Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот metodito » 19 фев 2020 00:00

pomiqrat написа:
metodito написа:
pomiqrat написа:Демокрация. ...

Що четеш фейкове, пич? Аман от русофилища, русофобии и не знам си кви други глупости. Прочети колко е "голяма" тая "организация" точно и каква е. Италианци заговориха за връзка на България с Ндрангета, днес откриха включително и токсичен отпадък на пристанишето, еваха майката на природата ни и какви ли не глупости се случват, загрижили се там за някакви лезбийки канадски. Бахмааму. Не ГРОБ, ми не знам какво заслужава тоя народ. ГРОБ ДО гроб! Офсе сме всите.

И последвалото извинение, че не била разбрана правилно ли е фалшива новина

Публикуването и интерпретацията в бг медиите е фейк новина, да. Колко такива гледаме постоянно? За последно се сещам за истанбулската конвенция и това с норвежците.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 22 фев 2020 11:36

THE G.A.M.E написа:Миналата година четох пак за Канада, че някои училища там забранили публичната интимност между момче и момиче... И не иде реч за целувки, натискане и т.н., а дори за елементарно държане на ръце или някакъв вид демонстриране на симпатии, щото "инако-мислещите" деца ( обратните ) ... Се дразнили. :lol: :roll:

И мен ме дразни, но пък не съм обратен :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 фев 2020 01:23

На Ердоганчо ще му приседнат SA системите май : ) Сега трябва да му кажат да не мрънка за помощ, нали си има СА :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 фев 2020 09:26

Навремето Карибската криза, едва не затрила Човечеството, се появи заради Турция. САЩ и Русия явно си научиха урока, но гаджалите - не.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 29 фев 2020 12:40

Смях е цялата работа. Турските военни дали ще ударят челно руски бази в Сирия. Няма. Освен, ако не е откачил тотали и е за доживотна хоспитализация. И Русия, и САЩ имат в арсенала си системи, за които никога не е писано и във вестниците. За минути ще се наложи после всички да трием яко с гумичката по глобусите. Те и турците да решат да правят голяма глупост, баш САЩ ще организират спешен преврат. Защото те знаят за какво иде реч. И обратното. Тръгнали с гаубици и преносими системи да стрелят от рамо, все едно сме един век назад. С некви небръснати и некъпани джагали.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 фев 2020 21:24

NOMER14 написа:Навремето Карибската криза, едва не затрила Човечеството, се появи заради Турция. САЩ и Русия явно си научиха урока, но гаджалите - не.

АБе по скоро се появи заради една глупава катастрофа и загубата на Дик и след това онзи страхлив идиот, който не обеси брадатия дявол, а го остави да изтрепе освободителите :lol:

A.Pinochet[/center]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 04 мар 2020 01:09

Още ли тормозите Смититу. :lol: :lol: оставете го момчето. Не виждате ли, че на всичко се мята като един Матросов. А някой каже нещо, Смитко веднага го цитира после пуска опорните точки в действие. :lol: :lol: стига сте се гаврили с тролчето малко. :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 мар 2020 01:13

Гномчо сигурно пак са го били и идва да мрънка :lol: Ох, да му дожалее на човек.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 мар 2020 19:52

Една мисъл ми се върти от седмица. Пандемията за короната дали не я разпространиха с цел емигрантите да си останат по места? Италианци и гърци бяха най-застрашени от нашествието им.

Как започна войната Саудитска Арабия - Русия?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Nilim

Мнениеот Nilim » 12 мар 2020 20:05

pomiqrat написа:Една мисъл ми се върти от седмица. Пандемията за короната дали не я разпространиха с цел емигрантите да си останат по места? Италианци и гърци бяха най-застрашени от нашествието им.

Как започна войната Саудитска Арабия - Русия?

Границите могат да бъдат затворени за мигранти и без пандемия.
Мигрантите ако турците ги пускат ще опитват да прекосяват граници без да се интересуват от пандемията.
Граничните забрани и ограничения се спазват от нормалните хора, а не от орда орки, които са готови да опитат да си пробият път дори със сила.
Държавите, които не желаятда ги пуснат реагират силово и без пандемия (пример - Унгария при "голямото преселение").

В тоя ред на мисли пандемията нищо не променя.

Освен това: колкото и да не искат мигранти европейците не биха си причинили това. Те тепърва ще берат ядове.

Върни се в “Свободна зона”