Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Еми...

Мнениеот Drunken_Master » 14 сеп 2022 23:16

Писна ми, да ви преподавам...
Изображение
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 14 сеп 2022 23:39

На абсолютно никой не му пука за смешната ти кариера в БГ първенството. :D
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 14 сеп 2022 23:43

rhaegar написа:На абсолютно никой не му пука за смешната ти кариера в БГ първенството. :D

E, OK... Дай предложение с кой отбор, да играя ?! Играе ми се със слабичък тим, който да се бори в евротурнирите.

П.С.
Учудих се, че не ми НАТЪРТИ, че само Левски са ме били в първенството... ;дд
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 сеп 2022 23:47

Drunken_Master написа:П.С.

Бахти аматьора :D

Ддз, аз имах мн готин сейв с Гладбах преди 2-3 сезона, забавно беше. Избери си някой средно слаб отбор от топ първенствата, гаранция ще е по-интересно от това.

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 сеп 2022 23:57

Drunken_Master написа:
rhaegar написа:На абсолютно никой не му пука за смешната ти кариера в БГ първенството. :D

E, OK... Дай предложение с кой отбор, да играя ?! Играе ми се със слабичък тим, който да се бори в евротурнирите.

П.С.

Нямам представа дали това още работи на същия принцип, но преди 10 тина години все още беше далеч по трудно ако заредиш всички първенства (примерно поне 20 тина от най-значителните), а не само едно. Тогава става много по реалистично и ако не чийтваш, определено няма да мачкаш в Европа с някакви мизерници като цска. Ще ти трябват доооооооста сезони за да може да направиш нещо и пак няма да кой знае какво.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 сеп 2022 00:20

Още работи. По принцип първенството в което играеш има някакъв "бонус" откъм по-добри регени и маааалко по-нереалистично представяне на играчите. А пък ако наистина не си заредил други първенства като "playable", си е почти нечестно.

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 сеп 2022 00:25

Каква е логиката на това, за което говорите !? Заредил съм само българското първенство, но съм го направил с добавка всички играчи от ключовите първенства на Европа и Южна Америка. Има си ги абсолютно всички популярни играчи от нашето време. В смисъл, не може, да играеш с Милан, Атлетико Мадрид, ПСЖ и Байер Леверкузен, но играчите са си там и ги има !?
Има логика, да е по-лесно, ако примерно отбора на Интер е пълен само с регени и не могат да разчитат на истинските си играчи. Иначе не хващам никаква логика.
Съвсем отделен въпрос е, че когато един играч е с Pace 20 и Acc 18 и Finishing 15 (което е често срещано при водещите клубове), общо-взето ако не издърпаш назад защитата си, ще имаш главоболие... Така, че и тук няма много логика, ама майната му...
Изображение

Capitan5_Puyol

Мнениеот Capitan5_Puyol » 15 сеп 2022 00:34

Тия игрички вече са отживелица. Кефят им се още разни пишлемета по на 18-20г.! Той слугинчето 91 горе долу е на тоя акъл, затова ги разцъква. На мен например ми е доста по-интересно да разигравам военни симулации. Много повече развива мозъка и интелекта като цяло.
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 сеп 2022 00:36

Capitan5_Puyol написа:Тия игрички вече са отживелица. Кефят им се още разни пишлемета по на 18-20г.! Той слугинчето 91 горе долу е на тоя акъл, затова ги разцъква. На мен например ми е доста по-интересно да разигравам военни симулации. Много повече развива мозъка и интелекта като цяло.

Така си е, мамка му. Ти специално си с доста развит мозък и интелект... ;)
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 сеп 2022 01:11

Drunken_Master написа:Каква е логиката на това, за което говорите !? Заредил съм само българското първенство, но съм го направил с добавка всички играчи от ключовите първенства на Европа и Южна Америка. Има си ги абсолютно всички популярни играчи от нашето време. В смисъл, не може, да играеш с Милан, Атлетико Мадрид, ПСЖ и Байер Леверкузен, но играчите са си там и ги има !?
Има логика, да е по-лесно, ако примерно отбора на Интер е пълен само с регени и не могат да разчитат на истинските си играчи. Иначе не хващам никаква логика.
Съвсем отделен въпрос е, че когато един играч е с Pace 20 и Acc 18 и Finishing 15 (което е често срещано при водещите клубове), общо-взето ако не издърпаш назад защитата си, ще имаш главоболие... Така, че и тук няма много логика, ама майната му...

Каква е логиката, просто зареди всички и ще видиш разликата.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”