mizantrop написа:Имам информация,която може да ви бъде полезна за в бъдеще.
Както знаете сайтовете 8888,алфауин,сезам,инбет и Уинбет ползват една и съща платформа за спорт,тоест закупена е от един и същ доставчик - подредбата на сайтовете,пазарите,коеф. - всичко.Новият бетмаркет също.
Обаче ако сте забелязали Уинбет,инбет,а отпреди няколко седмици и сезам ползват една 'по-нова' бих я нарекъл версия - тя е с едни отделни менюта вътре,с малки подпрозорчета и плъзгачи отстрани......разликата с 'по-старата' версия е примерно че за някои пазари спредовете са 1,85 - 1,85,а в старата 1,88 - 1,88 - тоест леко са занижени коеф.
Сега.Вчера освен в инбет,съм получил ограничения и в сезам - спрени бонуси първо,второ - тази сутрин като опитвах залози в сезам ме пусна да заложа 60 лв за Франция,но за картони на същия мач ми дава 14,60 лв горна граница,а пробвах и баскет за един играч на 1,85 коеф - даде ми само 4,65 лв...
Писах им на чат и ми казаха нещо много важно - ''ограниченията са наложени от доставчика на спортни услуги''....тоест - не някакъв отдел в сезам,а самият доставчик на спортната платформа има софтуер който следи кой какво залага и реагира.....това е за по-новите версии,а за старите които засега още ползват 8888 и алфа спират бонусите,но мога да залагам суми на баскет от порядъка на 70 - 80 лв без проблем (по-големи не съм и пробвал де).Бетмаркет май са със старата версия,но някак отсега не ми вдъхват доверие.
Реално за има няма година - година и половина максимум всеки печеливш акаунт се 'изхабява',бива фиксиран и лимитиран...
Ако се занимаваш професионално с това, ти трябват доста акаунти, банкови карти, трябва да си купуваш нови компютри/телефони/лаптопи и редовно да сменящ и доставчика, защото и по айпи адрес те откриват. Бизнеса е такъв, че се чувстваш като някой измамник в процеса.
Аз бързо се отказах от идеята за такива схеми като се допитах до хора, които само това правят цял живот.