Flash1912 написа:Какъв монопол, като испанското и италианското ги държат ТВ+... По-скоро пак ще има ШЛ по бТВ
за италианското незнам да го дават някъде в бг. ефира но за ШЛ по бтв съм съгласен но явно ще е от новия сезон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Flash1912 написа:Какъв монопол, като испанското и италианското ги държат ТВ+... По-скоро пак ще има ШЛ по бТВ
Parmalat написа:sven_goran написа:PFC Litex написа:Не. Както го споделях и в други теми тук във форума, подготвя се почвата всички първенства да минат на система PPV.
Така е навсякъде по света.
Но за БГ футбол ниой няма да плаща.
Ще се научим да плащаме ще видишщем не щем сме часто от ЕС и трябва да се държим като такива!
aide_morqci написа:Parmalat написа:Ще се научим да плащаме ще видишщем не щем сме часто от ЕС и трябва да се държим като такива!
Ще почна да се държа като европеец като почнат да получавам заплата като на такъв.Писна ми от подобни коментари
dindan написа:Flash1912 написа:Какъв монопол, като испанското и италианското ги държат ТВ+... По-скоро пак ще има ШЛ по бТВ
за италианското незнам да го дават някъде в бг. ефира но за ШЛ по бтв съм съгласен но явно ще е от новия сезон
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта