Здравейте,
Отдавна следя форума и се каня да напиша някой ред. Аз също съм с лимити, т.е. от тези изкарали по някой лев.
1X Bet са единствените, които не са ми изплатили изкараното. Бях депозирал преди 2-3 г. някъде 50лв. там и на 600 и нещо, се опитах да си ги дръпна, верифицирах каквото искаха, но въпреки това получих мейл, с който ми казваха, че ми задържат парите, затварят акаунта и не искат да ме виждат повече. След цял ден кореспонденция ми върнаха поне депозита. След този си негативен опит с тях, не се занимавам с нелицензирани у нас букита и съвета ми е никой да не го прави!
Когато аз си направих акаунт в палмса, още някъде след появяването им, не са ме размотавали с верификацията, но за ситуацуята сега от приятели знам това, което и други споделят тук - верифицират веднъж, после ти връщат парите при опит за теглене, искат още проверки....
Тогава ме лимитираха на около 3-я месец, след залог от 20лв. на доста по-висок от пазарното коеф. на тенис мач. По онова време не беше рядкост да се намерят добри (арбитражни) коеф на тенис мачове. Сега не знам как е и дали са си подобрили системата за предлагане на коеф., но при положение, че те режат много бързо, какъв е смисъла човек да ги следи и търси такива арбитражи...
Чудя се от къде тези печелят, за да дават пари за толкова мощни реклами напоследък? Ако искат само залагащи на колонки, то човек като слага колонка е за дребни пари. Големите пари се залагат на сингли или се лъжа?
Струва ми се малоумно да дават пари за реклама, начални бонуси, разходи за персонал, който да администрира новите играчи и после идва някой, превърта бонуса, изкарва няколко стотака (за всяко буки това трябва да са дребни пари) и те го лимитират. Ако масово залозите са на някакви селски мачове, без голяма ликвидност на пазара -лимита е донякъде оправдан. Но ако се залага на големи мачове си мисля, че за букито (ако добре си пресмята коефициентите, които предлага) колкото повече залози има и са разпределени по отделните възможни изходи, толкова по-добре...
Също винаги съм си мислел, че големите печалби на букитата идват от играчи в лоша форма. Загуби Xлв., сложи на лайв 2* X лв за избиване на загубата, после n*X лв и така издумка цяло състояние. И ако такъв тип играч си го резнал в началото, след някаква малка печалба, без да знаеш дали е плод на късмет и как играча реагира при загуби... Затова не мога да разбера такива като палмса с тяхната за мен глупава политика и как печелят, но явно става...
Интересно ми е дали някой е разсъждавал по тези въпроси, да сподели мнение

Поздрави