Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:На абсолютно никой не му пука за смешната ти кариера в БГ първенството. :D
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:П.С.
Учудих се, че не ми НАТЪРТИ, че само Левски са ме били в първенството... ;дд
Drunken_Master написа:rhaegar написа:На абсолютно никой не му пука за смешната ти кариера в БГ първенството. :D
E, OK... Дай предложение с кой отбор, да играя ?! Играе ми се със слабичък тим, който да се бори в евротурнирите.
П.С.
Учудих се, че не ми НАТЪРТИ, че само Левски са ме били в първенството... ;дд
Capitan5_Puyol написа:Тия игрички вече са отживелица. Кефят им се още разни пишлемета по на 18-20г.! Той слугинчето 91 горе долу е на тоя акъл, затова ги разцъква. На мен например ми е доста по-интересно да разигравам военни симулации. Много повече развива мозъка и интелекта като цяло.
Drunken_Master написа:Каква е логиката на това, за което говорите !? Заредил съм само българското първенство, но съм го направил с добавка всички играчи от ключовите първенства на Европа и Южна Америка. Има си ги абсолютно всички популярни играчи от нашето време. В смисъл, не може, да играеш с Милан, Атлетико Мадрид, ПСЖ и Байер Леверкузен, но играчите са си там и ги има !?
Има логика, да е по-лесно, ако примерно отбора на Интер е пълен само с регени и не могат да разчитат на истинските си играчи. Иначе не хващам никаква логика.
Съвсем отделен въпрос е, че когато един играч е с Pace 20 и Acc 18 и Finishing 15 (което е често срещано при водещите клубове), общо-взето ако не издърпаш назад защитата си, ще имаш главоболие... Така, че и тук няма много логика, ама майната му...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта