Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот bubka » 24 ное 2021 22:28

Dust написа:
kubik написа:Германия и Холандия с 75% ваксинирани - заболелите и смъртните случай са се увелилчили през последната седмица. За Германия се коментира, че има и други случай, които не са диагностицирани и така смъртноста е още по голяма от официалната.

Тука във България намаляват :?

Германия процентът ваксинирани е около 68, държава с население от 83 милиона жители. Приемам, че около 15 милиона са лица до 18 години и тях ще ги извадя. Значи около 68 милиона са пълнолетните и от тях едно 20 000 000 не са все още ваксинирани. Това е доста сериозен брой хора за да генерират една поредна вълна.

А замислял ли си се, че при голям процент ваксинирани около теб, шансът да срещнеш, чисто физически, лице в лице друг неваксиниран рязко намалява. Даден човек в ежедневието си, на работно място и т.н може да се случи да общува само с ваксинирани, чисто теоретично. Тогава по какъв начин се генерира "вълна на неваксинираните", която при малък процент такива, дава в пъти по-голям брой заболели, в сравнение с вълни, когато неваксинираните са били 100%?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 ное 2021 22:39

Изведнъж Германия стана 103 млн. Нормално за човек, за когото 5 мин. са 2, уйне, уйне...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 ное 2021 22:41

За неваксинираните всички вече разбрахме, че са шит, утайката на цивилизацията и спъват колонизирането на Марс. За ваксинираните дето постъпват в болница и умиращите не ми е ясно. Не са малки процентите, гледам с тях се борави.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 ное 2021 22:59

Dust написа:Германия е 83 милиона.
Хипотетично приемам, че жителите под 18 годишна възраст са около 15 милиона.
Колко остават пълнолетните?
68% са напълно ваксинирани.
Колко жители остават неваксинирани

Пак ти повтарям, вече за последно. 68% от 83 милиона са 56,5 милиона. Пише, че са ваксинирани 68% от населението. Никъде не пише - от пълнолетното население.
Изяснихме ли го тоя въпрос вече?
А сега кажи как при почти 70% ваксинирани, което трябваше да доведе до стаден имунитет, стадото чупи миналогодишния рекорд по заразени при 0% ваксинирани??
Кажи и за Гибралтар какви теории имаш, за Африка и т.н.
Който разсъждава логично, лесно ще си направи изводите. Който гледа телевизия става част от стадото и отива да се жигоса за трети път, защото овчаря така е казал и е насъскал кучетата да лаят по овцете дето още се размотават по ливадата.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 ное 2021 23:05

Явно и показателно е, че се пише по инерция.
От кога се прилага масова ваксинация на лица под 18г. ще се радвам да прочета официален източник.

vvesse, спри се, хептен дълбаеш. След като са ваксинирани 58 милиона по твоята аритметика, колко остават неваксинираните?
83-56,5 = 26,5 милиона
Хйаде сега се прочети отново какви си дрънкал

Относно ваксинирането вече си споделих мението и ако не си го прочел се чудя въобще за какво водя дискусия
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 25 ное 2021 00:23

Dust написа:vvesse, спри се, хептен дълбаеш. След като са ваксинирани 58 милиона по твоята аритметика, колко остават неваксинираните?
83-56,5 = 26,5 милиона
Хйаде сега се прочети отново какви си дрънкал

Dust написа:Германия процентът ваксинирани е около 68, държава с население от 83 милиона жители. Приемам, че около 15 милиона са лица до 18 години и тях ще ги извадя . Значи около 68 милиона са пълнолетните и от тях едно 20 000 000 не са все още ваксинирани. Това е доста сериозен брой хора за да генерират една поредна вълна.

Прочети ти какви си ги дрънкал.
Но да оставим математиката, видно е че шикалкавиш. Все още избягваш да коментираш останалите факти, като се обосноваваш с мнението ти, което не знам какво е, но ако съдя по това което си написал е абсолютно погрешно и повлияно от телевизора.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

KoBuД

Мнениеот Drunken_Master » 25 ное 2021 11:33

Аз сериозно искам да попитам всички паникьори като цесекарчето с аватар на Херкулес, Дияна Любенова, водещата от бТВ е ваксинирана цели три пъти и преди няколко седмици пак беше с коВид ? Я ми кажете, каква е ползата изобщо от тези ваксини, понеже от година и половина само ни надувате главате...
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... us-1147831
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 ное 2021 12:31

1. За да не се заразиш
2. За да не го прекараш тежко
3. За да не влезеш в болница
4. За да не умреш
5. Така казват

На мен не ми е ясно защо не излязат микробиолозите да ни разкажат за вируса и ваксините, а само някакви професори, лекари и математици ни говорят за него, като са го виждали само на картинка.

Щом и на дойчето им е странно.

https://m.dw.com/bg/%D0%B7%D0%B0%D1%89% ... a-59918059
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 ное 2021 12:35

pomiqrat написа:1. За да не се заразиш
2. За да не го прекараш тежко
3. За да не влезеш в болница
4. За да не умреш
5. Така казват

На мен не ми е ясно защо не излязат микробиолозите да ни разкажат за вируса и ваксините, а само някакви професори, лекари и математици ни говорят за него, като са го виждали само на картинка.

Щом и на дойчето им е странно.

https://m.dw.com/bg/%D0%B7%D0%B0%D1%89% ... a-59918059

Те излизат, ма не ги дават по правилните телевизии. ;)

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 25 ное 2021 13:42

Досега беше само „конспирации“, но вече напълно официално първата фашистка държава вече е факт.
https://www.facebook.com/skalata.kiro.7 ... 3861158945
До към март-април '22 предполагам ще е и в целия ЕС
To be continued...

Върни се в “Свободна зона”