CSKA 78 написа:Real написа:Не се прави на неразбрал, ще повторя, щото си орязал това от цитата:
Та да попитам пак: що държиш да се притесняваме, да не ти плащат?![]()
Не знам какво се опитваш да повториш?! Нали знаеш, че само лудите повтарят, като правят едно и също нещо, но очакват различен резултат?!
Real написа:Е как така не са опитали Втората Вълна? Аз си мислех, че като не взимат мерки - вече ги е заляла Последната Вълна. Или тия вълни не зависят от мерките и просто при тях Втората ще я пуснат през януари? Объърквам се...
Ти си си по(о)бъркан по начало!Втората вълна не зависи от настроенията на шепа вярващи в конспирации! Както и на масажисти, представящите за лекари!
ПП Ако беше лекар щеше вече да знаеш какво значи нова вирусна вълна, или в случая втора вълна от коронавирус!![]()
![]()
Пак се опитваш да се изхлузиш от въпроса... Ама аз ще потретя: Защо ТОЛКОВА държиш да се притесняваме? И на какъв хонорар си?
Понеже упорито го изрязваш, аз упорито ще го лепна:
CSKA 78 написа:Благодаря, че някои хора са се притеснили за мен, но е по-добре да се притесняват за себе си!
Какво е "масажисти представящите за лекари"? Аз знам какво е втора вълна, ама ти ми обясни защо в страните с "мерките" тя идва през октомври, а в тия без - щяла да дойде през януари?