Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
„Ще кажа една история, защото Иван Костов го уважавам. Бяхме веднъж със Слави Трифонов на кино и срещнахме Костов със съпругата му в киното. Здрависа се с мен. Слави му подаде ръка, а той си прибра ръката в джоба. Партията на Костов днес подкрепя партията на Слави”, заяви Борисов.
Никой в европа не гласува с машини, но ние се бутаме да сме прозрачни, като Венецуела

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Никой в европа не гласува с машини, но ние се бутаме да сме прозрачни, като Венецуела![]()
Такова животно нема ...
Ако сме достатъчно умни трябва да забравим за хартията.
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
-
А ива Митева с какво е безупречна? С 20-тте години писане на закони, които не харесва или с безупречното й изразяване? Как става тоя номер да завършиш и да започнеш работа в Министерството на правосъдието и две години по-късно да си експерт по законодателната дейност? Дядо Владика или секс?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
fullmoon написа:Warped написа:Никой в европа не гласува с машини, но ние се бутаме да сме прозрачни, като Венецуела![]()
Такова животно нема ...
Ако сме достатъчно умни трябва да забравим за хартията.
Помощ
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа: Дядо Владика или секс?
Не ми изглежда да е много секси : )

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
-
Поизхвърлили са се за председателката, но за тая Безуханова аз лично нищо не бях чувал.
Не-лоша финансова и полит. кариера, добре е, че е била и учила в "бели страни".
Обаче не е ясно кой ще я предложи.
Ако не е С.Т. няма кой.

Не-лоша финансова и полит. кариера, добре е, че е била и учила в "бели страни".
Обаче не е ясно кой ще я предложи.
Ако не е С.Т. няма кой.
Репресията на чалгаря славчо започна: https://afera.bg/парламента-отказва-да-акредитира-аф/
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
pomiqrat написа:А ива Митева с какво е безупречна? С 20-тте години писане на закони, които не харесва или с безупречното й изразяване? Как става тоя номер да завършиш и да започнеш работа в Министерството на правосъдието и две години по-късно да си експерт по законодателната дейност? Дядо Владика или секс?
В сравнение с калинките на герб, и Айшето от маалата ще изглежда като Нобелов лауреат. Иначе при добро желание, напрактика няма човек, на който да не могат да се намерят кусури.
[offtopic]
[/offtopic]