Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: 9/11

Мнениеот ReBorn1982 » 19 май 2022 18:38

23LBJ написа:
ReBorn1982 написа:
23LBJ написа:Брато, кво ми разтягаш локуми ? Знаели ли са, че ще бъдат нападнати ? Знаели са...
Има предостатъчно документи по този въпрос и нещата са точно така както съм ги описал. Много интересно, как радарите не са засекли самолетите. (иронична емотиконка)

Я ги дай тия документи.

Сега или след малко ? Да отскоча до Вашингтон ?

Ми като твърдиш, че нещо го има, би трябвало да можеш да го представиш. Или поне надежден източник за наличието му.

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 18:41

ReBorn1982 написа:
23LBJ написа:
ReBorn1982 написа:
23LBJ написа:Брато, кво ми разтягаш локуми ? Знаели ли са, че ще бъдат нападнати ? Знаели са...
Има предостатъчно документи по този въпрос и нещата са точно така както съм ги описал. Много интересно, как радарите не са засекли самолетите. (иронична емотиконка)

Я ги дай тия документи.

Сега или след малко ? Да отскоча до Вашингтон ?

Ми като твърдиш, че нещо го има, би трябвало да можеш да го представиш. Или поне надежден източник за наличието му.

Ами ако знаеш кой е Алексей Исаев, в момента е най-популярният руски историк. Твърди го в "Десет мита за ВСВ", която четох преди доста време.
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

Capitana_Puyol

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Capitana_Puyol » 19 май 2022 18:52

Ми ако Милошевич не беше почнал да избива албанците нямаше да се налага да ги бомбят. Преди това 1991-1995 изтрепа половин милион бошняци и хървати, и въпреки предупрежденията на Запада, не се спря с геноцидите, затова сърбия логично беше наказана за престъпленията срещу околните балкански народи.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 май 2022 19:14

23LBJ написа:Ами ако знаеш кой е Алексей Исаев, в момента е най-популярният руски историк. Твърди го в "Десет мита за ВСВ", която четох преди доста време.

Я обясни сега за блоковете в Москва и ФБС, че гледам обичаш да четеш такива неща и си вярваш или случайно точно за тези неща нищо не си чел?

23LBJ
Контакти:

!

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 19:45

Кво има да се обясни ? По това време имаше свобода на словото и доста журналисти са си изказали мнението. Парлама за да се оправдае нахлуването в Чечня.

И кво ще рече, това "вярвам си" ? САЩ са най-голямото световно зло, много трудно може някой да ми промени възгледите. Когато бомбиха Югославия, нито една медия не гъкна. Същото беше и когато посипваха с демокрация Ирак, Либия и Афганистан. Затова се дразня на двойния аршин.

П.С.
Между другото, който мой познат се върне от там, казва, че по-прост народ нямало на света... Един имам, дето в момента е в Германия, беше там, беше и в Австралия. Разнасяше пици в Чикаго (мисля), кви неща ми е разказвал, пръскал съм се да се хиля.
Това за "простия народ", преди време го беше казал и един таксиджия, дето ме закара до автогарата в Русе. Бил там няколко години на гурбет. Ставаше дума за битката Байдън - Тръмп.

Винаги ми е било смешно, когато някой ми каже "Абе ти гледаш американски баскетбол, слушаш американски рап, а недолюбваш САЩ? Как става така? Ами те самите популярни личности, било то спортисти или музиканти нееднократно са казвали, че държавата им е вражеска и т.н. RZA от Wu Tang Clan, когато беше в София 2004-та крещеше 'Fuck USA' заради Ирак и всички пригласяха. Треньора на Уориърс, великия Кър колко пъти напада Тръмп, че е расист ?
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 май 2022 20:14

А, разнасял пици човека, престижна работа. :)
Като се движиш в тези среди естествено, че ще имаш такива впечатление от мизерен живот, защото явно за друго не става човека и се чуди как да си плати наема с тази работа и всичко около него изглежда сиво.

Виж обаче хората с нормална работа ще ти кажат съвсем други неща. Разносвачите на пици са предимно емигранти или ученици/студенти, които се наемат за няколко месеца, за да могат да си помагат с разходите.

Дай да питаме хората с бизнес тук дали живота им е черен и дали ще ти разправят смешни неща. :) То и аз съм чувал лоши неща за Англия и Испания от берачите на ягоди, домати и всякаква такава трудова работа и в каква мизерия живеят докато са там, ама после като се приберат у нас и си щракат с пръсти от спечеленото и стават голямата работа за кратък период. :)

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 20:18

paceto написа:А, разнасял пици човека, престижна работа. :)
Като се движиш в тези среди естествено, че ще имаш такива впечатление от мизерен живот, защото явно за друго не става човека и се чуди как да си плати наема с тази работа и всичко около него изглежда сиво.

Виж обаче хората с нормална работа ще ти кажат съвсем други неща. Разносвачите на пици са предимно емигранти или ученици/студенти, които се наемат за няколко месеца, за да могат да си помагат с разходите.

Брато, в огромна грешка си. Ако има повече хора, като "този", повярвай ми България ще бъде страхотна страна за живеене. Пича дава от джоба си за да се стимулира спорта в Русе. По-скоро баскетбола. Затова има изключително уважение от всеки, просто си е пич. Аз самият нямам идея, кво дири из чужбина, баща му има фирма, ама той си знае...
Но определено не е някакъв тъпунгер, повярвай ми... :)

Е, има един недостатък, фен е на Левски ! :Д

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 19 май 2022 20:35

ImmortaL_1000 написа:
23LBJ написа:
ivan56 написа:
ReBorn1982 написа:Ми срината е, носещата конструкция не издържа на тежестта и се срива. Нищо необичайно няма.
Няма как да го обличиш Мастъра, той е като оня лаф с шопа и жирафа.
Спомням си преди години как спорехме по тази тема с Кашчей, Пампи и един илчо нещо си, вся заблудени путинофили и конспиратори.
Същите глупости, ама как паднали кулите, как носа на самолета бил здрав, ама как паднали третата сграда, как самолета нямало как да развие такава скорост на такава височина.

Започвам по ред:

1/ Има една организация, наречена Architects & Engineers for 9/11 Truth. Toва са над 3300 специалисти, които са на мнение, че врязал се самолет и пожар не могат да срутят 540 метрови стоманени гиганти. Дебелината на стоманената основа е била към 20 сантиметра. Говоря ти за специалисти, хора които с това се занимават и в реалният живот. Не разни лаици в спортен форум.

2/ Официалната версия за срутената трета сграда (47 етажа от стомана) ? Ти чувал ли си я ? Там никакъв самолет не се е врязал, а тя рухва като съветската икономика по времето на Горбачов. Та, официалната версия е, че се запалили мебелите от офисите и по този начин се срутва цялата сграда. Запалени килими, маси и столове развиват толкова висока температура, че да разтопят стомана !? Ти сериозен ли си в момента ? Я ми посочи сграда, примерно в столицата, която рухва след пожар... ДО ОСНОВИ !

3/ Зададох ти въпрос за тъмният дим, който ти явно не разбра. Липсата на достатъчно въздух, кара огъня буквално да тлее. Т.е. няма как да се достигне изобщо висока температура без кислород. И тая теория тотално увисва...

4/ Изобщо няма да отварям темата за стотиците пожарникари и хилядите свидетели чули взривовете (понеже така се руши сграда в днешно време). Control demolition или взривяване на конструкции... 15 етажа падат върху други 80 етажа и се срутва цялата сграда !? Брех, мама му стара !
Ето и едно интересно четмо...
http://www.journalof911studies.com/arti ... Center.pdf

Баси мамата, това как прилича на атентата от 11-ти септември, а ?
Изображение

5/ И за финал... Първият, който смята, че врязъл се самолет, не може да срути въпросните сгради е... самият създател на сградата - инженер Джон Скилинг, който години преди инцидента е категоричен, че "сградата може да издържи авиационно гориво, запалено в нея".

6/ Изказване на част от пожарникарите... Мисля, че към 2500 градуса по целзий бяха достатъчни за да се разтопи желязо.
https://www.youtube.com/watch?v=nwgkA5rlwKI

Да бе не може я запали бензин у вас и гледай само . Не мога да разбера какви са тези глупави конспираций ???

Да цитирам нещо от туитъра:
"Ако се чудите дали в някоя дума да напишете "и" или "й", по-добре не я пишете. А най-добре не пишете нищо. Излезте, разходете се, пийте едно кафе. Що трябва да се мъчите с писане? "

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 май 2022 20:39

paceto написа:А, разнасял пици човека, престижна работа. :)

Дай да питаме хората с бизнес тук дали живота им е черен и дали ще ти разправят смешни неща. :) То и аз съм чувал лоши неща за Англия и Испания от берачите на ягоди, домати и всякаква такава трудова работа и в каква мизерия живеят докато са там, ама после като се приберат у нас и си щракат с пръсти от спечеленото и стават голямата работа за кратък период. :)

На мен пък винаги ми е било смешно като някой почне да се оплаква, че еди къде си го гледали от високо, били надменни и етк глупости за дадена държава. Как пък аз не съм се чувствал така никъде? Същата работа... Живееш и изглеждаш като прошляк, отнасят се с теб по този начин, виждаш такива неща и тн
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: !

Мнениеот bubka » 19 май 2022 20:41

23LBJ написа:
П.С.
Между другото, който мой познат се върне от там, казва, че по-прост народ нямало на света... Един имам, дето в момента е в Германия, беше там, беше и в Австралия. Разнасяше пици в Чикаго (мисля), кви неща ми е разказвал, пръскал съм се да се хиля.
Това за "простия народ", преди време го беше казал и един таксиджия, дето ме закара до автогарата в Русе. Бил там няколко години на гурбет. Ставаше дума за битката Байдън - Тръмп.

Между другото винаги се ядосвам на статии от типа "западното общество мисли по даден въпрос така, а българското по същия въпрос иначе, значи ние сме тъпите". Последно статия от този тип беше едно изследване, според което българите в най-голям процент смятат, че НАТО има вина за този конфликт и разбира се дежурните коментари от истинските тъпунгери как сме били еди какви си и така нататък. Само да напомня, че 50% от англичаните при гласуването за Брекзит не знаеха какво е ЕС, че Англия е част от този съюз и изобщо за какво гласуват на реферндума. Французите например са стотици пъти по-запознати какво става в колониите им в Африка, в сравнение с това що е то Русия, що е то Украйна, да не говорим за БГ или около нас и т.н. много примери. Същoто е и със САЩ, където обществото има много по-различна представа(или изобщо няма такава) за Европа, Русия и Балканите като цяло, за да е някаква база за сравнение тяхното обществено мнение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”