Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 18 авг 2021 02:03

Странно ми е, че цитираш мен и отговаряш привидно на мен, а се обръщаш към някой друг. Това да не е някакъв личностен проблем? :lol:

Оправдават се тези, които чувстват някаква вина. Ако смяташ Pax Romana за нещо различно от цивилизоване на общества и народи, аз какво мога да направя? Същото е и с теорията и идеята на Теди, а Пакс каквото там измисли със съвецки ботуш няма как да съществува. Може да го сравниш с набезите на варварите над Рим и нищо повече. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Martin_K

Мнениеот Martin_K » 18 авг 2021 11:03

Thsmith написа:Странно ми е, че цитираш мен и отговаряш привидно на мен, а се обръщаш към някой друг. Това да не е някакъв личностен проблем? :lol:

Оправдават се тези, които чувстват някаква вина. Ако смяташ Pax Romana за нещо различно от цивилизоване на общества и народи, аз какво мога да направя? Същото е и с теорията и идеята на Теди, а Пакс каквото там измисли със съвецки ботуш няма как да съществува. Може да го сравниш с набезите на варварите над Рим и нищо повече. :lol:

Личностният проблем си е чисто твой, Кузнечкин, и сам ще си му береш гайлето. Аз поне досега не бях срещал такъв, който да твърди колко му е кеф, когато го налагат по главата с голямата лопата, каквото преди време направи с теб Шмаротцера (всички се смяхме). Че и си искаше още – пак добре, че оня излезе милостив (от друга категория си беше, длъжни сме да му го признаем, тук интелектуалци като него почти не се срещат). При тази твоя явна склонност към мазохизъм направо да се запита човек на пачаври от какъв точно пол и за какви действия си плащаш. Да не се окаже, че с единия крак си стъпил на другия бряг? :) Нищо де, и така да е, поне ще си в тон с новите демократични тенденции, толкова демократично натрапвани ни от световния демократичен център.
[offtopic]Всички сме чели как дългото пребиваване в англоезични пансиони дава трайно отражение върху психиката, но чак до такава степен не бях очаквал. Дори не искам да си представям на какви унижения си бил подлаган, за да стигнеш до сегашното си състояние. Разбирам те и ти съчувствам, но няма как да ти помогна по друг начин, освен да те насоча към общественото здравеопазване. Разправят, че благодарение на дългогодишните реформи нивото му напоследък рязко се е повишило.[/offtopic]

А това, което няма как да оправдаеш (затова и нямаш никакво желание, а вероятно и възможности да се опиташ да го правиш), отдавна се е превърнало в основен проблем за целия свят. И логично светът сам постепенно си изработва механизми за противодействие. Накратко казано, получава се като при толкова популярното махало – колкото повече се престараваш да го огъваш, толкова по-силен ритник в задника получаваш като отговор.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 авг 2021 13:42

Притеснен съм

Боб Дилън е обвинен в сексуално насилие над 12 годишно момиче. В делото срещу музиканта се твърди, че през 1965 година Дилън е прелъстил малолетното момиче, дал ѝ алкохол и наркотици, след което многократно се възползвал сексуално от нея.

Сега 68 годишната жена споделя, че случилото се я е оставило с тежка емоционална травма и иска неуточнено обезщетение и съдебен процес.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 авг 2021 14:06

И как би се доказало това в съд?

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Прилича на новина от пенсионерски вестник, дето сяда някой пенсионер и се чуди за кой да напише някаква новина?

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 авг 2021 14:33

Свидетели, видеоматериал евентуално... Има как, ако не е само дума срещу дума.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 авг 2021 15:22

Ще се надяват да е имало и други 12-годишни на партито, защото 20-годишните вероятно са починали или с деменция. Предимството на 65-та е липсата на камери.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 авг 2021 17:24

Martin_K написа:
Thsmith написа:Странно ми е, че цитираш мен и отговаряш привидно на мен, а се обръщаш към някой друг. Това да не е някакъв личностен проблем? :lol:

Личностният проблем си е чисто твой, Кузнечкин, и сам ще си му береш гайлето. Аз поне досега не бях срещал такъв, който да твърди колко му е кеф, когато го налагат по главата с голямата лопата, каквото преди време направи с теб Шмаротцера (всички се смяхме). Че и си искаше още – пак добре, че оня излезе милостив (от друга категория си беше, длъжни сме да му го признаем, тук интелектуалци като него почти не се срещат). При тази твоя явна склонност към мазохизъм направо да се запита човек на пачаври от какъв точно пол и за какви действия си плащаш. Да не се окаже, че с единия крак си стъпил на другия бряг? :) Нищо де, и така да е, поне ще си в тон с новите демократични тенденции, толкова демократично натрапвани ни от световния демократичен център.
Всички сме чели как дългото пребиваване в англоезични пансиони дава трайно отражение върху психиката, но чак до такава степен не бях очаквал. Дори не искам да си представям на какви унижения си бил подлаган, за да стигнеш до сегашното си състояние. Разбирам те и ти съчувствам, но няма как да ти помогна по друг начин, освен да те насоча към общественото здравеопазване. Разправят, че благодарение на дългогодишните реформи нивото му напоследък рязко се е повишило.

А това, което няма как да оправдаеш (затова и нямаш никакво желание, а вероятно и възможности да се опиташ да го правиш), отдавна се е превърнало в основен проблем за целия свят. И логично светът сам постепенно си изработва механизми за противодействие. Накратко казано, получава се като при толкова популярното махало – колкото повече се престараваш да го огъваш, толкова по-силен ритник в задника получаваш като отговор.

Абе тук да не е заразно това проектиране за което се говореше до преди няколко дни? Имаш някакви проблеми и си мислиш, че другите хора ги имат. Цитираш мен, говориш с някой друг, споменаваш трети непознат герой, остава само Наполеон да включиш в разговора.
Също си въобразяваш някакви налагания с някой на когото съм се подигравал без да помня за какво дори. Иначе ако някой се смята за кандидат, аз нямам никакви проблеми продължа за каквато и да е тема, която ме засяга.
Що се отнася до запитванията ти, сори но няма как да ти помогна. Ако се интересуваш от други полове и извратености, питай някой друг.

Няма какво да оправдавам, знам че по трудно загряваш, но достатъчно ясно го обясних и предишния път. Оправдава се някой виновен, оправдава се нещо нередно. Аз никога не съм имал някакви скрупули да кажа нещата такива каквито ги мисля и не чувствам абсолютно никаква вина или причина да осъждам споменатите от теб неща.

* Що се отнася до махалото, ако тръгне да те ритва, просто го гръмваш. Надявам се, че до другата седмица ще успееш да загрееш играта на думи.

----

* Нека да обобщим само.

- Проблеми с унижение (не е учудващо)
- Халюцинация и бъркане на подигравката с теб или някого с "надвиване"
- Търсене на съчувствие
- Търсене на извратености и лица от същия пол (това също не е изненадващо за "червен")
- Проблем с услугите в общественото здравеопазване ( и тук нормално, все пак няма как да ползваш същото ниво услуги като частните)

-
п.с. Капитана ли си или друг Корки и майтапил ли съм се преди с теб или си нов образ? :roll:

Pichichi написа:И как би се доказало това в съд?

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Прилича на новина от пенсионерски вестник, дето сяда някой пенсионер и се чуди за кой да напише някаква новина?

Прави се някаква пародия, която носи само негативи на всички. Принципно само някой либерал може да измисли такава дивотия и да я позволява естествено. С Кавано беше супер жалко, хубаво беше само как реагира Чаеното парти, дори без някакъв опит за защита, а просто с пренебрежително отминаване.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 18 авг 2021 20:02

Гнусотия. Добре, че все още не сме ги стигнали.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 авг 2021 20:28

pomiqrat написа:Предимството на 65-та е липсата на камери.

Не е вярно това, има си аматьорски камери 65-та, 8 мм и 16 мм лента.
Боб Дилън е загазил, ако някой е снимал евентуалното му прегрешение и е съхранявал лентата като хората 55 години :lol:

Martin_K

Мнениеот Martin_K » 18 авг 2021 23:53

Thsmith написа:* Нека да обобщим само.

Кузнечкин, обобщаването явно не е твоя стихия, но продължавай да пробваш, лошо няма.
Народът правилно го е казал – бой и е..н не се признават, ти си ярко потвърждение. Виж, да си признаеш психическите отклонения не съм очаквал, тук е необходима намесата на медицинско лице, макар че за страничните наблюдатели диагнозата е ясна.
Пак се опитваш да минеш метър от основната тема на спора – дава ли нещо право (и ако да, какво е то) на САЩ да се държат като диваци и варвари (по сполучливия израз на един наш сънародник за едни други самозабравили се) навсякъде по света? Наистина, напоследък това, което успяват да направят, е единствено да влязат някъде, да нагадят и да си духнат под опашката, но въпросът е принципен.
Няма как да прескочим и пряко свързаната тема какво оставят след бягството си, защото за десетина години успяха да разрушат сума ти светски общества и да докарат на тяхно място фанатизирани орки – и в Северна Африка, и в Близкия изнок, и в Украйна, а ако не бяха руснаците, в Сирия щеше да властва създадената от САЩ ИДИЛ. Бежанската криза пък си е не просто следствие от тези им действия, а и директна диверсия за съсипване на Европа.
Всичко това са следствия от главното - откъде-накъде някой ще си присвоява правото да обявява целия свят за зона на своите интереси и да раздава правосъдие по цял свят. Ако е защото има най-големи бомби, то на силата винаги може да се противопостави и дори е неизбежно рано или късно да се противопостави друга сила. Ако ще е защото някой си президент на САЩ е сметнал това за правилно и си го е записал като умна мисъл в тетрадката, то същото правят и мюсюлманите, при тях записът дори е малко по-стар. А ако е заради измамното усещане на расово или национално превъзходство, освен към наскоро споменатия трибунал, можеш да се обърнеш и към Конгреса и да им обясниш как някои са втори сорт хора или пък изобщо не са хора – точно сега такива теми са много популярни за обсъждане отвъд океана.
Може да си любител на старите каубойски филми, при които всеки проблем се решава с рязко вадене на колта и куршум, но реалностите отдавна са други и дори на сенилния Байден понякога му просветва при кого трябва да ходи на крака, за да се моли за подкрепа.

Колкото до постоянните разкрития за педофилия, елгебетия, зоофилия, некрофилия и всякакви подобни филии и извращения – нищо, идващо от онзи район, не би могло да ме учуди, там това си е ежедневие, плавно преминаващо в норма.

Върни се в “Свободна зона”