koisa написа:galin56 написа:koisa написа:Принципно нас трябва да ни вълнува какво ще се случи с Левски, а не разни закони за лотарийния бизнес.
Божков, ако има желание да издържа Левски, ще го прави и без лотарията... Но явно няма!
Аз лично не очаквам да се стигне до фалит дори да си тръгне. По-скоро ще стане нещо равносилно на фалита, а именно да спуснат нов парашутист, който да ни залъгва една-две години, да държи отбора на второ-трето място и да натовари клуба с едни 10+ млн. лв. дълг, който ще е от някакви заеми, уж под формата на спонсорство, но на по-късен етап като го смени друг ще си ги търси.

Темата не е за Левски.
Но е в раздела на Левски... Така, че...

Както и да е, имаш си право на изказване. Аз си изказах позицията без да се й сещам за Левски и Божков, даже до оня ден си мислех че лотарията е на Пеевски, не на Божков.
Много ме дразни оня идиот-комунист Валери Симеонов. Значи преди години за тая лотария на никой не му пукаше. Хората се скъсаха от реклами, измисляха си всеки ден нови игри и билети и накрая си развиха бизнеса. Което лошо няма, креативност, за разлика от Тотото. Просто трябва да се урегулира какъв данък да им се взима.
А нашия комуняга, веднага с монопол ще ги закрива, че тези пари можело да ги взима тотото. Е ми да го развива, вместо да взима лиценза на другите комуниста тъп.
А Левски.... Божков има много пари, модо преди няколко години бяха повече и от на Домусчиев, сега вече не знам, може да го е минал. Но със сигурност не му зависи издръжката само от Лотарията. Ползва Левски за реклама и чуваемост, но определено се вижда че няма хъс в него за спорт, както беше с ЦСКА преди 15г. Сега ама изобщо не му се занимава със спорт та не бих се учудил да го ползва за претекст и да се отърве от акциите, които му ги набута Бойко най-вероятно.