Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот TristaNNN » 15 сеп 2022 11:37

Аз се отказах да играя корнери, дали имам и 20% успеваемост там. Вярно е, че букмейкърите не могат съвсем да хванат спатиите там, но и аз не мога. Няма значение силен срещу слаб, под, над - не става при мене и това е. Имам предвид коефициентите поне над 1.5/1.6. Пробвах на няколко пъти схемата на даскала с под 0.5 или под 1.5 корнера на полувремето за гост-слабак, не върви.
Пренасочил съм си вниманието към картони в комбинация с голове, и двете на полувреме или в началото на второто около 50 мин. Забелязвам, че в Испания и особено в Португалия това дава резултат, но не всеки уикенд Спортинг се мъчи с Рио Аве при 0-0 на полувремето, примерно.
Също така, за себе си научих, че оптималният залог, ако се налага да се прави колонка, е максимум 2 неща, от 2-3 месеца си следвам това правило и съм доволен.
Някой ще сподели ли пресни впечатления за Сезам. бг, че обмислям да реинвестирам част от печалбите си там - парите трябва да се намират в непрекъснат оплодотворяващ оборот. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

rumtsais
Контакти:

Мнениеот rumtsais » 15 сеп 2022 18:07

mizantrop написа:https://www.youtube.com/watch?v=ABj7peI_R2M

голата истина, коята малко хора възприемат. Добро попадение!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 сеп 2022 18:12

Днес ми направи впечатление следното: Сутринта и допреди обяд нямаше мачове с 0% марж, а следобяда Ефбет май пуснаха първи, а сетне ги последваха Алфата. Сега и Бетано пуснаха един.
=> Комуто са потребни 0% марж, не трябва да бърза със залозите преди обяд.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 15 сеп 2022 18:57

rumtsais написа:
mizantrop написа:https://www.youtube.com/watch?v=ABj7peI_R2M

голата истина, коята малко хора възприемат. Добро попадение!

То е по-скоро от неграмотност,от незнание....аз веднъж си мислих,че хипотетично ако всички залагащи в България играят един месец като мен,ще фалират всички букита ! хаха

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 16 сеп 2022 07:51

TristaNNN написа:Днес ми направи впечатление следното: Сутринта и допреди обяд нямаше мачове с 0% марж, а следобяда Ефбет май пуснаха първи, а сетне ги последваха Алфата. Сега и Бетано пуснаха един.
=> Комуто са потребни 0% марж, не трябва да бърза със залозите преди обяд.

Не виждам какво ще правиш в Сезам,пускат бонуси много рядко,може би 5-6 пъти в месеца....най-много бонуси има в осмиците и Уинбет....за Уинбет нищо не си казвал,що не се пробваш там ? Аз съм с три лимита при тях,иначе веднага бих ги включил в 'менюто'...хаха.
Бетаното умря.....явно се е появил математик там,който ги е светнал че с тоя бонус 100 % фрийбет при губещ залог са вътре....но с 50 % са отгоре.Спирам засега там.Ще се чакат по-добри времена....Пак минавам на огризки от безплатни игри..
Я провери регламента за ''ранно изплащане при 2 гола аванс'' дали включва и мачовете с 0 % марж....ако е така може да се измисли схема,която в дългосрочен план да носи пари.Но не ми се вярва да участват нулевите......Провери и да ми кажеш.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2022 11:01

Мда, още във вторник, с бонуса за ШЛ Бетано загатна, че свършват сладките времена, а с днешните бонуси направо удариха по масата. :)))
При 0% марж нямат 2 гола аванс, пише го в правилата, а и онзи ден случайно го тествах на практика при едно посрещане.
Бягам от Уинбета, щото собственикът им е съден с доказано поръчение за убийство. Да, да, знам... луд съм. Не! Просто съм човек с принципи и морал, дори това да е с цената на пропуснати финансови облаги. Не мога да се пречупя да отворя сметка в Уинбет, затова питам за Сезам. В 8888 и Палмс отдавна ми орязаха бонусите, без да съм теглил 1 стотинка, и реинвестирах целия капитал от тях в Бетано и Ефбет. Обмислям да накарам жена ми да стане клиент на 8888, :))) ама дали няма да я дернат по ИП се чудя?
И то ми останаха Сезам и БУин. Инбет не дават нищо, а и покрай разни схеми на посрещане изпразних сметката, че станаха много изненади тогава. В Бет365 съм на същия хал като в Инбет. И нито един от двата сайта не пробва да ме блазни с нещо, за да вкарам нова порция свежа пара, представяш ли си!
[offtopic]

LFC_1221
Контакти:

Мнениеот LFC_1221 » 16 сеп 2022 11:21

Гледам последната седмица рязко паднаха бонуите навсякъде. Преди Сезам даваха по нещо поне уикенда или за ШЛ, сега - нищо.
365 не дават никакви безплатни залози вече, а предния сезон имаше за Първа Лига и често за ШЛ.
Бетано, както отбелязаха колегите намалиха от 100% на 50% безплатния залог.
Инбет само на Лайпциг - Борусия Д дадоха за този период...
В Алфата имам лимит за бонуси и не ги следя, но пък все още играя алфа коеф и също последно време събитията са само с малко завишен коеф., който не води до арбитраж
Някой пробвал ли е вече sportingwin? Чакахме ги доста време да влязат на пазара, а като бонуси не предлагат нищо, дори май първоначалния им бонус не си заслужава, а като коеф не съм си сравнявал все още как са

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 сеп 2022 17:13

Стигнах до 1300 печалба с 100 вкарани. Изтеглих 200 и профуках всичко почти за един мач :D Поддадох се на емоцията. Играех на корнери над и тъч или свободен удар. Всичко беше 6 и си викам дай да удвоя залога от 10 на 20, защота загуба на тъч. После от 20 на 40, от 40 на 80... Все ще стане тъч. Стана, ама смених на свободен удар накрая : D Сещате се какво стана.

Жена ти да се регне през телефота с мобилния си оператор.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 16 сеп 2022 18:29

Да,ай-пи-то задължително различно,плюс имай предвид че акаунти на жени и възрастни хора 'издържат' много по-кратко от профили на мъже....на букитата им е ясно че жени и пенсионери не залагат спорт,а някой ги ползва....е,друг е въпросът ако играят глупаво - с някакви дълги колонки.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 17 сеп 2022 07:45

[quote="pomiqrat"]Стигнах до 1300 печалба с 100 вкарани. Изтеглих 200 и профуках всичко почти за един мач :D Поддадох се на емоцията. Играех на корнери над и тъч или свободен удар. Всичко беше 6 и си викам дай да удвоя залога от 10 на 20, защота загуба на тъч. После от 20 на 40, от 40 на 80... Все ще стане тъч. Стана, ама смених на свободен удар накрая : D Сещате се какво стана.

Само тези пазари на живо ли играеш ? Ако слагаш нещо премач,дай свежи идеи...

Аз вече се отказах от мисиите в бетано,на тия 50 % които връщат при губещ залог не е изгодно вече,и то 3 мача искат в колонка...за два-три дни потънах с 50-60 лв,което е недопустимо.А от 1 до 13 Септември бях на плюс 900...ще им пробвам само промоцията с бет-билдъра на Левски,където връщат 100 % и в Инбет за същия мач връщат 100 % при губещ залог на живо.
Както казах - ще чакаме по-добри времена.
Евролигата по баскет почва на 6 Октомври.

Върни се в “Свободна зона”