Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Ами, не желая... Лаптопа ми е доста мощен, ама е абсурдно, да го товаря с първенства, които няма да играя. Чакам Регъра, да ми обясни, понеже вероятно той е по-запознат с "трудността".
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

E това си е твой избор. Всеки си избира дали да играе на easy или на expert
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-

Ей това е играта на 21 век до момента !
Command: Modern operations (2019)
Лятото направих маратон 20 часа без прекъсване ! Отделно само за да създадеш собствен сценарий на сблъсък, например нещо от сорта на НАТО vs Росийка в Арктика например отнема няколко дена да нагласиш всички детайли. Впрочем през 2020г. разиграх един имагинерен сблъсък на САЩ+европейските им съюзници от НАТО срещу Русия на територията на Украйна и Полша, резултатът не беше толкова плачевен за орките сравнен с реалността 2022г. в Украйна. :)
Барса и Лудогорец, але, алеее...
Groucho написа:Интересното е, че спечелиха срещу СССР точно с кино и музика най-вече, а не толкова с икономика и вещи.
:)))))))
Не, .... спечелиха главно с елементарното разбиране за основни човешки права, а икономиката е следствие ;)
Този бисер за киното и музиката даже ми е неудобно да го коментирам.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Drunken_Master написа:Ами, не желая... Лаптопа ми е доста мощен, ама е абсурдно, да го товаря с първенства, които няма да играя. Чакам Регъра, да ми обясни, понеже вероятно той е по-запознат с "трудността".
Цялата лига страда, когато е заредена като view only. Не излизат добри регени, а трансферната активност към и от лигата умира бързо, което води до отслабване на отборите в нея. Ако не си я заредил изобщо, деградацията е още по-бърза. Същевременно в заредената БГ лига всичко си работи идеално и имаш всички ползи, които другите първенства нямат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Red_Neck написа:Не, .... спечелиха главно с елементарното разбиране за основни човешки права, а икономиката е следствие ;)
Този бисер за киното и музиката даже ми е неудобно да го коментирам.
Ми, хуу, най-важно е да ти е удобно. Аз няма да си загубя съня, ако не го коментираш

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".