Набарах едно сайтче, което предлага доста богата статистика, но най-вече съдийска такава. Futbolnaprognoza. com се казва.
Може да го знаете, де, ама все пак. Аз го изрових покрай фокуса ми върху пазара под/над картони.
Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

И от финала на Шампионската лига съм с нов лимит Алфата . Не е за хвалене. Оплаквам се. Иначе лесна верификация. Не правят проблеми. Чакам парата тия дни. Ако има проблем ще ви кажа.
Значи и аз да очаквам 'включване' оттам скоро.....теглил съм 2-3 пъти по 300 лв,сега имам пак толкова събрани в акаунта.....
Аман - от европейски букмейкъри.
И аз съм с лимит в Алфата след финала в ШЛ. Гледам не изплащат бонусите след мача, а преди мача за бонусите мейли пращаха, смс-и, аз играх и накрая - "решихме да ви резнем". Жалко, защото даваха добри бонуси, ама нещо са решили да попремахнат печелившите...
mizantrop написа:Значи и аз да очаквам 'включване' оттам скоро.....теглил съм 2-3 пъти по 300 лв,сега имам пак толкова събрани в акаунта.....
Аз въобще не теглих от тях. Сега за първи път и то заради лимита. А явно и други са с лимити след Финала.
Кво сте играли че са ви лимитирали
Аз играх с по 20 лв преди мача и на живо, за да хвана двата бонуса. Предполагам, че не е заради играта точно около финала, а за натрупаните печалби преди това. Явно просто тогава са решили да резнат цялата групичка, която са набелязали.
А иначе след това поисках да си изтегля повечето пари от сметката, преди това бях теглил доста пъти без проблеми, но сега ми искаха селфи с някакъв код, изпратен от тях и написн на лист хартия и личната карта до лицето - пълна простотия...
Та след лимита може да очаквате и трудно теглене
А иначе след това поисках да си изтегля повечето пари от сметката, преди това бях теглил доста пъти без проблеми, но сега ми искаха селфи с някакъв код, изпратен от тях и написн на лист хартия и личната карта до лицето - пълна простотия...
Та след лимита може да очаквате и трудно теглене
А кво си хващал че си теглил толкова некви обикновени залози или нещо съмнително.
Мен в ''осмиците'' ми търсиха това унижение със снимката на л.к. пред лицето и код....после ги чаках 30 дни за одобрение на тая снимка,такъв бил срокът.....тия ни взеха за мезе,някой трябва да излезе в национална медия и да разкаже истината за спортните залози....може би при Цанов.
Палмс Бет бяха още по-долни в това отношение. Заяваваш теглене - тегленето отказано, искаме снимка, на която си държиш личната карта пред лицето. Пращаш. Пак заявяваш теглене - отказано, искаме снимка за платен ток, данък и т. н. на нещо на твое име. Пращам снимка на платен данък на колата. Пак заявяваш теглене - пак отказано, искаме документ за адресна регистрация от общината. Пращам - не може, тоя е стар, трябва нов не по-стар от 6 месеца. Отивам до общината, вадя нова адресна регистеация. Пращам и заявявам теглене - отказано, трябвало да заявя през ИзиПей, щото така съм бил депозирал???? , нищо че имам един единствен депозит чрез банкова карта. Пиша бесен мейл - дават ми насока да ида до офис на ИзиПей и да питам как да си направя сметка при тях????? Още по-бесен мейл със снимка от нещо като онлайн платежно за първоначалния и единствен депозит. Разгеле, след тия мъки и 30-40 мейла си изтеглих парите барабар с малката печалба от около 30 лева в тоя сайт и им преебах п*тката майна.
Не се оплаквайте толкова от 8888, щото там се минава само със селфи на личната карта и код, който ти пращат. Поне при мен така мина, понеже се разкарах и от Осмиците.
Не се оплаквайте толкова от 8888, щото там се минава само със селфи на личната карта и код, който ти пращат. Поне при мен така мина, понеже се разкарах и от Осмиците.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс