Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Ами да. Едни деца са по-буйни и опърничави, други по-кротки. Ако си уж на 29г и още не си разбрал, че децата са различни, то дано никога не се налага да отглеждаш дете. Отсега си личи, че никога не си имал подобна грижа.
delqnski47 написа:Thsmith написа:Друг път, като тъпчеш някой против желанията му го караш да мрази това нещо, а не да го обича.
''Желания, обичания.... ''
Тук говорим за ранна детска възраст.
Да, детето има желания от детска възраст. Яде червените, а не оранжевите бонбонки и харесва шоколад, независимо с колко броколи искаш да го натъпчеш.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Днес най-успешният премиер в новата история на България Бойко Борисов навършва 64 години ! Честит рожден ден, генерале ! И нека Бог да те пази. 

-
Colonelcassad написа:delqnski47 написа:Да, правилно си разбрал. Буквално ги учат колко е готино да си педал, точно така. И учат неща, които не е редно да ги учи малко дете.
Тези неща ги пише в учебниците на малките дечица. А на Запад ги питат "как се чувстват. Като мъже или жени"
Аз от личен опит в Швеция мога да кажа - моето дете, когато още нямаше 4 години, в детската градина го замъкнаха на ежегодния гей парад в Стокхолм. Не ми го побра акъла как натовариха цялата група с тридесет деца на възраст между 3-4 години, четири спирки с градския транспорт, след това още пет спирки с метрото, близо час път до центъра, за да участват в парада. Върнаха ми детето цялото нашарено по бузите с гейски знамена, гривни и шапка. На моя въпрос тези деца не са ли още малки за подобно "приключение" ми беше отговорено с твърд тон, че точно моето дете с родители от Източна Европа (демек хомофобски държави) трябва задължително да присъства на парада, за да види "правилната" гледна точка.
Тук гей парада в Стокхолм е като национален празник - участват между 700 000 - 1 000 000 души, сиреч половин Стокхолм. Всички държавни учреждения, също частни фирми и компании са задължени да участват в парада и да изпратят представители. Иначе - скандал и обвинения в хомофобия!
Ето например шведската полиция на парада:
https://www.youtube.com/watch?v=esGTXjeqr5g&t=25s
Военните:
https://www.youtube.com/watch?v=IJ0CxJ4zp-0
То и тук това е целта - един ден София Прайд да се превърне в "национален празник".
Но все още множеството от нас са "путинофили"

- Drunken_Master
- Контакти:
Colonelcassad написа:delqnski47 написа:Да, правилно си разбрал. Буквално ги учат колко е готино да си педал, точно така. И учат неща, които не е редно да ги учи малко дете.
Тези неща ги пише в учебниците на малките дечица. А на Запад ги питат "как се чувстват. Като мъже или жени"
Аз от личен опит в Швеция мога да кажа - моето дете, когато още нямаше 4 години, в детската градина го замъкнаха на ежегодния гей парад в Стокхолм. Не ми го побра акъла как натовариха цялата група с тридесет деца на възраст между 3-4 години, четири спирки с градския транспорт, след това още пет спирки с метрото, близо час път до центъра, за да участват в парада. Върнаха ми детето цялото нашарено по бузите с гейски знамена, гривни и шапка. На моя въпрос тези деца не са ли още малки за подобно "приключение" ми беше отговорено с твърд тон, че точно моето дете с родители от Източна Европа (демек хомофобски държави) трябва задължително да присъства на парада, за да види "правилната" гледна точка.
Тук гей парада в Стокхолм е като национален празник - участват между 700 000 - 1 000 000 души, сиреч половин Стокхолм. Всички държавни учреждения, също частни фирми и компании са задължени да участват в парада и да изпратят представители. Иначе - скандал и обвинения в хомофобия!
Военните:
Ебаси мамата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Делянски ти колко деца имаш?
- delqnski47
- Контакти:
Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:Друг път, като тъпчеш някой против желанията му го караш да мрази това нещо, а не да го обича.
''Желания, обичания.... ''
Тук говорим за ранна детска възраст.
Да, детето има желания от детска възраст. Яде червените, а не оранжевите бонбонки и харесва шоколад, независимо с колко броколи искаш да го натъпчеш.
Ами да, точно така. Не съм казал такова нещо, че не харесвали бонбонки.
Тва като със секса за жени как излезе че съм казал че бил вреден.
Последна промяна от delqnski47 на 13 юни 2023 10:42, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
ReBorn1982 написа:Colonelcassad написа:delqnski47 написа:Да, правилно си разбрал. Буквално ги учат колко е готино да си педал, точно така. И учат неща, които не е редно да ги учи малко дете.
Военните:
То и тук това е целта - един ден София Прайд да се превърне в "национален празник".
Но все още множеството от нас са "путинофили"![]()
, т.е. "назадничави" хора и се опъваме ....
Оказало се е, че шведите все пак не ядат доматите с колците и много добре знаят източно европейците какви са.
Аз също не искам да го налагат тук, но като искаш да живееш в тяхната държава, ще спазваш техните правила. Едва ли искат поколение, което расте като хора от Изтока.
Преди Християнството, на педерастията не се е обръщало никакво внимание, защото е било напълно нормално. Дори повечето са били обратни от мъжете или поне бисексуални.
В Япония, по времето на Шогуна през 17-ти век е било напълно нормално да отидеш в бардак и да си поръчаш момче.
2000 годишна пропаганда трудно се бори. Аз например като видя двама мъже интимни и ми се повдига, така сме отгледани в Европа. След време нашите деца ще го приемат нормално това, както е било нормално в държавите, които са нямали Християнство и Ислям.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
Soulen написа:Оказало се е, че шведите все пак не ядат доматите с колците и много добре знаят източно европейците какви са.
Аз също не искам да го налагат тук, но като искаш да живееш в тяхната държава, ще спазваш техните правила. Едва ли искат поколение, което расте като хора от Изтока.
Ти плюеш хората от Изтока колко сме били изостанали едва ли не, ама именно благодарение на нашето "изостанало" мислене, източните градове са много по-сигурни за живот и е почти утопия да те наръга някой гнусен ислямист, докато се разхождаш по улицата или да те взривят в метрото ..... и няма клиники за осакатяване на деца а.к.а. "сменяне на пола" .....
- delqnski47
- Контакти:
Soulen написа:ReBorn1982 написа:Colonelcassad написа:delqnski47 написа:Да, правилно си разбрал. Буквално ги учат колко е готино да си педал, точно така. И учат неща, които не е редно да ги учи малко дете.
Военните:
Но все още множеството от нас са "путинофили"![]()
, т.е. "назадничави" хора и се опъваме ....
Оказало се е, че шведите все пак не ядат доматите с колците и много добре знаят източно европейците какви са.
Преди Християнството, на педерастията не се е обръщало никакво внимание, защото е било напълно нормално. Дори повечето са били обратни от мъжете или поне бисексуални.
В Япония, по времето на Шогуна през 17-ти век е било напълно нормално да отидеш в бардак и да си поръчаш момче.
2000 годишна пропаганда трудно се бори. Аз например като видя двама мъже интимни и ми се повдига, така сме отгледани в Европа. След време нашите деца ще го приемат нормално това, както е било нормално в държавите, които са нямали Християнство и Ислям.
Педерастията се приемаше за нормална до 2008 година когато започнаха тъй наречените прайдове. От тогава досега омразата към педерастите е станала двойна. Замисли се защо хора като Азис, Иво Димчев или Евгени Минчев няма да ги видиш никога на такова събитие...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.