Абе къде влизаш ти бре? : ) Аз до този момент съм слагал маска точно 1 път за няколко секунди и това е всичко. И никакъв дезинфектант не съм пробвал където и да е. Преди само в банката се опъваха, но преди месец вече си влязох нормално и там.
Смисъл... на пръсти се броят местата където са ме "върнали" заради упоритостта ми да не слагам такива измишльотини. Иначе това за дезинфектант дори не е изискване или поне аз не съм разбрал.
Само дето почивките ми се провалиха заради тези дивотии и не можах да отида някъде.
Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът дойде в България
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Drunken_Master
- Контакти:
!
rane написа:Те тази касапница така и няма да я дочакат. Всяка тяхна прогноза ще е предпоследна и всяка тяхна прогноза ще е грешна! Сега им е паднало на параноиците да имат поле за изява. Като свърши тази история, къде ли ще търсят място да блестят?
Покрай този вирус, взех и проблеми със здравето да имам. От всичките дезинфектанти, дето ме задължават да ползвам при влизането в някой магазин, кожата на ръцете ми взе да се бели. От носенето на маска по цял ден взе да ми се вие свят. Издържах няколко дни и напуснах работа.Преди няколко дни се разходих из 10-на магазина и в един просто забравих да се дезинфекцирам. Като скочи момчето на касата и като зарида:- Господине, не сложихте дезинфектант. Ша умрети, разбираш ли. Ибах гу и вирусъ. Тази година ми провали плановете за отпуска, дано до другата да отмине тази мода и да мога да си почина, както на мен ми се иска и ми харесва.

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

смити, не лъжи хората че не слагаш маска в закрити обществени места - задължен си, иначе глоба. То даже бате Бойко глобиха няколко пъти, че не слага маска какво остава за някакъв като тебе, няма да те бавят.

Вижте какво става в Благоевградска област по болниците, че са пълни и колко лекарите вече са аут.

Вижте какво става в Благоевградска област по болниците, че са пълни и колко лекарите вече са аут.

c_menotti написа:смити, не лъжи хората че не слагаш маска в закрити обществени места - задължен си, иначе глоба. То даже бате Бойко глобиха няколко пъти, че не слага маска какво остава за някакъв като тебе, няма да те бавят.![]()
Лекарите работят с маски, шлемове, защитни облекла. Нещо не ти ли е странно, че се разболяват с всичките тези платове и пластмаси по тялото, а хората на стадиона и по протести са си здрави? Нещо май не им достига кислород и тялото им става проводник за паразити, докато ги превръщат в Робокопи. Защо повечето адвокати не се притесняват от глоби и не носят маски

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
На линия
- Контакти:
Информационна табела в супермаркет:
"Уважаеми клиенти,
Ние не вярваме в коронавирус,но вярваме на РЗИ и НАП.Моля,влизайте само с предпазна маска."

"Уважаеми клиенти,
Ние не вярваме в коронавирус,но вярваме на РЗИ и НАП.Моля,влизайте само с предпазна маска."

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Ти откъде знаеш, че не се разболяват по стадионите ? Има немалко млади пациенти под 40г., но както знаете се спазва известна конфиденциалност и не се съобщават имена на новозаразените.
Болните от стадиотите трябва да са хиляди. Медиите защо не ни облъчват с болни студенти, както с болните учениците или там се плаща и болести не виреят, докато не си платят таксите
Защо децата по коридорите с маски по пътя към стола, а в стола са без. Или яденето предпазва от корона 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
c_menotti написа:смити, не лъжи хората че не слагаш маска в закрити обществени места - задължен си, иначе глоба. То даже бате Бойко глобиха няколко пъти, че не слага маска какво остава за някакъв като тебе, няма да те бавят.![]()
Да, не слагам. Бате ти Бойко го дават по новините без маска и е от авторите на тези глоби в БГ. Няма как да не му се напише нещо символично за да не го яде опозицията. Кой точно няма да те бави? Хайде по сериозно.
Не се прави на ударен, много добре виждаш, че има хора които не слагат маски. Може и ти да се разходиш някъде и ще видиш, че нищо няма да се случи. Най-много някой пазач или лелка да ти подвикне, че маските са задължителни и ти да си го подминеш без да го отразиш. Да, в началото имаше места на които се опъваха за маските и аз просто си излизах и отивах на следващото където са по нормални. От поне 3 месеца не ми се е случвало да ме "върнат" от някъде като откажа да сложа маска.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Ще ги отразиш друг път... Ще те върнат до вкъщи или аптеката да си вземеш и тогава ще те пуснат в магазина. 
Да не говорим че е проява на безотговорност (то за тебе не е учудващо), ако ти си носител на вируса без да знаеш, можеш да заразиш сумати околни. Може да станеш от тия дето им викат - суперразпространители.

Да не говорим че е проява на безотговорност (то за тебе не е учудващо), ако ти си носител на вируса без да знаеш, можеш да заразиш сумати околни. Може да станеш от тия дето им викат - суперразпространители.

- Drunken_Master
- Контакти:
!
Смит, и аз не го вярвам това в интерес на истината. Има места, където не можеш да влезеш без маска. Просто няма да те пуснат. Особено в супермаркетите, да не говорим за хипермаркетите. Онзи ден в маршрутката един ми се направи на интересен защо съм без маска. Викам му: "Знаеш ли, че бях наясно, кога ще отворят всички ресторанти близо месец преди това да се случи фактически ? Не ми говори за някакви скапани вируси, само панирате хората излишно." И той ми вика: "ОК, но те моля, да си я сложиш...!"
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".