Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2022 22:23
bobonikolov написа:delqnski47 написа:bobonikolov написа:Интересно защо всички мълчаха, когато една дебела тьотка реши, че България й е бащиния, нарече народа еврогейски подлоги
Много съм далеч от русофилията, но още по далеч съм от манипулацията и лъжата.....
А това е абсолютна лъжа. Ама абсолютна турбо мега хипер топ лъжа. Или си мислиш, че Простия и тея около него са ''народа''.... оооооокей. Може и така да си мислиш, не знам. Аз лично не се определям нито за Простия, нито за онея 2-3 процента от целия народ, който е гласувал за него плюс Христо Иванов. А това, че някой (wink wink...) и някои са се припознали, си е техен проблем. Aма ''народа''.... ай ся да не се изхвърляме.
Значи според теб това трябва да се приеме за нормално поведение? Ако е така, тогава защо се учудваш, че представител на друго правителство размахва пръст на българското?
Ама Простия е евроатлантическа подлога, кое не е така? Тва и вие го знаете, даже се кефите на това. ''Уууу ние сме малки и задължително тряя вземем страна в тоя конфликт''. Ми тва кво е според теб.....
Тва ''трябва задължително да вземем страна'' е нещо налагано още от Освобождението насам. Виж какво е Прозорец на Овертон, ако не знаеш. Същия подход в момента се прави с джендърството. По нататък може и с педофилия, некрофилия... как да е, друга тема.
А оня с очилата дойде да ми вдига тон защо съм му дал храна, а не пари, скапания очилат мангал. И един такъв мазен и гнусен все едно са го правили в гъза на Сергей Станишев и Даниел Митов и после скалъпен от двамата. И то ми вдига тон на моя територия. И то май беше в Президентската Институция.... тва и по времето на оня педал Плевньо щеше да ми стане гнус. Как може изобщо да сравняваш двете...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.