Уйе, не знам защо си мислиш, че разбираш от вирусология?!
Казваш, че цяло лято било свободия, а сега щели да ни ограничават?!
Ми... през лятото температурите бяха доста по-високи, а вирусът се разпространява най-добре на температура от 5 до 15 градуса, като влагата му помага още повече! Затова месеците октомври, ноември, февруари(ако не е студено), март и април са най-подходящи за разпространението на вирусите! През лятото имахме клъстерно разпространение, а сега вече е дифузно! И ако се изпусне момента, след това и карантината не помага, както се случи с Испания и Италия през март и април месец!
И какво казваш, че понеже правителството се клати, та затова ще сложат мерки, за да настроят още повече хората срещу тях?! И може би нашето правителство е виновно за новите мерки в Европа и по света?!
Например в Испания(най-вече Мадрид, откъдето започна втората вълна ) от 10-на дни не можеш да напускаш квартала си без да имаш основателна причина! Имаш право да ходиш до магазина, до аптеката или до личния си лекар!
Та мен не ме интересува кое правителство ни управлява! Въпросът е да взима правилните решения! И на мен не ми се иска мерките да се затягат, но ще се наложи!
ПП Под "КПП-та" имам предвид карантина!
Не знам какво ще правят силно вярващите в конспирациите!?

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!