, но така ли е - един казва едно, друг - друго, а засега министърът на вътрешностите се ослушва.

Явно играта загрубява. Обявен е
ловен сезон за агентите на Путин в медиите,
в университетите, в партиите, под креватите, и разбира се, в гардеробите, където те треперят от страх, докато си броят рублите.

Та както казах по-горе, дошло е време всеки да се погледне в огледалото. Вгледах се и аз, но на пръв прочит не видях грехове. За да вникна по-дълбоко в сенчестите кьошета на душата си, ми трябваше сериозна научна методика.

И ето, че тя се появи. Подгонената Соня Момчилова пусна във фейса научна методика със 17 признака, по които разпознаваме хибридните руски агенти около нас и вътре в нас. Автор е експертът по сигурността Михаил Найденов, член на Атлантическия съвет в България, така че работата е сериозна. Като прочетох точките, какво се оказа? Оказа се, че и аз не съм безгрешен по 2 от тях!

Този исторически документ може да бъде сравнен със знаменитата книга Malleus Maleficarum, или “Чук за вещиците”, в която се дават подробни указания как да бъдат разпознати тези хибридни слугини на дявола и как да се постъпва с тях. През ХV, ХVI и ХVII век благодарение на него са спасени душите на десетки хиляди млади грешници, които със своите заклинания ту съсипвали реколтата, ту разболявали хората, ту вкисвали млякото.

Но да се върнем в ХХI век. Тук няма да ги изброявам всичките 17 признака тъй като няма място, а и правоверните знаят в кой благочестив сайт са публикувани.

С ужас стигам до извода, че 95 на сто от софийските таксиметрови шофьори са носители на всичките 17 гряха
Чудя се на какво се дължи това – дали защото забравиха какво е съветски автомобил, или защото не помнят какво е да няма банани?

При мен е обратното – първият ми автомобил беше “Запорожец”, а той е незабравим. Затова според първите 11 признака съм кажи-речи невинен. Нито използвам думата “мир”, нито “конфликт”, нито “преговори”, нито призовавам към разума. Стъпвам накриво едва при 12-ия признак, който гласи: “Подкрепят руските енергийни проекти в България, вкл. АЕЦ “Белене”. Против са продажбата на реакторите и оборудването за “Белене” на Украйна.”

Тук вече съм грешен, признавам. Писал съм против даването на реакторите, но мотивите ми бяха невинни и праведни. Да, евро-атлантическата идея е свята за нас, но за украинците, които тепърва ще влизат в НАТО, тя е 10 пъти по-свята. Така че, ако за нас е грях да монтираме руските котли, за тях е 10 пъти по-голям грях!

Праведно ли е, докато на изток руснаците изпепеляват украинските градове и села, на запад украинците да издигнат още един храм на руската ядрена мощ? И то в момент, в който откъм Кремъл идват ядрени заплахи? Как би се отразило това на бойния дух и на военната карма? И как ще погледнат на него американските сенатори? Спомняте си как спряха “Южен поток” у нас. Днес могат направо да отрежат военната помощ и Украйна да падне в кремълските лапи.

Това са моите мотиви по точка 12 и според мен те заслужават една индулгенция. Най-евро-атлантическо е руските реактори да си ръждясват спокойно у нас, тук те са паметник на безхаберието и некадърността.

Вторият ми грях е по точка 13: “Работят против влизането в еврозоната…” Чак да работя не, но съм писал против въвеждането на еврото, тъй като прочетох книгата на Джордж Сорос “Трагедията на Европа”.

Щом Сорос не харесва еврото, как да го харесам аз? И как може експертите на Атлантическия съвет да се разминават с мнението на своя пръв спонсор?

Първите ми съмнения към общата валута започнаха поне 2 десетилетия преди появата на “Възраждане” заради една статия на знаменития икономист и нобелист Милтън Фридмън. Затвърдиха се от книгата на нобелиста Джоузеф Стиглиц, а фината замазка я сложиха нобелистът Пол Кругмън, Джефри Сакс, Янис Варуфакис, а и т. нар. баща на българския борд г-н Стив Ханке.

Все световни знаменитости, как да не се подведе човек? Откъде да знам, че който не вярва в еврото, той пречи на украинците да прогонят агресора?

По останалите 4 точки съм чист, нямам грехове. Нито съм се срещал с руската посланичка, нито поддържам приятелски отношения с Виктор Орбан. Той ми звъни по телефона, но аз не вдигам, да му го вдига Георги Марков.

Така стигаме до точка 17, според която агентите на Путин били привързани към

“безсмисления мегаломански пилон на Рожен”

Не съм любител на пилона, но вече съм готов с творческо решение. Пилонът дразни, защото отгоре се вее българското знаме. Няма проблеми - вместо него вдигаме горе знамето на НАТО. После правим събор в чест на Зеленски и прекрасната украинска посланичка, завъртаме на шиш 200 агнета и вместо кабагайди и Валя Балканска музиката я осигурява рок групата на професор Евгени Дайнов.

На другия ден путинистите сами ще си бутнат пилона.
[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юли 2023 12:06

Eminem написа:Александър Дунчев
https://www.facebook.com/alexdountchev2

Днес, само ден след внасянето му в НС, по най-бързата възможна писта и с невиждана скорост, на първо четене бе приет нов Закон за горите на коалиционния партньор ДПС, с който се предвижда тройно увеличение на сечите в българските гори, както и на беззаконието и купуването на гласове за местните избори от феодални кметове. По-сериозна съпротива е оказана единствено от Възраждане. Връщат ни в 19 век.
Ето и фактите:

Пак глупости пишеш,това не са важни неща!Голяма работа,че се подпомага сечта в нашите прекрасни гори,виж Пилона е друго нещо!Той дали е законен,защо е на това място и така нататък,това са важните неща са обществото!Това,че ще се сече наред и ще се пълни касичката на ДПС не е от значение!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юли 2023 12:22

JimBeam написа:
Eminem написа:https://facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0skjAs2R8HV2Z9vhpcWdHe9fQCdum6BFxutFvwdbkqgvgWDaMfZXzCXwtNrsJdccJl&id=100044234689053

Специален поздрав за "tiamat".
Христо Иванов от дб в пълен блясък.

Ей така се манипулират хората.
С извадени от контекста думи и почват да се въртят в пространството, а виждам че точно тази пропаганда се лепи доста добре в мозъците ви. Изгледай цялото му изказване и най-вече след тези думи, за да разбереш какво точно казва и защо го казва така. Има го в интернет и е от представянето на кандидата за кмет, но като ви знам няма да си направите труда въобще да го изгледате цялото. Нищо важно е да вървят опорките. :mrgreen:

https://www.facebook.com/reel/107176829 ... e&s=TIeQ9V Изгледай го ти!

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 19 юли 2023 12:28

Организация "Шалом" даде "Възраждане" на прокурор заради колаж със Соломон Паси

Изображение
Колажът със Соломон Паси, разпространяван в Телеграм канала на "Възраждане"

Прекрачихте всички граници, пише проф. Оскар

Организацията на евреите в България "Шалом", ръководена от проф. д-р Александър Оскар, подаде сигнал до прокуратурата заради колаж със Соломон Паси, разпространяван в официалния Телеграм канал на партия "Възраждане".

На въпросния колаж бившият вътрешен министър Паси е в раирани дрехи, носени в концлагерите и е воден насила от нацистки войници. На колажа има надпис "Щом не искаш от руския газ ела да ти пуснем от нашия" (правописът е запазен).

Колажът е публикуван в официалния канал в Телеграм на ръководената от Костадин Костадинов партия.

"Преди две седмици представители на ПП “Възраждане” отправиха обвинения към членовете на еврейската общност в България, определяйки ни като нацисти и фашисти. Снимката и коментарът към нея са силно обезпокоителни и показват изродено и престъпно мислене", пише проф. Оскар във фейсбук.
Айдеее... подпукаха вгъзрожденците отвсякъде. :lol: :mrgreen:

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 юли 2023 13:02

Ивайло Шотев от ПП/ДБ, бъдещ зам. министър на икономиката с баща ..... бивш комсомолски секретар на МВР и ортак на скандалния Алексей Петров - Трактора .....

Тия всичките ще се окажат комунистически деца .... как па един с чисто минало няма ....

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 19 юли 2023 13:08

Изображение
:lol: :lol: :lol:
И отдолу коментар на бившата вгъзрожденка Елена Гунчева:

Идват избори! Тия психопатриоти пак били първи! Не знам защо смятат всички за дебили? Едно и също от 2017 /годината на Субсидията/! Все са първи!
А пилонЯ им е най-дълъг от всички! Както и лъжите!
:lol:

Върни се в “Свободна зона”