Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Red_Neck » 01 мар 2022 12:09

delqnski47 написа:Всеки, който е адекватен, е на същото мнение .

Абе не е баш така ...
Принципно, всяка независима държави би следвало да има възможност да си избира съдбата.
В Украйна никога няма да има сигурност и стабилност, докато не влезе в един от двата военни съюза НАТО или ОДКС. Няма ли сигурност, няма и добър инвестиционен климат, т.е. икономическото развитие ще е бавно. С такъв съсед, няма как да стоиш между двата стола дълго време и да очакваш добри дни.
Споразумението от Будашеща 1994 при разпада на ОНД и доброволното предаването на целия ядрен арсенал от Украйна на Русия уж трябваше да гарантира географската цялост и ненамеса във вътрешните работи на Украйна, а какво стана? Всичко беше ОК, докато Украйна имаше послушен проруски президент.
2014 Янукович блокира споразумението за асоцииране към ЕС, хората го изгониха, той избяга в Русия и се започна ... Крим, ... Донбас, а сега и циничното нахлуване в територията на Украйна.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 мар 2022 12:15

Red_Neck написа:

Абе не е баш така ...
Принципно, всяка независима държави би следвало да има възможност да си избира съдбата.
В Украйна никога няма да има сигурност и стабилност, докато не влезе в един от двата военни съюза НАТО или ОДКС. Няма ли сигурност, няма и добър инвестиционен климат, т.е. икономическото развитие ще е бавно. С такъв съсед, няма как да стоиш между двата стола дълго време и да очакваш добри дни.
Споразумението от Будашеща 1994 при разпада на ОНД и доброволното предаването на целия ядрен арсенал от Украйна на Русия уж трябваше да гарантира географската цялост и ненамеса във вътрешните работи на Украйна, а какво стана? Всичко беше ОК, докато Украйна имаше послушен проруски президент.
2014 Янукович блокира споразумението за асоцииране към ЕС, хората го изгониха, той избяга в Русия и се започна ... Крим, ... Донбас, а сега и циничното нахлуване в територията на Украйна.

Така е . Всяка държава би следвало да има възможност да си избира съдбата. И заради това нашата позиция трябва да е ''Украйна да не е в НАТО'' . :roll: Аз война с хора, които си имат териториални претенции с друга държава, няма да водя . Който иска, да си води .
В момента имаме Правителство от тежки проевроатлантически подлоги . Не евроатлантически съюзници, а евроатлантически подлоги . Някои хора тук в тоя форум не правят разлика между двете, но аз правя . И ще се аргументирам . В момента, без да имаме какъвто и да е ангажимент като членка на НАТО, ще изпращаме оръжие на един от двата ни братски народа срещу другия, защото на Киро Гриндера така ще му кажат . И тук ''военните авантюристи'' аплодират косвената ни военна намеса с държава, която ни дели една ''локва'' разстояние . После като стане Варна военна зона , където дъртия педофил от САЩ и останалите си наредят войските, ще ви питам авантюристчетата колко ще сте доволни .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 01 мар 2022 12:26

Groucho написа:Не знам, човек, за мен има шанс ръководителите на САЩ и Русия да работят координирано и в съгласие за това да се случи тая война. САЩ продължават да си купуват петрол от Русия, ежедневно, за милиони долари.

Добре, според теб какво печелят руснаците от тази война ? Еваха им майката на икономиката, която и без това не е в цветущо състояние, Путин вече е сериозно неодобряван в собствената си страна, Европа изглежда ще се изолира изцяло от Русия и ще сгъсти още повече отношенията с щатите...Руснаците за награда ще получат една Украйна, която ще е изцяло разрушена, с народ, който ще се мъчи да емигрира, в която и да е страна от ЕС, а тези, които ще останат винаги ще помнят новите си господари като окупатори :roll:
От друга страна сега НАТО ще се въоражи до зъби, германците заделят огромен бюджет, нищо чудно и други държави да го направят, доколкото ми е известно дронове, самолети, оръжия се купуват предимно от щатски фирми....с нашите данъци, йей.

Иначе - да, най-лесно щеше да е ония дъртофелник да звънне един телефон на Путин и да му каже: " Украйна няма да влезне в НАТО, гарантираме го, спрете войната" ама кой го ебе за украинския народ.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 мар 2022 12:30

delqnski47 написа:
Red_Neck написа:

Абе не е баш така ...

Аз война с хора, които си имат териториални претенции с друга държава, няма да водя . Който иска, да си води .

В момента имаме Правителство от тежки проевроатлантически подлоги . Не евроатлантически съюзници, а евроатлантически подлоги . Някои хора тук в тоя форум не правят разлика между двете, но аз правя . И ще се аргументирам . В момента, без да имаме какъвто и да е ангажимент като членка на НАТО, ще изпращаме оръжие на един от двата ни братски народа срещу другия, защото на Киро Гриндера така ще му кажат .

Аз братски народи нямам, който има да се оправя. Ти ако се припознаваш във Ватници...

Аз съм твърд противник на това правителство, но най голямата подлога, подчертавам подлога, която не защитаваше интереса на България и съюзниците й, а повтаряше версията на бандита беше изгонена с шутове в лицето на Янев.
И да, този който седи на два стола и се опитва да е добре с всички, обикновено пада на земята и не може да разчита на помощ от никого.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 мар 2022 12:38

daduradam написа:Добре, според теб какво печелят руснаците от тази война ? Еваха им майката на икономиката, която и без това не е в цветущо състояние, Путин вече е сериозно неодобряван в собствената си страна, Европа изглежда ще се изолира изцяло от Русия и ще сгъсти още повече отношенията с щатите...Руснаците за награда ще получат една Украйна, която ще е изцяло разрушена, с народ, който ще се мъчи да емигрира, в която и да е страна от ЕС, а тези, които ще останат винаги ще помнят новите си господари като окупатори :roll:

Дори само Източна Украйна и черноморието до Одеса не е малка награда. Колко от народа ще се мъчи да емигрира - ще видим. Всеки ще си увеличи контрола над своя лагер. САЩ ще плашат своите подопечни страни с Русия и Китай, ако Китай подкрепи Русия, а Русия и Китай ще плашат своите със САЩ. Говорим за дълго разделение, десетилетия...

Каква ще е икономиката - Бог знае.
САЩ, Западна Европа, Канада и Австралия не са целият свят. Бразилия, Индия са много сериозни страни, които много бързо може да спрат да осъждат руснаците. Доколкото аз знам индийците са с положителни чувства към Русия. Като човешки потенциал Запада не може да се мери с Индия и Китай взети заедно.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 мар 2022 12:42

Делянски, стига си вярвал на глупости .... ;)
Нашите рейнджъри ходеха голи и боси в Ирак, екипирани от кварталното левче, .... оръжие ще пращаме :)

.... виж, ако руското малцинство в черноморските ни градове изреве и се почувства "застрашено", тогава може да стане деликатно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 мар 2022 12:45

boabbb написа:
Warped написа:Иначе тука сме в България и още има няква свобода на словото, не сме в Русия.
И осъждаме всяка война.
Тия опорки дето ги спускат от руската проганда много олекват

Що ви спряха руската телевизия :?: Или и свободата на словото също е според случая ? Типично по американски, ако ние правиме мизерии е грешка, а другите ако правят мизерии вече са военни престъпления. Имаше едно интервю на Тръмп и журналиста му вика "Ама Путин е убиец, нали" и Тръмп му вика " Има доста убийци наоколо, ние вляхоме и в Ирак" , а журналиста вика "Ама, това беше грешка", а Тръмп "Да, грешка беше, ама умряха много хора" ...

Има още 4 които не са спрени....
Другото долу са ти твой впечатление.
Ама като си фен на Бойко друго няма кво да кажа.
Аз съм за мир, защото войната е нещо лошо.
А Киро каза , че няма да праща самолети и оръжие.

Когато Киро излезе, че е излъгал тогава.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 мар 2022 12:45

Индия- само заставаш от правилната страна в конфликта им с Пакистан!
Бразилия, там вече беше голямата изненада за мен ако е вярно това че Болсонаро е
казал че никакви иконом. санкции за Русия не може да си позволи, и като цяло е съгласен
с Донецк и Луганск независими. Единствено войната не го кефела. Не знам дали му е такава позицията
но е доста изненадваща защото ако не бъркам май беше силно подкрепян от САЩ по едно време.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 мар 2022 12:47

Red_Neck написа:Делянски, стига си вярвал на глупости .... ;)
Нашите рейнджъри ходеха голи и боси в Ирак, екипирани от кварталното левче, .... оръжие ще пращаме :)

.... виж, ако руското малцинство в черноморските ни градове изреве и се почувства "застрашено", тогава може да стане деликатно.

Делянски е яко в пропагандата.
Надявам се няма предвид мене с думите че съм подлога, и цитирам американска проганда защото не е вярно.
Много ясно, че тва за радиацията и за вакумната бомба са пропагандни материали и за тва не съм ги и писал тука.
Както по руски телевизии се върти, че Русия не бомбардира никъде в Украйна
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 01 мар 2022 12:49

Groucho написа:
daduradam написа:Добре, според теб какво печелят руснаците от тази война ? Еваха им майката на икономиката, която и без това не е в цветущо състояние, Путин вече е сериозно неодобряван в собствената си страна, Европа изглежда ще се изолира изцяло от Русия и ще сгъсти още повече отношенията с щатите...Руснаците за награда ще получат една Украйна, която ще е изцяло разрушена, с народ, който ще се мъчи да емигрира, в която и да е страна от ЕС, а тези, които ще останат винаги ще помнят новите си господари като окупатори :roll:

Дори само Източна Украйна и черноморието до Одеса не е малка награда. Колко от народа ще се мъчи да емигрира - ще видим. Всеки ще си увеличи контрола над своя лагер. САЩ ще плашат своите подопечни страни с Русия и Китай, ако Китай подкрепи Русия, а Русия и Китай ще плашат своите със САЩ. Говорим за дълго разделение, десетилетия...

Каква ще е икономиката - Бог знае.
САЩ, Западна Европа, Канада и Австралия не са целият свят. Бразилия, Индия са много сериозни страни, които много бързо може да спрат да осъждат руснаците. Доколкото аз знам индийците са с положителни чувства към Русия. Като човешки потенциал Запада не може да се мери с Индия и Китай взети заедно.

То хубаво ги чертаеш тези неща, ама Китай и Индия не се дишат изобщо и дори се стрелят от време на време по някои райони с групички т.е. Китай ако застане до Русия, то Индия няма да влезе в този съюз и обратното ако Индия застане по някаква причина с Русия, то Китай ще тръгне в другата посока. Не виждам пък защо Бразилия трябва да застава на страната на Русия, която е чак от другият край на света, защото изобщо не е далеч от САЩ и не вярвам да искат враг под носът си. Има много страни от Латинска Америка, които не биха влезли в съюз с Русия.

Върни се в “Свободна зона”