Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юни 2022 20:21

bubka написа:Новата геополитическа структура, градяща се около Русия засега спасява света от диктатурата на СЗО.
Така е, на пук на СЗО Путин 'ваксинира" едва 62 % от руснаците, ама пък от друга страна Клуас Швааб казва - Путин е наше момче.
Аз вярвам на швабата, това е човек, който не говори празни приказки.
Русия са си в локвата и то яко, ама може и да ги изгаврят, което ще е добре за Родината.
Ако трябва и със Сатаната да сме, ама Русия трябва да бъде унищожена.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 06 юни 2022 21:52

THE G.A.M.E написа:Ако трябва и със Сатаната да сме, ама Русия трябва да бъде унищожена.

1. Ние вече сме с тях.

2. Не печелим нищо от това, тъй като Русия няма да бъде унищожена, а в дългосрочен план след временно отслабване отначало ще стане по-силна.

Цитатът ми в предишното мнение е по-скоро за илюстрация кои са геополитическите партньори на Русия, а те не са малко.
[offtopic][/offtopic]

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 07 юни 2022 19:08

Доста е хлъзгава тая материя, а и непрекъснато излизат доста подмолни официални информации, които са си нож с две остриета. Но повече от сигурно е, че в действителност си е „тяхно момче“ - https://www.weforum.org/press/2021/10/russia-joins-centre-for-the-fourth-industrial-revolution-network/ Едва 3-4 месеца след официалното им обвързване, вече са централен фокус.
Путин си го играе баш като политически двойник на Горбачов. Кукла на конци. То и си му личи от километри, че не притежава абсолютно никакви лидерски качества. Не може нито да изненада, нито да впечатли с нещо. Играе си зададен сценарий чуека и толкоз от него.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юни 2022 20:17

bubka написа:1. Ние вече сме с тях.
2. Не печелим нищо от това, тъй като Русия няма да бъде унищожена, а в дългосрочен план след временно отслабване отначало ще стане по-силна.
Цитатът ми в предишното мнение е по-скоро за илюстрация кои са геополитическите партньори на Русия, а те не са малко.
Лаик си в тематиката.
Русия няма реални партньори, а Западът - Реални врагове.
Това не пречи всеки нормален българин да си мечтае за унищожаване на българомразците от Русия.
Аз съм един от тези БЪЛГАРОФИЛИ.
Надеждата умира последна, дано видим възмездието.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 12 юли 2022 17:57

Приготвихте ли маските, другари и другарки? :D

BARCAFOREVER
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 юли 2022 09:54

Време е за Сибирски щам, сичкото праведен евроатлант ако не се набоде до козирката, ник'ви ценности не е усвоил.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 13 юли 2022 10:11

На добитъците и говедата само им подхвърлиха лекичко темата за кромид оново през последната седмица, извадиха им 1-2 стъкмистики и овцете веданага доброволно нахлузиха парцалите ! За последната седмица 20 % от хората в големите магазини, които до преди 10 дена влизаха без маска сега влизат с такава. Доброволно, без незапочналата все още масова пропаганда. Изключвам в това число болните мозъци, хабящи въздуха, които си ходят маскирани целогодишно, но те са 2-3 % общо. Тези най-лабилните и податливи овце, които само чакат да им кажат, че е ''пожелателно'' вече изпълняват. Като поканят Бай Шиле 2-3 пъти в бтв и нова, оня боклук Минетчиев, ония математиците и другите запасняци и още 60 % от стадото ще почне да изпълнява отново за 3-та поредна година. Не локдауни, не 3 дози, а затвори без прозорци и още 5 дози заслужават тия. ЗаслужаваМЕ. Стегайте се, скоро почва новия сезон.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 13 юли 2022 19:54

Язе го изкарах без мерки тъкмо два пъти. Ваксинации на куково лято ще видят.
И само Левски оле

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 юли 2022 21:47

barca4ever написа:Приготвихте ли маските, другари и другарки? :D

Остави шегата, но онзи ден една девойка се опита да ме изпързаля докато бяхме на масаж с някакви зелени работи и маска за лице.
Естествено щом не се вързах на нея, а имаше доста добри цици, как точно очакваш да се вържа на брадатия идиот Кунчев и да слагам друг вид маска за параноици?

--
Както казах пролетта, не трябваше да е първостепенно да се махнат мерките, които така или иначе не спазвах, а да се нашиба един подобен публично на площада за да не смеят пак да правят тези маймунски номера. Като на никой не бяха повдигнати обвинения и никой не търпя лична отговорност за съсипването на икономиката, нормално сега пак.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Върни се в “Свободна зона”