Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mizantrop
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот mizantrop » 19 фев 2023 18:39

що бе,за ефбет лига върнаха 100-те процента,а бяха 50 %....даже ако ти е печеливш залога вземаш и 10 безплатни игри.
днес много странен мач Пирин - Левски.....9 корнера на полувреме,а второто - 1 до 90 мин...бях играл интервал 9 - 11 корнера,и аха да се зарадвам,в 4-минутното продължение паднаха още 2....картоните пък бяха 0 първото полувреме,и цели 9 второто !
плюс очевидното нежелание на левскарите да променят равния резултат,тия залагат яко,да знаете !

Аз миналата година играех точен брой корнери първо полувреме,примерно точно 4 на 4,80 коеф. и чаках да ми се вдигне кешаута и да прибера,ако вървят раномерно и примерно до 30 мин. има 3 корнера,кешаута е супер...

Longjohn
Контакти:

Мнениеот Longjohn » 11 мар 2023 17:44

Здравейте, на всички!
Отдавна не съм писал нищо и не съм прочел нищо тук във форума. Е разбира се - бях зает с бонусите. Но дойде вече времето на голямото НО.
Лимитирам съм навсякъде. Всички букмейкъри които се предлагат в БГ. Навсякъде. Ужас. Няма 8ци няма бет, ни бетано. Нищо. Ама нищо.
Голяма скука.
Оплаках се накратко.
Сега да питам - и к'во пра'им ся?
Няма и чужди сметки. Нищо. Тотал щета.
Въпроса ми е към "по-старите" опитни играчи?
Какво правим сега? Къде и как.?
Абе не питам - направо се моля , МОЛЯ ????
И проклинам този който е измислил лимитирането на играчи.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 11 мар 2023 21:04

Аз имах подобен период - когато затвориха 7777 през Март 2020-та,играх известно време тогава някакви арбитражи между бет 365 и ефбет,започна и пандемията и спряха почти всички спортни състезания....дръпнах до лятото два пъти по 500 лв и бет 3,65 ме лимитираха.....После около година и нещо не бях залагал....чисто психологически мисля че сравнително леко минах през тая 'абстиненция',просто знаех,че няма смисъл да залагам по 'обикновения' начин и ще чакам по-добри времена....Е,дойде първо Сезам,през Май 2021-ва ако не се лъжа,постепенно се нароиха и останалите....към днешна дата и аз съм лимитиран в повечето,но засега си работя спокойно в един основен сайт с бонуси....
А за бетано би ли споделил - кога и защо те лимитираха ?....колко пъти си теглил оттам и какви суми ?

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 11 мар 2023 21:08

Longjohn написа:Здравейте, на всички!
Отдавна не съм писал нищо и не съм прочел нищо тук във форума. Е разбира се - бях зает с бонусите. Но дойде вече времето на голямото НО.
Лимитирам съм навсякъде. Всички букмейкъри които се предлагат в БГ. Навсякъде. Ужас. Няма 8ци няма бет, ни бетано. Нищо. Ама нищо.
Голяма скука.
Оплаках се накратко.
Сега да питам - и к'во пра'им ся?
Няма и чужди сметки. Нищо. Тотал щета.
Въпроса ми е към "по-старите" опитни играчи?
Какво правим сега? Къде и как.?
Абе не питам - направо се моля , МОЛЯ ????
И проклинам този който е измислил лимитирането на играчи.

Пробвай в Sbobet. Но изборът от пазари там е по-малък.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 12 мар 2023 08:42

Той не пита в кой сайт да залага,ами кви схеми да върти.....то ако е за сайт без лимит,има и лицензиран такъв - влиза в спортингуин и достъпва оттам в Пинакъл.

Longjohn
Контакти:

Мнениеот Longjohn » 12 мар 2023 16:16

mizantrop написа:Аз имах подобен период - когато затвориха 7777 през Март 2020-та,играх известно време тогава някакви арбитражи между бет 365 и ефбет,започна и пандемията и спряха почти всички спортни състезания....дръпнах до лятото два пъти по 500 лв и бет 3,65 ме лимитираха.....После около година и нещо не бях залагал....чисто психологически мисля че сравнително леко минах през тая 'абстиненция',просто знаех,че няма смисъл да залагам по 'обикновения' начин и ще чакам по-добри времена....Е,дойде първо Сезам,през Май 2021-ва ако не се лъжа,постепенно се нароиха и останалите....към днешна дата и аз съм лимитиран в повечето,но засега си работя спокойно в един основен сайт с бонуси....
А за бетано би ли споделил - кога и защо те лимитираха ?....колко пъти си теглил оттам и какви суми ?

Бетано - в момента в който минеш на + , ти скриват бонусите. Инъче последно дръпнах 5000 лв. И последва лимит. Няма логика в лимитирането, никакъва. Например в 8ците съм на 100% загуба нямам нито едно теглене, но пак ми удариха лимит. Питах - нищо ме ми отговориха. Така че в лимитирането ме знам каква е логиката.

Longjohn
Контакти:

Мнениеот Longjohn » 12 мар 2023 16:27

mizantrop написа:Той не пита в кой сайт да залага,ами кви схеми да върти.....то ако е за сайт без лимит,има и лицензиран такъв - влиза в спортингуин и достъпва оттам в Пинакъл.

За всичко питам. И за схеми и за сайтове. И за бонуси. За всичко. Просто в момента съм лимитиран от всякъде.
Пиннакле през спортингуйн, не дава да се залага на живо, за който не знае, и се кани да играе там да знае. За пиннакле може да се играе само премач. На живо се залага само в спортингуйн.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 12 мар 2023 21:13

Тези сайтове,които ползват една и съща платформа - 8888,инбет,уинбет,сезам и алфауин - забелязах,че вероятно самата фирма-доставчик автоматично им подава кого да лимитират,вероятно софтуерът им следи най-вече начинът на игра и оттам пресява рисковите потребители от глупаците.....тоест - не е задължително даже да си на плюс.
А в бетано 5 бона си е доста добра летва....и да - във всеки сайт първата стъпка преди лимит е спирането на бонуси.Това е най-важният сигнал..
Защо не ползваш резервни акаунти в бетано,какъв е проблемът ?

Longjohn
Контакти:

Мнениеот Longjohn » 13 мар 2023 00:21

mizantrop написа:Тези сайтове,които ползват една и съща платформа - 8888,инбет,уинбет,сезам и алфауин - забелязах,че вероятно самата фирма-доставчик автоматично им подава кого да лимитират,вероятно софтуерът им следи най-вече начинът на игра и оттам пресява рисковите потребители от глупаците.....тоест - не е задължително даже да си на плюс.
А в бетано 5 бона си е доста добра летва....и да - във всеки сайт първата стъпка преди лимит е спирането на бонуси.Това е най-важният сигнал..
Защо не ползваш резервни акаунти в бетано,какъв е проблемът ?

Ами нямам вече резервни акаунти. А и трудно е да се довериш на някой че в даден момент няма да реши собственика на акаунта да прави глупости. А на всички роднини яече са изчерпани.
Не се сещам за друго и затова питам и разпитвам.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 мар 2023 23:12

Преди време споделих една моя разработка за прибиране на бонус със залози корнери над/под на полувремето, обикновено от Банано, при около 110-130% възвръщаемост. Да, с риск, че ако мачът завърши с точно Х на брой корнера, се духа супата.
Опитът започна да показва, че схемата с корнерите не е лоша, но математиката малко ми реже от процента на възможна успеваемост, поради което се създава риск и логично, понякога се губи. @Даскале, ако ти е любопитно, ще изясня как и защо стигнах до тоя извод.
Затова се пренасочих към друга схема, която започвам да изчиствам полека-лека, прилагам скрийншот от пазара. Много е важно да е точно този пазар и да е преди началото на тенис мача. Друго важно условие за успех е играчите да не са се изправяли един срещу друг през последната година или две (така кучетата не могат да си направят статистиката, алгоритмите и т.н., и според мен праскат някакви по подразбиране, но те са прекрасни за целта на схемата ми) , най-добре е да няма никаква статистика за двубоите помежду им, но това е рядко постижимо.
И най-подир, последното важно условие - играчите да са със сходно класиране в ранглистата, доколкото това е възможно, например 78 срещу 93. Идеята е, да не се залага на номер 45 срещу номер 245, примерно.
Та, вече гоня 120-160% прибиране на бонуса. :)
Изображение
Разбира се, при резултат 3-6 или 6-3 налапвам шпека, но затова мачовете се подбират внимателно, а стратегията се изпитва вече седмици наред. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”