Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
И аз не бях чувал за такава ''реабилитация'',имам много стари лимити - в палмсбет от 2019 г. например.....но след това през годините съм се сещал да ги питам в чата и обикновено ми отговарят че ''по решение на нашите трейдъри.....решението е окончателно и не подлежи на обсъждане''..
-
- Контакти:
Да винаги така отговорят просто им зададох въпроса защо ме атакуват с бонус промоции които не мога да използвам и върнаха, че ще преразгледат ситуацията и ще ме уведомят, но така или иначе аз начина на игра си няма да променя и изкарах един месец още максимум 

-
- Контакти:
Някой случайно има ли информация защо махнаха Пинакъл от спортингуин и дали пак ще го предлагат
LFC_1221 написа:А смятали ли сте си дохода от залози - например на годишна база и/или средно месечна? При мен определено наблизането на многото нови букита ми се отрази добре на дохода, въпреки постепенното лимитиране от някои. И друг въпрос - след като ви лимитират, изтривате ли си акаунтите и има ли шанс след 10 години например човек да си отвори отново акаунт?
Мен досега не са ме лимитирали никъде, но аз не тегля (освен от сайтове, в които ми резнаха бонусите и реинвестирах в други), а само трупам по мъничко из сайтовете. Водя си точни сметки на един ексел какво и къде съм вкарал (обикновено депозити за бонуси) и онзи ден изчислих, че за две години съм +2100 лв. и нещо. Знам, че за по-опитните от вас това е смешна сума, но като за съвсем новобранец като мен, считам че е приемливо.
Само лек коментар - няма такова нещо като "да си изтриеш акаунта", това ми го разясниха от 8888 след като изтеглих всичко, след като по най-подлия начин ме резнаха, след като дадох добронамерен съвет да променят заглавието на един от бонусите (мачът беше за Купата на краля, а те бяха написали Ла лига)

Сега обмислям да си "съживя" профилите в Алфа, 8888 и Палм бет с някой депозит, като изобщо няма да ги питам дали ще ми върнат бонусите, а ще пробвам директно дали случайно не са ме амнистирали. Просто като се махах от там с псувни и клетви, още ги нямаше тия супер завишени коефициенти (които отварят по някое арбитражче) и прецених, че няма какво повече да правя при педерасти.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:LFC_1221 написа:А смятали ли сте си дохода от залози - например на годишна база и/или средно месечна? При мен определено наблизането на многото нови букита ми се отрази добре на дохода, въпреки постепенното лимитиране от някои. И друг въпрос - след като ви лимитират, изтривате ли си акаунтите и има ли шанс след 10 години например човек да си отвори отново акаунт?
Мен досега не са ме лимитирали никъде, но аз не тегля (освен от сайтове, в които ми резнаха бонусите и реинвестирах в други), а само трупам по мъничко из сайтовете. Водя си точни сметки на един ексел какво и къде съм вкарал (обикновено депозити за бонуси) и онзи ден изчислих, че за две години съм +2100 лв. и нещо. Знам, че за по-опитните от вас това е смешна сума, но като за съвсем новобранец като мен, считам че е приемливо.
Само лек коментар - няма такова нещо като "да си изтриеш акаунта", това ми го разясниха от 8888 след като изтеглих всичко, след като по най-подлия начин ме резнаха, след като дадох добронамерен съвет да променят заглавието на един от бонусите (мачът беше за Купата на краля, а те бяха написали Ла лига)) Може да си изтеглиш всичко и да забравиш за сайта, но при тях профилът си стои "жив", било някакво регулаторно изискване. Ехххх, то ако можеше тотално да те изтрият и след месец, примерно, да си направиш пак профил...
Сега обмислям да си "съживя" профилите в Алфа, 8888 и Палм бет с някой депозит, като изобщо няма да ги питам дали ще ми върнат бонусите, а ще пробвам директно дали случайно не са ме амнистирали. Просто като се махах от там с псувни и клетви, още ги нямаше тия супер завишени коефициенти (които отварят по някое арбитражче) и прецених, че няма какво повече да правя при педерасти.
На отметката натиснах, че съм депутат или нещо подобно и ме изтриха
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:...
На отметката натиснах, че съм депутат или нещо подобно и ме изтриха
Добре, обаче ти пазят данните в базата данни за 10 години, или сходен период, това пък е според GDPR.
Сиреч, отново няма как този профил да получи "пълен рестарт".
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

И аз знам за пазенето на данни 10 години, но зависи какво става след това. При мен вече минаха 4 от палмите и уинбет, а времето си минава... Увеличените коеф. и 0% маржа са нещо страхотно и доста вдигнаха възвъщаемостта
Ето моята статистика,пазя я по месеци и години....публикуваните цифри са чиста печалба :
2017 - 260 лв
2018 - 3105 лв
2019 - 8117 лв
2020 - 5794 лв
2021 - 1155 лв
2022 - 8087 лв
2023 г. досега - 3124 лв.
Значи общо сумарно за последните 5-6 години съм реализирал 29 642 лв.С цената на много труд,усилия,нерви,лимити....
п.п. останаха ми едни 460 лв в сайта 7777,които не можах да изтегля,последно имах към 2300 лв в сметката,на 2 Март 2020 теглих 1800 и реших да оставя тези 460 за дупки на баскетбол,на 6 Март ги резнаха окончателно,спряха и изплащанията...освен това само за Януари и Февруари 2020 г. направих 4400 лв печалба,най - силният ми период изобщо,после освен че удариха ''седмиците'' дойде и пандемията,на практика 2020 и 2021 се явяват най-слабите години.
2017 - 260 лв
2018 - 3105 лв
2019 - 8117 лв
2020 - 5794 лв
2021 - 1155 лв
2022 - 8087 лв
2023 г. досега - 3124 лв.
Значи общо сумарно за последните 5-6 години съм реализирал 29 642 лв.С цената на много труд,усилия,нерви,лимити....
п.п. останаха ми едни 460 лв в сайта 7777,които не можах да изтегля,последно имах към 2300 лв в сметката,на 2 Март 2020 теглих 1800 и реших да оставя тези 460 за дупки на баскетбол,на 6 Март ги резнаха окончателно,спряха и изплащанията...освен това само за Януари и Февруари 2020 г. направих 4400 лв печалба,най - силният ми период изобщо,после освен че удариха ''седмиците'' дойде и пандемията,на практика 2020 и 2021 се явяват най-слабите години.
-
- Контакти:
Добра статистика , но може да бъде още по добре. Един единствен пуъ не съм получавал сумата от даден сайт и това е Бетано . Изгорях с около 2400 лева преди около една година.
jokercheto82 написа:Добра статистика , но може да бъде още по добре. Един единствен пуъ не съм получавал сумата от даден сайт и това е Бетано . Изгорях с около 2400 лева преди около една година.
Защо,какво се случи ?....че имам там към 1000 лева в момента,а веднъж теглих и 1500 преди няколко месеца..