Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот bobonikolov » 14 окт 2022 21:46

Илон Мъск е обект на федерално разследване.

Това обявиха представители на компанията Туитър, съобщи Гардиън.

Разглежда се неговото поведение при договарянето на придобиването на платформата. Компанията заведе дело за неговите действия.

Той договори придобиването преди половин година. Изненадващо се отказа от сделката, заради неправдоподобни данни, относно реалните потребители.

Адвокатите на Мъск са отказали да предоставят важни документи, защото разследващите трябва да ги получат първи. Неговият адвокат обяви, че делото на компанията е неправилно решение.

Той твърди, че ръководството на Туитър е обект на разследване. Делото ще бъде подновено през ноември.

Това ще се промени, ако Мъск завърши придобиването през следващите седмици.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/usa/2022/10/14/ilon ... ane.547146

Сюрприз сюрприз....

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2022 22:23

bobonikolov написа:
delqnski47 написа:
bobonikolov написа:Интересно защо всички мълчаха, когато една дебела тьотка реши, че България й е бащиния, нарече народа еврогейски подлоги

Много съм далеч от русофилията, но още по далеч съм от манипулацията и лъжата.....
А това е абсолютна лъжа. Ама абсолютна турбо мега хипер топ лъжа. Или си мислиш, че Простия и тея около него са ''народа''.... оооооокей. Може и така да си мислиш, не знам. Аз лично не се определям нито за Простия, нито за онея 2-3 процента от целия народ, който е гласувал за него плюс Христо Иванов. А това, че някой (wink wink...) и някои са се припознали, си е техен проблем. Aма ''народа''.... ай ся да не се изхвърляме.

Значи според теб това трябва да се приеме за нормално поведение? Ако е така, тогава защо се учудваш, че представител на друго правителство размахва пръст на българското?

Ама Простия е евроатлантическа подлога, кое не е така? Тва и вие го знаете, даже се кефите на това. ''Уууу ние сме малки и задължително тряя вземем страна в тоя конфликт''. Ми тва кво е според теб.....
Тва ''трябва задължително да вземем страна'' е нещо налагано още от Освобождението насам. Виж какво е Прозорец на Овертон, ако не знаеш. Същия подход в момента се прави с джендърството. По нататък може и с педофилия, некрофилия... как да е, друга тема.
А оня с очилата дойде да ми вдига тон защо съм му дал храна, а не пари, скапания очилат мангал. И един такъв мазен и гнусен все едно са го правили в гъза на Сергей Станишев и Даниел Митов и после скалъпен от двамата. И то ми вдига тон на моя територия. И то май беше в Президентската Институция.... тва и по времето на оня педал Плевньо щеше да ми стане гнус. Как може изобщо да сравняваш двете...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 14 окт 2022 22:29

delqnski47 написа:
bobonikolov написа:
delqnski47 написа:
bobonikolov написа:Интересно защо всички мълчаха, когато една дебела тьотка реши, че България й е бащиния, нарече народа еврогейски подлоги

Много съм далеч от русофилията, но още по далеч съм от манипулацията и лъжата.....
А това е абсолютна лъжа. Ама абсолютна турбо мега хипер топ лъжа. Или си мислиш, че Простия и тея около него са ''народа''.... оооооокей. Може и така да си мислиш, не знам. Аз лично не се определям нито за Простия, нито за онея 2-3 процента от целия народ, който е гласувал за него плюс Христо Иванов. А това, че някой (wink wink...) и някои са се припознали, си е техен проблем. Aма ''народа''.... ай ся да не се изхвърляме.

Значи според теб това трябва да се приеме за нормално поведение? Ако е така, тогава защо се учудваш, че представител на друго правителство размахва пръст на българското?

Ама Простия е евроатлантическа подлога, кое не е така? Тва и вие го знаете, даже се кефите на това. ''Уууу ние сме малки и задължително тряя вземем страна в тоя конфликт''. Ми тва кво е според теб.....
А оня с очилата дойде да ми вдига тон защо съм му дал храна, а не пари, скапания очилат мангал. И то на моя територия. Как може изобщо да сравняваш двете...

Пак не разбрах ти подкрепяш ли споменатите от мен конкретни действия от Митрофанова? Ако приемаш, че тя има право да държи сметка на правителството, защо се учудваш, че и други политици го правят? Макар, че както споменах Кулеба размаха пръст за съвсем друго, което продължава удобно да се пропуска. Пак ще повтория. През 2021 Украйна плаща на България 240 млн долара за да получи боеприпаси, произведени в нашите ВМЗ. Идва Корнелия като министър на икономиката, който е принципал на ВМЗ и отказва да подпише заявките за износ, въпреки, че боеприпасите са платени от Украйна много преди войната да започне. И в това отношение Кулеба е прав да реагира. Има платено снаряжение, което те не искат да им доставят. Това си е висша форма на измама и кражба. Ако ти утре да речем поръчаш нови прозорци за твоето жилище, преплатиш цялата сума и фирмата за дограма ти каже "Няма да ти доставим прозорците, защото така искаме" няма ли да си лееко бесен?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 окт 2022 22:32

bobonikolov написа:
Илон Мъск е обект на федерално разследване.

Това обявиха представители на компанията Туитър, съобщи Гардиън.

Разглежда се неговото поведение при договарянето на придобиването на платформата. Компанията заведе дело за неговите действия.

Той договори придобиването преди половин година. Изненадващо се отказа от сделката, заради неправдоподобни данни, относно реалните потребители.

Адвокатите на Мъск са отказали да предоставят важни документи, защото разследващите трябва да ги получат първи. Неговият адвокат обяви, че делото на компанията е неправилно решение.

Той твърди, че ръководството на Туитър е обект на разследване. Делото ще бъде подновено през ноември.

Това ще се промени, ако Мъск завърши придобиването през следващите седмици.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/usa/2022/10/14/ilon ... ane.547146

Сюрприз сюрприз....

Кви са тия русизми, мистър? :)))) А пачему так хилишся за мъсковите праблеми точна сега?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2022 22:39

bobonikolov написа:
delqnski47 написа:
bobonikolov написа:
delqnski47 написа:

А оня с очилата дойде да ми вдига тон защо съм му дал храна, а не пари, скапания очилат мангал. И то на моя територия. Как може изобщо да сравняваш двете...

Пак не разбрах ти подкрепяш ли споменатите от мен конкретни действия от Митрофанова? Ако приемаш, че тя има право да държи сметка на правителството, защо се учудваш, че и други политици го правят? Макар, че както споменах Кулеба размаха пръст за съвсем друго, което продължава удобно да се пропуска. Пак ще повтория. През 2021 Украйна плаща на България 240 млн долара за да получи боеприпаси, произведени в нашите ВМЗ. Идва Корнелия като министър на икономиката, който е принципал на ВМЗ и отказва да подпише заявките за износ, въпреки, че боеприпасите са платени от Украйна много преди войната да започне. И в това отношение Кулеба е прав да реагира. Има платено снаряжение, което те не искат да им доставят. Това си е висша форма на измама и кражба. Ако ти утре да речем поръчаш нови прозорци за твоето жилище, преплатиш цялата сума и фирмата за дограма ти каже "Няма да ти доставим прозорците, защото така искаме" няма ли да си лееко бесен?

Нещо фактури има ли по тея плащания 240 милиона... а у. Принципно, ако имаш спор за нещо, отиваш в съда, а не ходиш да размахваш пръсти. Само да ти кажа... А утре мога да кажа, че ми дължиш 500 милиона и да дойда да ти размахам пръст.
За кои точно действия на Митрофанова ме питаш, че да ти отговоря.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 окт 2022 22:50

ImmortaL_1000 написа:
boglev написа:НАСА и Роскосмос и сега си работят заедно, не са и спирали.

Там работят умни хора ..... Не тъпанари!

Именно!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 окт 2022 22:59

Там се разиграват битки на друго ниво. ВС РФ така и не си разкриха козовете, САЩ също, освен че имат резервен вариант на сателитната връзка. Жалко, много жалко за жертвите, много станаха.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 14 окт 2022 23:02

delqnski47 написа:
bobonikolov написа:
delqnski47 написа:
bobonikolov написа:
delqnski47 написа:

Нещо фактури има ли по тея плащания 240 милиона... а у. Принципно, ако имаш спор за нещо, отиваш в съда, а не ходиш да размахваш пръсти. Само да ти кажа... А утре мога да кажа, че ми дължиш 500 милиона и да дойда да ти размахам пръст.
За кои точно действия на Митрофанова ме питаш, че да ти отговоря.

Ами питам за това, че освен, че използва профанен език за да обиди държавата ни, което явно не е проблем за теб, Митрофанова правеше изказвания какво трябва и какво не трябва да прави правителствто все едно й е бащиния. Смяташ ли за нормално това тя да нарежда на бълагрското правителство какво да прави и какво да не прави по отношение на Русия?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 14 окт 2022 23:06

ImmortaL_1000 написа:
boglev написа:НАСА и Роскосмос и сега си работят заедно, не са и спирали.

Там работят умни хора ..... Не тъпанари!

Я да си припомним как Рогозин искаше света да бъде унищожен с ядрена война и после пак да помислим дали наистина работят умни хора... Щото това умен човек няма да го каже според мен ама карай...

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 14 окт 2022 23:12

Ох боже, много честни пък тия.
Колко договора се нарушиха последните години, точно уж някакви боеприпаси не сме пратили.
А въоръжението за няколко милиарда което изнесохме за "Полша"?
Стига цинизъм
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Върни се в “Свободна зона”