Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mizantrop
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот mizantrop » 04 яну 2021 17:42

Имам важна новина - днес 04.01. Winbet пуснаха пак пазари за играчи в НБА :)
не съм сравнявал линиите с други сайтове,но последно като имаха преди година и половина бяха доста алтернативни,излизаха бая дупки....е,аз имам три профила с лимит в Уинбет,тая пролет ме 'зашиха' и в бет 365,ще му мисля...

bet365fan
Контакти:

Мнениеот bet365fan » 09 яну 2021 15:29

Здравейте! Продавам акаунти за bet365.Може да давам в количества.За информация,моля на лично съобщение!

rudiger
Контакти:

Мнениеот rudiger » 09 яну 2021 21:49

Знаеш ли пич, аз много рядко залагам за удоволствие. Правя го само когато съм почти сигурен в печалбата. И ако сега имам възможност да заложа, че ти bet365fan си всъщност kalkulator711, бих го сторил без ни най-малко колебание. А доводите ми са следните:
1. Включи се във форума и в темата веднага след цитат на този изобличаващ коментар по адрес на предполагаемата ти първа идентичност:
socer1 написа:Ето какво пише в един покер форум за калкулатор ,,kalkulator711 е scammer, не се опитвайте да правите бизнес с него. Взима парите, не праща акаунти, измамник на дребно.,,

2. Твърде сходен стил на писане от двата профила - липсват интервали след запетаите.

pass4o
Контакти:

Мнениеот pass4o » 21 мар 2021 12:01

Да вдигнем малко темата..

ако има някой който все още не се възползвал от bonusa, може да опита своите залози с един страхотен бонус във

WINBET

Simeonov83
Контакти:

Мнениеот Simeonov83 » 23 мар 2021 04:52

Привет момчета. Някой от вас пробвал ли е ''Courtsiding''?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 23 мар 2021 18:09

Simeonov83 написа:Отзиви за Melbet имате ли?

Същото е като 1XBet, 22bet(мисля, че така беше) и т.н. МирЪр сайтове са. 1XBet са руски. Регистрирах се веднъж там, ама нямаше добри отзиви. Бях сложил някаква съвсем символична сума, ама не съм стигал до момент да потвърждавам регистрации и т.н. Имаше отзиви, че ти искат документи за адресна регистрация, понякога някакви документи от банката, даже Live чат на скайп да те видят, че си същия като от личната карта, дето си пращал :o :shock: :shock: . Не знам дали е вярно. Иначе като брой предлагани пазари, са вероятно номер 1 в света. Не съм виждал никой друг да предлага такъв богат набор от пазари за събития на каквито и да е спортове.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

rudiger
Контакти:

Мнениеот rudiger » 24 мар 2021 17:59

Simeonov83, Мелбет ми отказаха регистрация, може би защото съм лимитиран в 1хбет. А пък в 22бет от момента на регистрацията всички коефициенти са ми занижени...
Не ти препоръчвам да играеш арбитражи, такива определено са налични там. Цитирам ти какво отговори Кинга-а в темата на мой въпрос:

kingofpop написа:.........................
3. Единствените букита, които могат да ти затворят акаунта и да ти вземат парата са руските. За това там не трябва да се играе. Такива са 1xbet, betcity, favbet и т.н. Те са малкопопулярни де и едва ли хората тук ги знаят. Останалите букита или с две думи тези, в които играем ние, няма шанс да ни вземат парите.

bubka, Palmsbet също понякога изискват раговор по скайп, за да си изтеглиш кинтите. Изключително нагли са, защото вместо директно да ти съобщят, че искат видео разговор, те те разкарват многократно да търсиш и пращаш снимки на един куп документи. И едва след като стигнат до неизбежното заключение, че имаш достъп до всички свои (или на лицето от чието име залагаш :mrgreen:) документи... се хващат за последната сламка - скайп.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 мар 2021 18:08

rudiger написа:bubka, Palmsbet също понякога изискват раговор по скайп, за да си изтеглиш кинтите. Изключително нагли са, защото вместо директно да ти съобщят, че искат видео разговор, те те разкарват многократно да търсиш и пращаш снимки на един куп документи. И едва след като стигнат до неизбежното заключение, че имаш достъп до всички свои (или на лицето от чието име залагаш :mrgreen:) документи... се хващат за последната сламка - скайп.

Аз нямах проблеми с верификацията в Палмсбет. Всичко мина много гладко и за минути. Но нищо чудно при други да е било различно. Но за 1Xbet, Melbet и производните им бях чел такива неща и не ми се занимаваше. Те са на един и същ собственик.

Много се изкефих на азиатския Sbobet. Там дори не ми искаха лична карта. Единствено снимка от двете страни на дебитната.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

rudiger
Контакти:

Мнениеот rudiger » 24 мар 2021 18:26

Те лесно верифицират палмите, но когато решиш да теглиш пари - изведнъж се оказваш с неверифициран акаунт и започва голямото търсене, обикаляне, издаване и снимане на нови и нови документи...

Разбира се, всичко това се случва, когато не си им симпатичен по някаква причина, например имат съмнения, че залагаш от акаунт, водещ се на друг човек... и правят всичко по силите си да ти вземат наличните средства.

Върни се в “Свободна зона”