Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Тема за политика - България
Та, да се върнем към основния въпрос. Защо русия има 115 човека дипломатически корпус (шпиони) в България, а сумарно САЩ, Франция, ВБ и Германия нямат толкова ? После квичат някои хора каква колония сме били. Ами докато Газпром, Лукойл и подобни си развяват коня у нас, не плащат данъци и си правят каквото си искат, то значи не сме мръднали толкова в друга посока след 1989г., макар формално да се водим членове на НАТО и ЕС (на хартия).
El_Capitan_Puyol написа:2008г. още Буш беше президент, когато беше нападната Грузия (макар и в края на мандата си).
Принципно W нямаше какво да прави, а и не трябваше. Два месеца преди президентските избори и при световна икономическа криза. В момента не ми се търси, но Маккейн много добре беше обяснил какво трябва да се прави в международен план и как политиката на парен чук действа и винаги е действала, стига да го въртиш достатъчно решително.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
THE G.A.M.E написа:Естествено, че шефа е знаел... И Радев, и от агентурата ни, че и Янев от преди това.bubka написа:Абе, Игра. То за тая война се знае от години. Изгледай видеата на проф. Иво Христов още 2017-та, 2018-та.
Просто нема емоджита и нямаше как да предам сарказма си. :)
Това, което имам на предвид е, че всичките изброени от рано са решили да обслужват руският ( на "Газпром" ) интерес, вместо нашият.
Това е вярно. Сегашните пък ще обслужват друг интерес пак за наша(още по-дебела) сметка. За това ти и казвам, че просперитетът на България не е функция на унищожение или падане на определени външни сили (въпреки, че наистина има голямо значение в какво състояние са и до къде и колко силна е зоната им на влияние върху други страни), а зависи почти изцяло от наше си, патриотично, изцяло с мисъл за просперитета на страната управление, което трябва да си култивираме с времето и съответно примерът с Унгария.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Groucho написа:Части от "Младост 1" и "Света Троица" без топла вода за 2 месеца
https://www.dnes.bg/sofia/2022/05/03/ch ... eca.528892
Европейска столица, ей!!!
Но да бъдем положителни: можеха да бъдат 3 месеците
Па да си купят бойлери, като простолюдието тия столичани. :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Попаднах на нещо култово :D
"Оказа се, че в над 1300-годишна държава, няма регистрирана международно призната порода планинско куче. Комунистите, като ги хапят кучетата, ги трепят. И няма останали. Обикалял съм, молил съм се, но възстановихме породата Българско овчарско куче. И давахме, за да я популяризираме. Като дойде Путин, тогава беше премиер, пита ме за кученцата и казах да ги донесат да ги види", разказа Борисов. Йорго направо се хвърлил в краката на Путин, било като любов от пръв поглед.
"И той го взе. Но минаха 2-3 дни, та му се обадих: Да не вземете да го разпорите да му търсите чипове, подслушватели, то е душичка златна", му казах. Страхотна порода, гордея се, календарите на ГЕРБ са с него. Христо Иванов и Мирчев мачка не са отгледали, ще ми се подиграват. Най-големите лидери в Европа се снимат с кучетата си - това е символ на нацията. В арабския свят – на Първанов му подариха кон", продължи с откровенията Борисов.
Леевски, оле

Човекът е на възраст, в която акълът се губи
Ако наистина имаме тръба, която може да доставя 30 млр. азерски газ, можем да дръпнем част от производството на Западна Европа в България.
Ако наистина имаме тръба, която може да доставя 30 млр. азерски газ, можем да дръпнем част от производството на Западна Европа в България.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
pomiqrat написа:Човекът е на възраст, в която акълът се губи
Нали първоначално бяха само 7 мрд? Сега 30 после 100 хахаха... Нямам думи как се лъже в България. Ние сме уникални . Няма друг народ като нас .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Азерският газ от Гърция ще носи до 3 млрд, а може да се разшири до 5 млрд.
Не знам къде сте чели за 30.
Не знам къде сте чели за 30.
Генералисимо каратисимо каза 30 млрд.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Кво се подигравате, Бойко както винаги е прав. Путин да е слушал...