Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

emerson0leao

Re: Тема за политика - България

Мнениеот emerson0leao » 16 апр 2022 19:58

Бате Бойко се връща на власт и всичко се нормализира. Казах !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 апр 2022 20:03

Мразя да се повтарям, ама докато не се премахнат партиите и всеки депутат не застава с лицето си ( вместо да се крие зад партийното ръководство - "еми те така казаха да гласуваме" ) ... Зад гласуванията и идеите си, ще ставаме свидетели на партийни-корпоративни боричкания.
По лошото, България става жертва на тези гнусни междуличностни и между-мафиотски крамоли.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 апр 2022 22:28

Някой се беше напрегнал какво ще стане с ядреното гориво на АЕЦ Козлодуй, което , според същия тоя колега се внасяло само от РоZZия, трябвало било да се сменя към края на годината. Един симпатяга-експерт би трябвало да го е успокоил по-рано днес (по Първа програма, колега).
Ядрено гориво има за още около 3 годинки. Симпатягата обаче зададе завоалирано един въпрос - Що нямаме нещо като конкуренция и пазарно изборче при вноса на ново и преработката на отработено ядрено гориво? И що все от РоZZия внясаме и що все РоZZия се занимава със старото гориво?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 апр 2022 01:39

THE G.A.M.E написа:След последните три страници ще Ви замолЪ, отново да ми обясните предимствата и ползата от настоящата Партийна Система ? :)

Щото по-добра не е измислена. Нещо подобно бе казал един българомразец и военнопрестъпник.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 17 апр 2022 08:45

NOMER14 написа:
THE G.A.M.E написа:След последните три страници ще Ви замолЪ, отново да ми обясните предимствата и ползата от настоящата Партийна Система ? :)

Щото по-добра не е измислена. Нещо подобно бе казал един българомразец и военнопрестъпник.

По-скоро онзи, който нарече Сталин "велик", подарявайки му меч... А Смити вие на умряло, че САЩ били спечелили войната, а не СССР...
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 апр 2022 10:11

TristaNNN написа:Някой се беше напрегнал какво ще стане с ядреното гориво на АЕЦ Козлодуй, което , според същия тоя колега се внасяло само от РоZZия, трябвало било да се сменя към края на годината. Един симпатяга-експерт би трябвало да го е успокоил по-рано днес (по Първа програма, колега).
Ядрено гориво има за още около 3 годинки. Симпатягата обаче зададе завоалирано един въпрос - Що нямаме нещо като конкуренция и пазарно изборче при вноса на ново и преработката на отработено ядрено гориво? И що все от РоZZия внясаме и що все РоZZия се занимава със старото гориво?

Ами, нека го вземе братския американски народ ... ама на тройна цена, но ще я платиме, нали е демократична - тройна, но демократична.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 апр 2022 11:54

Ивайло Захариев станал учител по актьорско майсторство. Главния герой от Под прикритие...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: !

Мнениеот Thsmith » 17 апр 2022 13:32

Drunken_Master написа:
NOMER14 написа:

По-скоро онзи, който нарече Сталин "велик", подарявайки му меч... А Смити вие на умряло, че САЩ били спечелили войната, а не СССР...

Изобщо не вия, споделям обективните факти за това, че саксонците два пъти спасяват Съветския изверг от Пруските шутове и от заличаване. И то за период само около 20-30 години.

Между другото, вчера ми направи впечатление един надпис на гръцка църква. Рядко се заглеждам по такива неща, но някак го фокусирах с периферното зрение. 200 години Гръцка Независимост, 1821-2021 г. Деа... и тези не са разбрали, че са били роби и са се освобождавали от робство, а не са се борили за независимост. Чудна работа, хубаво че тук има толкова хора, които са компетентни да обяснят на всички как видиш ли са били роби.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 апр 2022 14:35

pomiqrat написа:Ивайло Захариев станал учител по актьорско майсторство. Главния герой от Под прикритие...

Ем идеален е, кво. Ако от учениците му се очаква да играят предимно дървета.

Въпреки че то тия големите ни "звезди" като ги е учил Стефан Данаилов та какво, да не са някакви страшни актьори?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 апр 2022 14:38

NOMER14 написа:Щото по-добра не е измислена. Нещо подобно бе казал един българомразец и военнопрестъпник.
Значи, ще продължаваме да се "радваме на това по-добро".
THE G.A.M.E написа:Мразя да се повтарям, ама докато не се премахнат партиите и всеки депутат не застава с лицето си ( вместо да се крие зад партийното ръководство - "еми те така казаха да гласуваме" ) ... Зад гласуванията и идеите си, ще ставаме свидетели на партийни-корпоративни боричкания.
По лошото, България става жертва на тези гнусни междуличностни и между-мафиотски крамоли.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”