Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Groucho » 06 окт 2022 03:05

paceto написа:и като започна войната не се сдържа и се появи отново.

Факт, а не трябваше.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 окт 2022 03:18

Ти нормална дискусия не може да водиш без да провокираш къде тънко, къде видимо и си единствен тук с такова подобно държане. Недоволствахте срещу Капитана, а къде е той сега и къде сте вие и колко от вас получиха наказание заради държането си по дадени въпроси в дискусиите? Отговаря ти се нормално къде с аргументи, къде без и ти започваш с епитетите и държиш сметка кой имал друго гражданство и кой нямал.

Еми извинявай, ама ми писна да се държа като даскалицата в детската градина и да дърпам само уши, за да се спрете и един нормален, отговорен и възрастен човек като му се направи забележка той си взима поука и се спира. Трябва ли да ви набия образно казано, за да може да си седнете един път на задниците и да се държите като нормални хора? Колко пъти аз те обидих и провокирах с някакви епитети и да ти лепвам даден етикет какъв си що си в дадена дискусия? Бобо колко пъти ви обиди без да го провокирате постоянно, а вие всеки ден го взимате за мезе и има солидна доза подигравки към него.

Хайде дръж се малко сериозно и възпитано, за да има някакъв вид дискусия в този форум и нали заради това сме се събрали като цяло. Преди няколко дни ти казах, че мога да водя с теб дискусия ако се държиш нормално и видя, че спретнахме не лоша такава там около оръжието и неговата мощ. Ти също тогава тръгна с рогата напред срещу мен и аз съвсем любезно ти отговарях, ама като почнеш да се държиш като сега, е извинявай ама няма как да продължа да търпя и аз имам нерви и аз имам някаква граница на търпението.

Благодаря за премахнатият подпис. ;)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 окт 2022 05:08

Кво имаше в подписа?
И между другото, този тип "дискусии" учи на търпение : )))

*Същото каквото трябваше с онзи "Forward" за който ще ти натяквам още 20 години : ))))

---
Слипи крипи дали няма да трепне преди изборите и да освободи Кийстоун и да зарежи дивотиите за да пробва да спаси кожата?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 окт 2022 05:14

Същото каквото има на последният му коментар от миналата страница там за гражданството.
Нищо чудно и сега пак да си е бил шута като предният път и да не влиза с месеци.

Тогава се заяде, че съм правил реклама на нещо си не помня какво, само защото правех снимки на програма за мачовете и къде ще се излъчват. Мисля, че беше с мачовете за Ла Лига и кои срещи ще се излъчват по Макс Спорт, но понеже каналите са на А1 реши по някаква причина, че им правя реклама. Заяждаше се на дребно и се почна също като сега защо му трия коментарите и ме заплаши, че ако изтрия и този със същият въпрос ще се махне от форума. Нямаше го около 6-7 месеца и се появи с началото на войната.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 окт 2022 05:49

Аз съм изпуснал това, както и липсата : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 06 окт 2022 06:53

paceto написа:
ReBorn1982 написа:Тема табу е, разбира се. Ти в статията прочете ли, че САЩ незаконно са там ??! Че крадат петрола на Сирия ??! .... точно това написах - темата е табу. Не, че САЩ са там, това го знае всеки, а това което вършат и законността на присъствието .... това е табу тема. Прочети ми пак поста.

А какво ли правят руските платформи в Черно море в териториалните води на Украйна? :)
Сигурно са там за риба или е издигнат хотел за почивки насред морето.

Това някаква индулгенция ли се явява ?? Нали откак Русия нахлу в Украйна, Запада нон стоп реве за международното право ??! ..... е, според същото международно право, САЩ са напълно незаконно на територията на суверенна и независима Сирия.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 06 окт 2022 07:00

Drunken_Master написа:Тоя Бобо наистина е много интересен персонаж. Постоянно ни упреква в липса на обективност, аргументация, познания, дори мозъчни гънки...

Аз прочетох в цитираното от него, че САЩ били в Сирия, за да пазят петрола на Сирия от ....... президента на Сирия - Башар Асад ..... представяш ли си каква наглост, САЩ се самопоканва в Сирия и почва да "пази" петрола им от сирийската държава ??!

И това го е пуснал с някаква гордост .... уж, че ни разобличава ....

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 06 окт 2022 07:07

tiamat написа:Няма кражба бате, всичко е бизнес ;) Кражба е да натовариш пералнята на танка примерно, да отнесеш архива на някой си като ги окупираш и так далее :)

Петролът на сирийската държава си е нейн. Никой от Сирия не е канил САЩ да им "пази" петрола. Това си е чиста кражба и агресия срещу суверенна и независима държава.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 06 окт 2022 07:32

Добре бе защо продължавате да пишете неверни неща? Пусна се откровена фалшификация за откраднат петрол от САЩ. Пускам статия, в която има точно две важни изречения, които опровергават напълно тази лъжа и пак има хора, които съчиняват един тон глупости след това ама защо САЩ били пазели тези рафинерии и т.н. САЩ блокира тия рафинерии, защото докарваха по половин милярд долара от петрол на терористите от ИДИЛ, които бомбиха и Европа, но това явно не ви грее. Но да се фокусираме на мазната лъжа, че има откраднат петрол. В самата статия с факти това е опровергано. И фактите са следните - Тръмп прави изявление през 2019-та че следва САЩ да задържи тоя петрол и американската армия да го изнесе от Сирия, което така и не се случва. Идва Байдън и отменя това решение. Петрол не е изнасян, краден и т.н. Какво още трябва да ви се покаже за да спрете да разпространявате тия фейкове? Поне си направете труда да видите от кои медии тръгнаха тия фейк новини за крадения петрол. Една бърза справка в Гугъл изкарва само китайски страници. Толкова ли ви е кеф да си губите времето с глупости? Толкова ли не можете да инвестирате 5 мин да проверите определена новина в Гугъл преди да я раздухате? Големи хора, с претенция да са интелигентни, а правите елементарни грешки като 5 годишни деца. И на всичкото отгоре най-съзнателно и нарочно разпространявате откровено невярна информация. Ето това е най-дразнещото от всичко! До таква степен сте се вглъбили в тая Русия, че каквото се пусне срещу Запада, Америка и т.н. веднага го раздухвате. Като ви кажат, че не е вярно се хващате за друга простотия. Сега защо Америка била пазила тоя петрол от Башар Асад.... Първо беще, че го била откраднала, сега като ви се показа, че не било така обърнахте на друго......

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 06 окт 2022 15:33

Каква фалшификация, ти от международно право разбираш ли ??! .....

1. САЩ е незаконно в Сирия, никой не ги е канил там, това е агресия срещу суверенна и независима държава.

2. Петролът на сирийска територия е собственост на сирийската държава и чуждата държава САЩ няма право да се разпорежда с него, нито да го "пази", нито нищо. САЩ извършва престъпление със самонанасянето си в Сирия и разпореждането с нейните ресурси.

Върни се в “Свободна зона”