THE G.A.M.E написа:Проблема е, че не знам дали си спомняш, че до преди месец се чуваше, че дори и да се излекуваш, организмът ти, не си съставя имунитет. Тоест т'ва нещо може да те повтори със същата сила ...Странното е, че изведнъж спря да се говори за това.Soulen написа:THE G.A.M.E написа:И още едно питане имам ...
Що руснаците си промениха мнението от... "Нас нема да ни засегне сериозно", до... "Пълна карантина в следващите 10 дни" ?
Дали китайците не са им снесли реалната информация за това, на какво е способно това чудо ?
Ако е биологично оръжие е друга бира. При поставените факти в началото и тези, които сега се изнасят си е сериозно, но не чак толкова апокалиптично, колкото го изкарват. Ако има нещо скрито не знам. Някъде четох, че в най-лошия сценарии се прогнозира заразяването на 2/3 от населението. При смъртност средно около 2 процента, това са 100 милиона макс. Честно казано не очаквам да се стигне до повече от милион жертви, но ще видим.
Отделно се знае, че ефективните сега лекарства, имат никак не-малко странични ефекти върху организма.
Не знам що си мисля, че реално към момента всички разполагаме едва с половината инфо за цялостната тая история ...
Ще се заговори зимата като повторят мерките ,които може би ще спрат от юни.Поне така си мисля аз,ще поживеем и ще видим.