Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Eminem » 13 мар 2021 16:28

Това е шега, нали ? Боже мой.......Още малко и ще е престъпление да си бял, а тази дума и всички подобни ще бъдат заличени.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 мар 2021 16:33

Тря'а веднага да се забранят зимните спортове, че са расистки. :?
Как може 98 % от тях да се практикуват от бели ? :roll:
Веднага да се въведат "черни квоти", и белите да нямат право да са по бързи или добри от черните ! 8-)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 мар 2021 21:48

И е крайно време да се обяви война на снега! Бахти расиста е! Трябва да вали черен сняг, к*р за расиста, който го е направил бял! Това си е чиста подигравка с небелите!

Потребителски аватар
efc27
Контакти:

Мнениеот efc27 » 13 мар 2021 22:15

Eminem написа:И е крайно време да се обяви война на снега! Бахти расиста е! Трябва да вали черен сняг, к*р за расиста, който го е направил бял! Това си е чиста подигравка с небелите!

Първо война на сапуните "Dove", че и те станаха сексисти и расисти 8-)
https://www.nytimes.com/2021/03/09/busi ... eauty.html

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 мар 2021 21:59

И тях ще прегазим.
Арсенал обаче са големи тролове. Сложили големи транспаранти на стадиона си - "Black lives matter" С БЕЛИ букви.
хахаххахаха как тънко се гаврят с движението... :lol: :lol:
Веднага комисията на висшата лига да се събере и да изхвърли Арсенал от Англия!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 мар 2021 22:07

В раздела на ШЛ обявих, че заради мятането на ръце на футболисти, които имат дълги такива, са променили последните правила във футбола за игра с ръка и затова предпочитам да гледам ски. Обявиха ме за расист.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 26 мар 2021 03:33

Бай Джо добре започва пресконференциите. Преди 120 години бил влязъл в Сената :lol: При първите стъпки в залата аха да тръгне да тича, за да покаже добра форма, ама се освести навреме :lol:

То всъщност не е и за смях. Човекът просто е много дърт, не е хуманно това, което му причиниха съмишлениците му, като го издигнаха на този пост. По-добре да го заменят по-скоро с резервата Камелия или да върнат рижия клоун, че да се забавлява човечеството, без да изпитва скрупули.

NOMER14 написа:В раздела на ШЛ обявих, че заради мятането на ръце на футболисти, които имат дълги такива, са променили последните правила във футбола за игра с ръка и затова предпочитам да гледам ски. Обявиха ме за расист.

Я, явно и ти имаш проблеми с паметта :lol:
В темата за ЛЕ пльосна това проникновение. Не свирили ръка на черен заради "политкоректността" :lol:
Да цитирам ли умотворението :?: :lol: При все, че в същия мач отмениха редовен гол за несъществуваща игра с ръка пак на черен :?:

И си расист. Или поне така изглежда според това, което пишеш. Ама твоя си работа, на мен със сигурност не ми дреме дали си расист или не, но са леко досадни постовете как навлизането на черните във футбола било развалило спорта :lol:
Клякането на футболистите е тъпо, де. Не трябваше да се случва на "Сан Сиро" преди началото на втория мач, да си държат тая традиция в Англия :roll: :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 мар 2021 13:06

Граучо,
вероятно ти си расист, защото аз харесвам футбола и държанието на Лукаку, а ти вероятно на Ибрашимович.
Относно паметта. Като чуя за Милан, винаги се сещам за ШЛ/КЕШ. Те пък ритали в ЛЕ отскоро.
Запомни - няма расизъм изобщо. Има поведение на даден човек, като лошото такова не трябва да се крие зад някакъв политкоректен параван.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 26 мар 2021 14:15

NOMER14 написа:Граучо,
вероятно ти си расист, защото аз харесвам футбола и държанието на Лукаку, а ти вероятно на Ибрашимович.

Запомни - няма расизъм изобщо. Има поведение на даден човек, като лошото такова не трябва да се крие зад някакъв политкоректен параван.

Ц, не харесвам футбола и държанието нито на Лукаку, нито на Ибрахимович. Ибрахимович го приемам, защото Милан стигна до такова положение, че да не може да си позволи по-добър вариант от него в момента.

А ти си знаеш за другото. В крайна сметка аз не се оплаквам, че футболът вече не е същият защото са влезли такива и такива групи хора в него, както и не аз пиша, че не се свири игра с ръка на черен заради политкоректност. При положение, че по-рано в мача е имало точно обратната ситуация: дава се несъществуваща игра с ръка на черен и се отменя редовен гол.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 26 мар 2021 21:07

Това щеше да се хареса на drunk_mastera

Изображение
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Върни се в “Свободна зона”