Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ReBorn1982 » 25 сеп 2022 19:09

Eminem написа:Не че е първият такъв случай, но очевидно и тук се започва с мигрантската престъпност и ще става все по-зле, защото тази сган става все повече на територията на държавата. Предвид, че цял живот търпим мизериите на един друг етнос, става повече от ясно, че и това ще търпим. И предвид, че нямаме държава и намаляваме с всяка секунда, тук ще стане непоносимо за живот, но разликата от преди е, че няма да можем да избягаме в Европа, защото там ще е в пъти по-зле.

Единствените държави, които ще стават за живот скоро, са Австралия и Нова Зеландия. Просто щото са отделени с безкрайна морска шир от диваците от Азия, Африка и Централна Америка. Иначе и те са същите либерастки кочини и биха ги приели, ако им дойдат, но просто е невъзможно за диваците да ги стигнат.

Ние, Европа, и САЩ и Канада сме обречени вече .... диваците са навсякъде, плодят се като хлебарки и прииждат още хиляди всеки ден.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 сеп 2022 19:33

ReBorn1982 написа:
Eminem написа:Не че е първият такъв случай, но очевидно и тук се започва с мигрантската престъпност и ще става все по-зле, защото тази сган става все повече на територията на държавата. Предвид, че цял живот търпим мизериите на един друг етнос, става повече от ясно, че и това ще търпим. И предвид, че нямаме държава и намаляваме с всяка секунда, тук ще стане непоносимо за живот, но разликата от преди е, че няма да можем да избягаме в Европа, защото там ще е в пъти по-зле.

Единствените държави, които ще стават за живот скоро, са Австралия и Нова Зеландия. Просто щото са отделени с безкрайна морска шир от диваците от Азия, Африка и Централна Америка. Иначе и те са същите либерастки кочини и биха ги приели, ако им дойдат, но просто е невъзможно за диваците да ги стигнат.

Ние, Европа, и САЩ и Канада сме обречени вече .... диваците са навсякъде, плодят се като хлебарки и прииждат още хиляди всеки ден.

Така е, и там политиците са същите нещастници. Но ако няма сган, ще са добър вариант.
Аз сериозно вече започнах да се замислям къде евентуално да се спасяваме, бъдещето въобще не е розово.
Мъск да се задейства и да отиваме на Марс :)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 сеп 2022 19:51

Eminem написа:
ReBorn1982 написа:

Така е, и там политиците са същите нещастници. Но ако няма сган, ще са добър вариант.
Аз сериозно вече започнах да се замислям къде евентуално да се спасяваме, бъдещето въобще не е розово.
Мъск да се задейства и да отиваме на Марс :)

Точно заради паразитиращите получовеци, ще започне войната на роботите срещу хората или част от хората, някой ден, не толкова далеч в бъдещето... Изкуствения интелект няма да е толерантен към нетолерантните, както хората сме...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 сеп 2022 22:46

pomiqrat написа:
delqnski47 написа:!

ТОШКО ЙОРДАНОВ Е ПОИСКАЛ ИЗВЪНСЪДЕБНО СПОРАЗУМЕНИЕ С АСЕН ВАСИЛЕВ ПО ДЕЛО ЗА КЛЕВЕТА

Пресцентърът на "Продължаваме Промяната" отрече появилата се в някои медии информация, че е прекратено делото за клевета, заведено от съпредседателя на партията Асен Василев срещу зам.-председателя на "Има Такъв Народ" Тошко Йорданов.

"Към момента ходът на делото е спрян от Софийския градски съд поради подадено предложение от Тошко Йорданов за извънсъдебно споразумение," гласи съобщението. "Асен Василев не е приел това предложение и съдебният процес може да бъде възобновен във всеки един момент по искане на която и да е от страните."

Казусът засяга изказване на Йорданов от парламентарната трибуна през юли 2021 година. Тогава той каза, че през 2013 г. Василев е откраднал интелектуална собственост от фирма и е бил осъден за това от лондонски съд. Съпредседателят на ПП отговори, като заведе иск за 25 100 лева заради "сериозни неимуществени вреди":

"Г-н Йорданов направи едни изявления от трибуната на Народното събрание, за които аз съм завел иск в Софийски градски съд. Смятам, че този спор трябва да бъде решен там," бе неговият отговор.

В петък сайтът "Де Факто" съобщи, че двамата са постигнали взаимно съгласие за спиране на делото, но в събота сутрин от партията на Василев посочиха, че това не отговаря на истината.

Макар да отрича информацията за окончателно прекратяване на съдебния процес, съобщението на "Продължаваме промяната" не посочва, че той е подновен след прекъсването, а че това може да се случи във всеки един момент.

Кокорчо в действителност е крадял, но не е бил съден, защото е постигнал извънсъдебно споразумение. Самият Кокорчо си го казва това с извънсъдебното споразумение.
Тоест Кокорчо е гнусен крадец, а Тошко е прав за по важната информация от всичко.
Последна промяна от delqnski47 на 25 сеп 2022 23:25, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 25 сеп 2022 22:56

Путинофилите у нас се ловят сравнително лесно, независимо като какви се представят; било като анализатори, коментатори или специалисти.

Чуете ли:
неутралитет
национален интерес
семейни ценности
традиционни ценности
православие
ние сме за мир
САЩ са колонизатори
НАТО принуди Путин да нападне Украйна
САЩ и Запада не оставиха избор на Русия
Русия се защитава сама срещу колонизаторския империализъм
Украйна сама си е виновна
санкциите даже помагат Русия и работят срещу Запада
трябва мир, но първо да се отменят санкциите
само Орбан защитава интереса на държавата си
европейците ще ходят некъпани
няма по-силна държава от Русия
правителствата у нас ги избира САЩ
и много, ама много др.,

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 сеп 2022 22:59

Принципно не е страшно да защитаваш някаква гледна точка, дори да е абсурдна. Тъпото е, че почти всички ги е срам да си кажат нещата директно, а го правят от други хълмове. Малко са тези, които казват "аз съм ватник и мразя Запада", обикновено се правят на неутрални, национално отговорни и тн.

----
Днес сменям каналите и попадам на Асен Василев, който говори как промяната била за "социална политика", която липсвала до сега и тн. Е кажете ми как да го подкрепи човек? Разсипник... социална ):
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 сеп 2022 23:24

Thsmith написа:Принципно не е страшно да защитаваш някаква гледна точка, дори да е абсурдна. Тъпото е, че почти всички ги е срам да си кажат нещата директно, а го правят от други хълмове. Малко са тези, които казват "аз съм ватник и мразя Запада", обикновено се правят на неутрални, национално отговорни и тн.

----
Днес сменям каналите и попадам на Асен Василев, който говори как промяната била за "социална политика", която липсвала до сега и тн. Е кажете ми как да го подкрепи човек? Разсипник... социална ):

Кур за Русия, кур за Украйна и за кур за Запада.
Така става ли
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 25 сеп 2022 23:32

Thsmith написа:Днес сменям каналите и попадам на Асен Василев, който говори как промяната била за "социална политика", която липсвала до сега и тн. Е кажете ми как да го подкрепи човек? Разсипник... социална ):

Благодарение на него влизаме в дългова спирала. Вече ще се теглят заеми, за да може да връзваме бюджета с ударно вдигнатите пенсии и какви ли не "компенсации", "добавки" и "помощи" ...... намалиха и ДДС-та, уж анти инфлационно, но цените на въпросните стоки продължиха да си растат .... а бюджетът загуби милиарди ....

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 сеп 2022 23:32

Thsmith написа:Принципно не е страшно да защитаваш някаква гледна точка, дори да е абсурдна. Тъпото е, че почти всички ги е срам да си кажат нещата директно, а го правят от други хълмове. Малко са тези, които казват "аз съм ватник и мразя Запада", обикновено се правят на неутрални, национално отговорни и тн.

----

Затова ДБ :)
ПП Те са спирачките на социалните разсипничества ;)
Последна промяна от tiamat на 25 сеп 2022 23:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 25 сеп 2022 23:34

Да бе баш заради него, ама явно забравихте Борисов колко пъти тегли заеми включително 2-3 месеца преди да сдаде властта през 2021.

tiamat написа:

----

Затова ДБ :)

Всички са за социална политика. Трябва да се работи и в тази насока, защото има нужда.

Върни се в “Свободна зона”