Soulen написа:Кашчей не беше ли от евроатлантическата мафия или е претърпял катарзис. Може и да се бъркам вече, много време мина.
Всички в тоя форум претърпяват катарзис, рано или късно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Soulen написа:Кашчей не беше ли от евроатлантическата мафия или е претърпял катарзис. Може и да се бъркам вече, много време мина.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Soulen написа:Кашчей не беше ли от евроатлантическата мафия или е претърпял катарзис. Може и да се бъркам вече, много време мина.
Всички в тоя форум претърпяват катарзис, рано или късно.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
rhaegar написа:ReBorn1982 написа:Сещаш ли се кой е това ??!
Жокер - още един от РусИ ??!
О, не......
ReBorn1982 написа:rhaegar написа:ReBorn1982 написа:Сещаш ли се кой е това ??!
О, не......
Не те знам на колко години си и дали помниш, но навремето от другия бряг редовно ги обгазяваха ..... та явно е имало сериозни последствия върху местната фауна, щото цялата русенска дивизия тук са ..... сериозни особняци.
П.п.: това в кръга на (полу) шегата .... да не се обиди сега някой, имам и роднини у РусИ, нищо лошо нямам към местните.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:rhaegar написа:ReBorn1982 написа:Сещаш ли се кой е това ??!
О, не......
Не те знам на колко години си и дали помниш, но навремето от другия бряг редовно ги обгазяваха ..... та явно е имало сериозни последствия върху местната фауна, щото цялата русенска дивизия тук са ..... сериозни особняци.
П.п.: това в кръга на (полу) шегата .... да не се обиди сега някой, имам и роднини у РусИ, нищо лошо нямам към местните.
Ти недей да джафкаш, щото едно време беше най-върлия плювач по Русия. Та, да не говорим за "последствия"... ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
ReBorn1982 написа:Soulen написа:Кашчей не беше ли от евроатлантическата мафия или е претърпял катарзис. Може и да се бъркам вече, много време мина.
Беше закоравял русофил, даже и носталгик по соца.
п.п.: не съм припознал, футбола съм го отебал от години вече.
Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:rhaegar написа:ReBorn1982 написа:Сещаш ли се кой е това ??!
О, не......
Ти недей да джафкаш, щото едно време беше най-върлия плювач по Русия. Та, да не говорим за "последствия"... ;)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Soulen написа:ReBorn1982 написа:Soulen написа:Кашчей не беше ли от евроатлантическата мафия или е претърпял катарзис. Може и да се бъркам вече, много време мина.
Беше закоравял русофил, даже и носталгик по соца.
п.п.: не съм припознал, футбола съм го отебал от години вече.
Мързи ме да се връщам назад. Само помня, че спамеше по цял ден и беше с магарето от Шрек за аватар.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта