То трябва да си наивник, за да не вярваш, че този и онзи си говорят за трети по различен начин.
Въпроса сега ще е интересно от къде ще са тези записи и защо са точно в Радостин, а той ако не отговори на тези въпроси нищо няма да постигне.
Иначе в политиката няма чисти хора, а и в политиката и не само е хубаво да се изпреварват събитията и да се подготви почвата за това, което ще се пуска в пространството с определена цел. Иначе хубаво няма да се прави сега кабинет и какво се случва? Нито бюджет, нито новите избори ще решат нещо и есента ще се ходи на още 2, от които единият пак няма да доведе до нищо.
Някой някакво решение ще даде ли на тази ситуация, за да не се ходи пак на избори за 3 пъти в годината, май не. :)
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: Тема за политика - България
Ех ех ех..... :)))
Дет обича да казва Дългия -> ''Сенека го е казал. Времето разкрива истината....'' :)))
Мен ми е интересен контекста на ''Ще изперем Борисов''.
Или само на ''изперем''. Сигурно за прането на Лена са говорили тогава. :D
P.P. Утре искам Юди да извади записите как Кико си изпича мозъка с онея палавите пици в МС.
Дет обича да казва Дългия -> ''Сенека го е казал. Времето разкрива истината....'' :)))
bubka написа:Така като гледам има разни словосъчетания, които колкото и да ги сглобяваш и да ги вадиш от контекста, пак си звучат доста притеснително и скандално ;))). Иначе аз не бих бил притеснен за правителството - колкото и да е силен натискът от "дълбоката държава", от Американското посолство е по-силен ;)).
Мен ми е интересен контекста на ''Ще изперем Борисов''.
Или само на ''изперем''. Сигурно за прането на Лена са говорили тогава. :D
P.P. Утре искам Юди да извади записите как Кико си изпича мозъка с онея палавите пици в МС.
Последна промяна от delqnski47 на 25 май 2023 22:36, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Няма ли кой?
-
- Контакти:
pomiqrat написа:ReBorn1982 написа:В ЮАР май се е споминал виден активист и дарител на ПъПъ и ДеБъ ..... или са го споминали .....
Изхвърлиха го от Капитан Андреево, но бил техен човек. Дооообре. Логично.
Изхвърлиха бивш негов ортак, с когото вече бяха на нож.
- bobonikolov
Един въпрос към бяло-синьо-червените във форума. Как така сме протежета на Запада, а в същото време, когато миналата година Бабикян хвърли боя по руското посолство беше арестуван веднага, някакъв пенсионер, който счупи плочата на МОЧА беше арестуван веднага, днес при протест пред Руския дом на културата имаше хиляда полицая, а онзи ден кривите русоробски душици мятаха червена боя по сградата на ЕК, а полицията нищо не правеше? Искам някой сериозно да ми каже дали все още си мисли, че сме роби на Запада след като очевидно ЦЯЛАТА полиция в България работи за дебелата свинка в руското посолство! А днес поредната наглост- в развъдника за идиоти наречен Руски културен център се е прожектирал пропагандния филм за “Освобождението” на Азовстал. Само една вметка- Румъния забрани руските центрове, защото са доказан източник на пропаганда! В България разбира се действие няма! Колко трябва да е тъп някой за да не види, че а Русия буквално е овладяла цялата държава? Като говорите какви сме на Запада, да ви питам няколко въпросчета- Кога последно видяхте хора в България да се събират в градовете и да веят български американски знамена и да пеят Вечна дружба? Кога последно видяхте Америка да организира хиляди българи за Безсмъртния полк на загиналите американски летци в България? Защото те поне имат жертви! Кога видяхте Америка или която и да е друга западна страна да издига 30 метров паметник в центъра на София, в Пловдив и още куп други села и паланки на героичния американски солджър? Кога видяхте американски посланик да излиза и да обижда действащ български министър председател и кабинет с изрази като “еврогейски подлоги”? Кога видяхте американски посланик да излиза и да казва за коя партия би гласувал в България? Нека да ви помогна- НИКОГА. Умните хора виждат реалността. Тъпите са като слепците - позволяват някой друг да им я описва.
Следващия път преди да изтърсите пак тая глупост за това как сме били роби на Запада напънете ги малко тоя неща в черепните кутии. Ако ги имате изобщо.
Следващия път преди да изтърсите пак тая глупост за това как сме били роби на Запада напънете ги малко тоя неща в черепните кутии. Ако ги имате изобщо.
Да сравняваш безмъртния полк с американските летци, бомбардирали София, е висша форма на дебилизъм.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
-
- Контакти:
Не просто бомбардирали София, а нарочно бомбардирали жилищни райони, което е военно престъпление по всички правила.
Малко не ми е ясно каква е тезата на Петков? Искал да сменя шефове на служби ако има власт и те решили да го саботират като го запишат? Ами ти нали беше ПМ? Защо не ги смени и не направи каквато и да е реформа през това време? Нещо...
Да де, опитваш е да маневрираш за да опиташ да оставиш впечатление, че цензура е имало и да отместиш малко темата.
delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Жоро Павето не е чак толкова важен за обществото. Нито на кого ще си даваш личната кола и т.н. А за тва което ти казваш, това си е твое мнение. Аз си имам, ти си имаш и т.н. Не става въпрос за Дългия, говорим принципно, защото ти казваш че абсолютно винаги собственика на нещо може да си прави квото си иска, което технически е така, но за някои по обществени услуги не е точно така.
Напротив, точно така е. Управителя е отговорен пред собственика за доброто на поверената му собственост. И това да не дава про боно нещо на някоя маймуна за да не се чувства "цензуриран" не влиза в задълженията му. И отново се връщаме до акцента, че няма как да има цензура в такава ситуация.
* И Жоро павето е много по значимо от това дали някой ще се облече в женски дрехи в национален ефир.
Абе говоря ти общо, че собственикът някой път прави чрез услугата си неща във вреда на обществото когато става въпрос за по особена услуга каквито примери дадох горе. Сега конкретно тук дали Дългия е прав или не е прав аз смятам че е прав, ти смяташ че не е прав и мисля така да си останат нещата.
Няма такова нещо като "обществото". Бизнеса ти не съществува заради "обществото", а заради акционерите.
Не коментирам съществуване на бизнеси, а за съвсем други работи, но както и да е.
Да де, опитваш е да маневрираш за да опиташ да оставиш впечатление, че цензура е имало и да отместиш малко темата.

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
- delqnski47
- Контакти:
Thsmith написа:Малко не ми е ясно каква е тезата на Петков? Искал да сменя шефове на служби ако има власт и те решили да го саботират като го запишат? Ами ти нали беше ПМ? Защо не ги смени и не направи каквато и да е реформа през това време? Нещо...delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Жоро Павето не е чак толкова важен за обществото. Нито на кого ще си даваш личната кола и т.н. А за тва което ти казваш, това си е твое мнение. Аз си имам, ти си имаш и т.н. Не става въпрос за Дългия, говорим принципно, защото ти казваш че абсолютно винаги собственика на нещо може да си прави квото си иска, което технически е така, но за някои по обществени услуги не е точно така.
Напротив, точно така е. Управителя е отговорен пред собственика за доброто на поверената му собственост. И това да не дава про боно нещо на някоя маймуна за да не се чувства "цензуриран" не влиза в задълженията му. И отново се връщаме до акцента, че няма как да има цензура в такава ситуация.
* И Жоро павето е много по значимо от това дали някой ще се облече в женски дрехи в национален ефир.
Абе говоря ти общо, че собственикът някой път прави чрез услугата си неща във вреда на обществото когато става въпрос за по особена услуга каквито примери дадох горе. Сега конкретно тук дали Дългия е прав или не е прав аз смятам че е прав, ти смяташ че не е прав и мисля така да си останат нещата.
Няма такова нещо като "обществото". Бизнеса ти не съществува заради "обществото", а заради акционерите.
Не коментирам съществуване на бизнеси, а за съвсем други работи, но както и да е.
Не е това темата, аз не коментирам какво било добре за бизнеса.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
-
- Контакти:
Кеф ми е как Руди Гела заби ножа в гърба на ПъПъ ..... веднъж предател, цял живот предател ..... така е като приемаш подобни утайки. Кеф им беше като предаде ИТН, ама сега и на тях им го стори ....