Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Коронавирусът в България
Това няма общо с коронавируса. Който иска да направи отделна тема.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
Не напротив, всичко е едно общо. И грипа и бомбите и рецесията, икономиката, борсовите сривове, предстоящата хиперинфлация. Много части на един пъзел. А новата болест vol.2 идва със заглавие, което да подскаже текущото ниво на интелект на хората.
-
Не, не е. Иначе за всичко ще пишем в една тема и ще стане общ казан. Това че на някой му се въртят всякакви конспирации в кратуната, не означава че трябва да занимава останалите с бръмбарите дето му се въртят в главата. На плоскоземци мангъровци, пламен пасковци и други подобни индивиди, които отровиха обществените дискусии се нагледахме. Това са аутсайдерите на всеки народ, чието място е в ъгъла, а не да задават тон на другите и да искат всички да стават като тях умопобъркани.
Ама естествено! Когато приоритет ти е ракийката, салатката и мача, а останалите неща ще ти ги кажат по телевизора (обикновено това, което искаш да чуеш), те са достатъчно добре подготвени за това, а на тебе хич даже и не ти се занима'а да разсъждаваш... Разбира се, че останалото е конспирации :D))) Абсолютно съм съгласен!
-
Пак не разбра, ама карай. Мисълта ми е че такива като посочените от мен отгоре, умишлено ви объркват главите и по-ниско интелигентните лапват въдичката и все си мислят че някой им крои планове да ги затрива, да ги владее, да живеят мизерно и все друг им е виновен. Те никога не се поглеждат в огледалото за да се погледнат те самите какво могат, на какво са способни...или най-лесно е да обвиняваме други за собствените си неудачи. Ето и смити неглижираше опасностите от коронавируса, но от друга страна не се е подал на конспирацията, че някой му готвел нещо - злите сили, Задкулисието на света и тем подобни простотии... Повече самокритика не е излишна. Вижте японци и германци как живеят въпреки тоталната разруха след ВСВ. Въпрос на манталитет. Тука на българите-байганьовци все някой ни е виновен за нещо, че живеем зле, а не че сме мързеливи.
-
- Контакти:
Конане ти ли си, бе ? :))))))))))))
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Айде новия вирус дойде. Слагайте по една ваксина. А септември във 19:44 часа иде и ковида ще удари София защото има много цигани там .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
-
Те баш циганите най-малко ги лови ковид дееба... а пък техните кръвни братя от Индия пукясаха с милиони...оттам тръгна и Делта варианта.
-
Професор Радка Аргирова алармира за нови варианти на коронавируса вече засечени в Европа. Септември се гответе за нова вълна, ганьовци !
Ами като някой се връзва на тези глупости, може и 21 вълни да има ; ) Аз принципно съм чувал, че грип има всяка година по 1-2 пъти, тЪ... няма да е учудващо.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]