News Corporation продава BTV на СМЕ които държат Ринг и Про

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: News Corporation продава BTV на СМЕ които държат Ринг и Про

Мнениеот dindan » 18 фев 2010 21:58

Flash1912 написа:Какъв монопол, като испанското и италианското ги държат ТВ+... По-скоро пак ще има ШЛ по бТВ :)

за италианското незнам да го дават някъде в бг. ефира но за ШЛ по бтв съм съгласен но явно ще е от новия сезон
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 18 фев 2010 22:17

Ако направят А-група с 10-12 отбора , футбола стане като цяло по-добър и отбирите ни направят пробив в турнирите на УЕФА е напълно възможно да има PPV и ще е нещо нормално но на този етап това е в сверата на фантазията , защото никой няма да плати да гледа Монтана,Спортист,Локо(Мз),Сливен и Миньор(Пк). Вероятно ако всичко това стане а аз се надявам да стане това PPV защото ще е в наш интерес и в интерес на футбола в България ще пуснат пакети с определен брой мачове или всеки мач за себе си , като няма да е под 2лв. И не на последно място за да стане това PPV кабеларките трябва да си заминат,което ми се вижда малко вероятно или цифровите телевизии да спрът всякакав достъп на кабеларките до програмите им , нещо което според мен е невъзможно ... !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 19 фев 2010 08:36

Parmalat написа:
sven_goran написа:
PFC Litex написа:Не. Както го споделях и в други теми тук във форума, подготвя се почвата всички първенства да минат на система PPV.

Така е навсякъде по света.
Но за БГ футбол ниой няма да плаща.
:twisted:

Ще се научим да плащаме ще видиш ;) щем не щем сме часто от ЕС и трябва да се държим като такива!

Ще почна да се държа като европеец като почнат да получавам заплата като на такъв.Писна ми от подобни коментари :evil:
ИзображениеИзображение

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 19 фев 2010 15:00

aide_morqci написа:
Parmalat написа:Ще се научим да плащаме ще видиш ;) щем не щем сме часто от ЕС и трябва да се държим като такива!

Ще почна да се държа като европеец като почнат да получавам заплата като на такъв.Писна ми от подобни коментари :evil:

Ето това е самата истина ! Първо трябва да сме сигурно къде отиват тези пари от ТВ права - в джоба на Митьо Селския или за школите и стадионите !

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 19 фев 2010 16:30

dindan написа:
Flash1912 написа:Какъв монопол, като испанското и италианското ги държат ТВ+... По-скоро пак ще има ШЛ по бТВ :)

за италианското незнам да го дават някъде в бг. ефира но за ШЛ по бтв съм съгласен но явно ще е от новия сезон

Дават го по ТВ+, само в пакета на Булсатком.

Върни се в “Свободна зона”