rhaegar написа:Ма от кадя на кадя, бе? Ма от дек на дек, бе?
На кой мениджър и с ква схема играеш?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Ма от кадя на кадя, бе? Ма от дек на дек, бе?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
THE G.A.M.E написа:Снощи зяпах Х-Мен, от главните герои едно негро го убиха 1-ви... Расисти, к'во да ги правиш.Thsmith написа:Абе тоя филм няма ли да го забраняват? Нали негърските животи имали значение, а на този не му казали и го утрепаха
Имаше няква пародия-комедия, преди години, и казват пак на един черньо - отиди да провериш какъв е този шум от мазето, а оня вика - Тц, няма, щото негрите умираме 1-ви във филмите на ужасите.![]()
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
GameMaster92 написа:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
MuFc1878 написа:40 кинта нет на ден. Плащаш за паркинг в хотела, където си отседнал. Ползваш само, ако има мястоИ още, и още благинки на нашето море
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта